Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

O czy Wy gadacie ?

Jakie wredy ???

Dredy to znam ale wredów nie kojarzę :(

Kurze łapki to takie gluty, jakby puste kleszcze, które rosna w różnych kretyńskich miejscach. Wyglada to jak puste sakiewki w kolorze skóry.

wycina się to ale jak ktos ma juz dendencję to najlepiej zeby sie cały wyciął.

Ja mam pod prawa pachą - sztuk jeden i robia mi sie malutkie na szyi. Nie zdzierżę z tą starością.

Zmarszczki mnie nie ruszaja wogóle, ale te gluty apetyczne nie są.

Anal....jestem za. :rolleyes: i :stirthepot: za opuszczenie śreniowiecznej Anglii przez Renatkę.

Biondo, jak Ty umiesz takie sztuczki, to nie mam więcej pytań.

Guru ty moje !!!

i tu emotka bijacego pokłony ludzika.....

Bulwa, ale żeś sie wypowiedziała !

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Renia, no kuxwa posikam sie dziś przez Ciebie.

Kurzawka to taka zamiec, zawieja..... no wicherek kuźwa :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

Czy Ty dziś cos wciągałas ?

Najpierw kolektor ma na twarzy, teraz jej kurzawka wyskakuje....co jeszcze masz w repertuarze ?

Uprzedź mnie to skocze po pampersa. Szkoda gaci. Takie mam ładne...amerykanckie.

Bulwa, to nie są kurze łapki tylko zmarszczki mimiczne. Ma to każdy kto okazuje jakies emocje. :lol2::lol2::lol2::lol2:

Morlenko, a jaki Ty jestes rocznik ? Nie krepuj się bo wiemy, że kobieta jest jak wino ;)

Jak tylko aluska wróci to bedziecie sobie mogły par le wu franse. Ona tez tłumacz z francuskiego.

Bulwa, to nie są kurze łapki tylko zmarszczki mimiczne. Ma to każdy kto okazuje jakies emocje. :lol2::lol2::lol2::lol2:

Morlenko, a jaki Ty jestes rocznik ? Nie krepuj się bo wiemy, że kobieta jest jak wino ;)

Jak tylko aluska wróci to bedziecie sobie mogły par le wu franse. Ona tez tłumacz z francuskiego.

Mimiczne, czy kurze jak zwał, ale ja na pewno o tych..

Bardzo mi się ostatnio posunęły wrrr no cóż....

?Faktycznie lepiej pokaż swoje, bo ja też nie wiem o co biega.