marimag 04.06.2013 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 O czy Wy gadacie ? Jakie wredy ??? Dredy to znam ale wredów nie kojarzę Kurze łapki to takie gluty, jakby puste kleszcze, które rosna w różnych kretyńskich miejscach. Wyglada to jak puste sakiewki w kolorze skóry. wycina się to ale jak ktos ma juz dendencję to najlepiej zeby sie cały wyciął. Ja mam pod prawa pachą - sztuk jeden i robia mi sie malutkie na szyi. Nie zdzierżę z tą starością. Zmarszczki mnie nie ruszaja wogóle, ale te gluty apetyczne nie są. Anal....jestem za. i za opuszczenie śreniowiecznej Anglii przez Renatkę. Biondo, jak Ty umiesz takie sztuczki, to nie mam więcej pytań. Guru ty moje !!! i tu emotka bijacego pokłony ludzika..... Bulwa, ale żeś sie wypowiedziała ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.06.2013 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Legendy w sieci ? Kto, gdzie, jak ????? Przeciez nikt jej nie jadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 04.06.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 AAA...to my o TYM mówimy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 04.06.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Wszyscy myśleli,że o zmarszczkach:oale o tym też nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.06.2013 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Prababcia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 04.06.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Legendy w sieci ? Kto, gdzie, jak ????? Przeciez nikt jej nie jadł Dlatego piszę :legendy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.06.2013 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Jadem dziś plujemy, co ? Nie znałam Cie od tej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 04.06.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Prababcia ! Ale JAK się trzyma:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 04.06.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Bo te co się wypala czy usuwa to kurzawki a nie kurze łapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.06.2013 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Tego nie wiemy, bo nie chce o sobie pisac ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 04.06.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Jadem dziś plujemy, co ? Nie znałam Cie od tej strony Sama dziś zaczęłaś od dupy strony:P i tak Cię kocham!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 04.06.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 E to ja o zmarszczkach-wredach (w sensie że wredne) się wypowiadam. Mam takie tradycyjne kurze łapki w kącikach oczu kiedy się uśmiechnęPewnie za parę lat się utrwalą i zostaną na zawsze bez szczerzenia paszczy:P O analu moje zdanie - WSZYSTKO JEST DLA LUDZI;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Morlena 04.06.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 No to macie czy nie ? Jest tu kto odważny ? Mam, ale rocznik mi na to pozwala Śmiać się też lubię to i marszczyć się trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.06.2013 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Renia, no kuxwa posikam sie dziś przez Ciebie. Kurzawka to taka zamiec, zawieja..... no wicherek kuźwa :rotfl::rotfl: Czy Ty dziś cos wciągałas ? Najpierw kolektor ma na twarzy, teraz jej kurzawka wyskakuje....co jeszcze masz w repertuarze ? Uprzedź mnie to skocze po pampersa. Szkoda gaci. Takie mam ładne...amerykanckie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.06.2013 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Bulwa, to nie są kurze łapki tylko zmarszczki mimiczne. Ma to każdy kto okazuje jakies emocje. :lol2::lol2: Morlenko, a jaki Ty jestes rocznik ? Nie krepuj się bo wiemy, że kobieta jest jak wino Jak tylko aluska wróci to bedziecie sobie mogły par le wu franse. Ona tez tłumacz z francuskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.06.2013 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Nie wiem o czym Ty piszesz. Nigdy nic takiego nie widziałam. Dla mnie "kurze łapki" to zmarszczki w zewnętrznych kącikach oczu Nie wiem co powiedzieć Może pokażę... Momencik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Morlena 04.06.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Dla mnie "kurze łapki" to zmarszczki w zewnętrznych kącikach oczu no zgadzam się całkowicie i w związku z tym odwołuję to co napisałam poprzednio!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.06.2013 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Moga byc takie... http://img256.imageshack.us/img256/7604/dsc03350640x480.jpg lub... http://www.medestetica.com.pl/wp-content/uploads/2011/06/21.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 04.06.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Bulwa, to nie są kurze łapki tylko zmarszczki mimiczne. Ma to każdy kto okazuje jakies emocje. :lol2::lol2: Morlenko, a jaki Ty jestes rocznik ? Nie krepuj się bo wiemy, że kobieta jest jak wino Jak tylko aluska wróci to bedziecie sobie mogły par le wu franse. Ona tez tłumacz z francuskiego. Mimiczne, czy kurze jak zwał, ale ja na pewno o tych.. Bardzo mi się ostatnio posunęły wrrr no cóż.... ?Faktycznie lepiej pokaż swoje, bo ja też nie wiem o co biega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.06.2013 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Nie mam kurzych łapek !!!!! :cry::cry: Mam włókniaki !!! :cry::cry::cry: Zwracam honor, ale u nas sie tak na to mówi :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts