bionda 04.06.2013 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Mayuś ale Re pisała,że to przysznic z ławeczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 04.06.2013 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Rere mi się opcja nr 3 podoba (sama tak chciałam, ale ja nie mam mozliwości zmiany położenia okna i jego rozmiaru), a ile będzie miejsca między umywalką, a toaletą ? Jakieś 70 cm. Nie wiem czy nie za mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 04.06.2013 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 May, to prysznic tylko. Brodzik, albo wpuszczony w podłogę, albo lekko ponad. Na pewno będzie niski, żeby mojej mamie łatwiej było wchodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 04.06.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Mayuś ale Re pisała,że to przysznic z ławeczką Musiały mi kurze łapy oczy zasłonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 04.06.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.06.2013 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Widzisz Aniu musisz zacząć się doświetlać...wszędzie:) Wychodzi Ci Twoja miłość do lochów;) Posiadając włókniaki chyba jednak pozostanę w lochu. Tam nie widać ! Poza tym co to za trol co nie ma pypci. Zamieniam się w Fionę. Ciekawa jestem kiedy zzielenieję ??? Co do łazienki. Okno lata w te i we wte. Nie mozna go dac po środku ściany ? Jaśli tak to tam bym walneła wannę. Ładny widoczek. skjoro ma być kabina telefoniczna, to jestem za wersją jeden lub dwa. Sporo miejsca na poruszanie się no i nie wchodzi się na sracz. Zrób coś z tym oknem. W wordzie jest taka opcja...wypośrodkuj. Prosze zastosowac i nam tu pokazac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 04.06.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 To ja z praktycznej strony, powiem, że w 1 i 3 łatwiej będzie wejść pod prysznic i dojść do kibelka.Prz czym 3 mniej wydłuża optycznie łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 04.06.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Wypośrodkować nie mogę, bo mi koncept elewacji siądzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 04.06.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 May, łazienka taka mała, że nie ma co jej tam wydłużać Dziewczynki, dzięki za uwagi. Teraz muszę porozmawiać z tymi co najczęściej będą korzystać. Widzę, że druga wersja mało popularna. W sumie najmniej mi się ona podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.06.2013 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 a gdyby tak powiększyc to okno i sasiednie tak żeby zachowac jakiś ładny i czytelny układ ?Pokaż stronę elewacji z tym oknem w łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 04.06.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Mari, luzik, włókniaki się robią nie bardzo wiadomo od czego i można je wyciąć, chyba, ze tak jak ja mam na podudziu, to nie, bo ślad po wycięciu będzie dwa razy taki niż sam włókniak.. a jak nie wycinać, to pokochać.. Każda szanująca się czarownica musi mieć coś ..tajemniczego :stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 04.06.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Reruś, mała, ale w prostokąt, a jak do brodzika zdecydujesz się na "szybkie";), to ścianka zrobi i optycznie wydłuuuzy, ( wiadomo, że przy tych rozmiarach kichy, nigdy nie osiągniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.06.2013 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Czarownica ? Loch ? Pypcie wiedźmy Jagi ? No Ja chyba , pójdę sobie stąd.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.06.2013 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Renia, dawaj elewację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 04.06.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Już wklejam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.06.2013 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Już wklejam [ATTACH=CONFIG]193622[/ATTACH] Bardzo smieszne ! A które to okno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.06.2013 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Aniu wiesz co czemu Ty o sobie tak źle mówisz? Co jakiś czas narzekasz na swój wygląd. Pewnie gdybyś mnie zobaczyła na żywo to byś się zdziwiła że tak wyglądam , a nie narzekam na siebie. Zaakceptuj siebie ze swoimi wadami i pokochaj. Fajna babeczka Ciebie i naprawdę przesadzasz co do siebie. Ja jestem kurdupelek , z dużą nadwagą , z kilkoma brodami , piegami , z dużym nosem i ... może na tym skończę , bo chciałam Ci tylko uświadomić że , pomimo że tak wyglądam to , przecież nie narzekam na siebie - prawda? Próbuje zmienić to co się da zmienić a resztę trzeba zaakceptować. Szkoda życia na takie wyszukiwanie sobie wad. To nie tak Anetko. Zdaję sobie niestety sprawę z tego jak wygladam. Ubolewam nad tym ale jeszcze jakos zyję, lustro mi nie peka jak się w nim przegladam. Ludzie na ulicy usmiechaja sie do mnie. Tylko teraz pytanie czy mam cos w oczach czy smieja się ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.06.2013 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Też tak macie, ze gdy koło kogos przechodzicie, to gapi sie wam tak głęboko w oczy ? Czasem mam wrażenie, że ktos mnie przeswietla albo zaraz rzuci mi się na szyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.06.2013 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Anetko, nawet nie wiesz ile Ja mm dziwactw. Gdybys mnie zobaczyła na żywo tez bys pewnie się zdziwiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.06.2013 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 No ale ja też sobie zdaje sprawę jak wyglądam i co mam zacząć narzekać? Ja nie narzekam, tylko tak sobie marudzę No zaczęłyscie gadać o makijażach i innych babskich sprawach, więc naturalne jest to, że rozmowa zeszła na tematy, kto i co ma. Pytałas o rodzaj cery to Ja zapytałam o pypcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts