marimag 04.06.2013 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Nie rozumiem. Uważasz że ja wyglądam lepiej od Ciebie? Nawet bym nie odwazyła się, dokonywac takiej analizy. Jak to, kto lepiej wyglada ???? Widzimy sie tylko na zdjęciach. Trudno cos powiedzieć. Nigdy Was nie oceniam. Ciekawa jestem Waszego wygladu, tak z czystej ciekawości. Chcę wiedzieć z kim rozmawiam. Za duże nosy, kilka bród, łysina i co tam jeszcze, nie interesuja mnie wogóle. Wiecie jaki ze mnie bab. Ni malowania, ni ciuchów, nie wiem co jest trendy a co nie. Olewam to totalnie. Na wirtualna jak na razie parapetówkę, możecie przyjechac po workach na ziemniakach a Ja pewnie nawet nie zauważę Trampki, espadryle czy inne czeszki...Wasze broszka. Powiem Wam, ze od jakiegos czasu szukam sobie butów. chcę maksymalnie trolowate, proste balerinki ale nigdzie nie moge znaleźć. Byłam ostatnio w biedronce i znalazłam. Kuźwa. Dama ze mnie co ? Nie kupiłam bo kasa wyliczona tylko na jedzenie ale fajne były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.06.2013 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Aniu ale mi nie chodzi o dzisiaj , tylko o to że często piszesz o sobie tak nie ładnie , jakbyś chciała podkreślić nam wszystkie swoje wady. Rozumiesz? Nie piszę tego złośliwie , tylko chciałam Ci uświadomić że my widzimy Cię inaczej. Nie ładnie o sobie ???? Prawdę piszę i tyle. A że piszę o swoich wadach to zaleta chyba nie ? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.06.2013 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 A Ja sie nie porównuję bo bym chyba zawału dostała. Widzę laski i boli mnie to, ze kiedys tez taka byłam. Mi samej z soba jest dobrze, ale wiem jak ludzie postrzegają grubasy. Juz Wam kiedyś o tym pisałam.Panuje przekonanie, że to obżartusy i łakome bestie a Ja jem jak wróbel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 04.06.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Bardzo smieszne ! A które to okno ? To małe na szarej części elewacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.06.2013 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 No to super. Wystarczy powiększyć to łazienkowe do takich samych rozmiarów jak to obok i będzie slicznie. Te małe okienka zawsze sugeruja co to za pomieszczenie. Albo sracz albo kotłownia, czasem garderoba. A tu niespodzianka. Okno duże a za nim, babcia w kapieli, wydygana, że Ja ufo porwie :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 04.06.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 ej, Kobiałki, dajcie spokój, nikt nie jest z foremki odlany, a zalew fotoszopa pitoli nam w głowach. Każdy ma pypcie, piegi, wałki, cellulit, kołtuna, łysinę, sińce, worki, siwe włosy, strupa na kolanie i sucha piętę ( nie zawsze i nie wszystko na raz, ale dowalić się można do wszystkiego). jakbysmy byli idealni, to byłoby straszne.. jak wysyp Agentów Smithsów z Matrixa Ja sie zawsze smarowałam, malowałam, pacykowawałam ale nie znosze chodzić do kosmetyczki i fryzjera. Kupa czasu i pieniędzy psu w ....poza tym nie znoszę jak mnie się mizia, głaszcze, czesze i ... z bliska na mnie gapi... Najgorszy prezent - weekend w spa Ja jak idę, to się na tym łapię, że się sama uśmiecham do innych, obcy do mnie i w ogóle bywam w tzw nieświadomej interakcji z obcymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.06.2013 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Pewnie, że co innego jest wazne ale pewne, bardziej prozaiczne rzeczy też nam chodza po głowie, nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.06.2013 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Świadoma interakcja....Moja mądralo Ty !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.06.2013 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Ja kalorii nie liczę. Jem to co mnie nie odrzuca. A opony rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 04.06.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Ja kalorii nie liczę. Jem to co mnie nie odrzuca. A opony rosną Mari, to nie są opony, tylko uchwyty miłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.06.2013 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Gosiu, jak Ty ładnie potrafisz nazwać to z czym walczy cały świat.A jak po Twojemu jest cellulit ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 04.06.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.06.2013 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Nie lubiłam jeść , nie byłam nigdy głodna , nie znosiłam mięsa i mnie zmuszano do jedzenia. Ciągle słyszałam że ja nic nie jem. A kiedy raz w miesiącu zdarzyło się że coś z chęcią zjadłam i wzięłam sobie dokładkę to słyszałam że tyle nie powinnam jeść.. i jak ja mogłam się dobrze czuć. Jak miałam dłuższe włosy słyszałam że w krótszych mi lepiej , jak krótkie to że dłuższych lepiej. Jak założyłam buty na obcasie to słyszałam że ładne ale moja kuzynka lepiej by w takich wyglądała itd. Chciałam uciec z domu i nie słyszeć jaka to ja jestem głupia, brzydka itp. Pierwsze wakacje po skończeniu szkoły i już mnie nie było. Miałam spore problemy w kontaktach męsko-damskich bo nie mogłam uwierzyć że ktoś może mnie pokochać. Więc miałam alergię na wyznania miłosne i uciekałam.. Przeprasza, ale czy wszyscy w domu byli/są zdrowi ? Na głowę oczywiście.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 04.06.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Po mojemu cellulit to niedomasowane miejsca.. jak na to nie patrzeć, znów wina chłopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.06.2013 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Dobre ! Uciekam z maluchami po dziewczyny.Strach wyjśc bo u nas od wczoraj upał afrykański na zmianę z jesienia skandynawską.Ciemne chmurzyska a za chwilę lampa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.06.2013 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Po mojemu cellulit to niedomasowane miejsca.. jak na to nie patrzeć, znów wina chłopa Czyli jednak to prawda ! Wszystko przez kaktusy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 04.06.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 w Łodzi leje i błyska nieśmiało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 04.06.2013 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 a u mnie lampa. Jak na warunki angielskie 24 stopnie to szczyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.06.2013 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Rere, co z tym oknem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 04.06.2013 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 A na sląsku byle jak,ciemno,chmurno...Mari przyjeżdżasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts