rere79 04.06.2013 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Co co? Mam pokazać jak będzie wyglądać? Teraz znikam po córkę, a potem będę stołować towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 04.06.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 społem,społem i zaspołem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 04.06.2013 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Atenko a ja myslę,ż Mari ma taki sposób bycia i gdy narzeka na siebie to zawsze w tym dużo przekory,swoistego dowcipu i nigdy nie biorę tego dosłownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.06.2013 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Reniu, zrobiłam. Sorki za samowolke ale... Wprowadziłam Ci stolarkę antracytową, zrobiłam drzwi nieco większe niż w oryginale i z doświetlem i pochwytem, rozciagnęłam problematyczne okno i dodałam po jednym na poddaszu. Podoba się ? Mi tak ! Prosze bardzo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 04.06.2013 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Anka a co to:"z doświetlem i pochwytem" przetłumacz mi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.06.2013 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 A na sląsku byle jak,ciemno,chmurno...Mari przyjeżdżasz? A mogę ?????? Zapraszasz znaczy się ? Swoja drogą, ciekawa jestem co byście zrobiły, gdybym do Was zadzwoniła, ze jestem gdzieś tam u Was i czekam na szczegółowe wskazówki dojazdu do waszych domów ? Udawałybyście, że pomyliłam numer czy straciły nagle zasięg ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.06.2013 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Atenko a ja myslę,ż Mari ma taki sposób bycia i gdy narzeka na siebie to zawsze w tym dużo przekory,swoistego dowcipu i nigdy nie biorę tego dosłownie. Dowcip - tak. Sposób bycia - tak. Przekora - nie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.06.2013 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 No drzwi z doświetlem i pochwytem.( Po) chwytasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 04.06.2013 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 A...kumam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 04.06.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 A mogę ?????? Zapraszasz znaczy się ? Swoja drogą, ciekawa jestem co byście zrobiły, gdybym do Was zadzwoniła, ze jestem gdzieś tam u Was i czekam na szczegółowe wskazówki dojazdu do waszych domów ? Udawałybyście, że pomyliłam numer czy straciły nagle zasięg ? Jasne,że zapraszam a co do reszty to nie sprawdzisz-nie będziesz wiedziała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.06.2013 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Dumna jestem z Ciebie Nie narzekajcie na pogodę! Wiecie jakie będa kurki ! Jagody jak arbuzy. Prorok Wam to mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 04.06.2013 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Zawsze to jakas pociecha:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.06.2013 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Jasne,że zapraszam a co do reszty to nie sprawdzisz-nie będziesz wiedziała;) Cwana gapa ! Będę jechała 500 km, zadzwonię a Ty mi powiesz : Precz babo ! I co Ja biedna zrobię ? Niedaleko mieszka Bestia kopalniana, Atena i Kasia 6524374394735. Potem mam juz tylko pod górkę Mejka i Aricia - Łodź Megiska i Morlena - Poznań Ala, Bulwa, Olinkowa - stolica lub pod I znowu w górkę. Romcia... długo, długo nic i... Becia. A jak sie wkurzę i zdrowo rozpędzę to do Rere na puding wpadnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.06.2013 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Wyjeżdżamy na Warmię ( jest taki plan).Uzbieramy kurek i jak poznam kogoś ze śląska to poprosze o podrzucenie Ci. chcesz ?Byłabys skłonna podskoczyć kawałek po przesyłkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.06.2013 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 No i po saunie.Leje !!!Kropliska wielkości kurzych jajek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 04.06.2013 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Wyjeżdżamy na Warmię ( jest taki plan). Uzbieramy kurek i jak poznam kogoś ze śląska to poprosze o podrzucenie Ci. chcesz ? Byłabys skłonna podskoczyć kawałek po przesyłkę ? :hug:jednak Ty kochana jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 04.06.2013 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 No i po saunie. Leje !!! Kropliska wielkości kurzych jajek. To nie deszcz to ja się wzruszyłam:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 04.06.2013 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 No , wlasnie pada i pada. W necie pisza, ze grzyby widac, a u mnie na Wypizdowie same psie dziwaki. A ja bym juz pozbierala i posuszyla. Inna sprawa, ze czasu nie mam teraz wolnego wziac, bo w weekend w lesie, to ludziow jak mrowkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.06.2013 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 :hug:jednak Ty kochana jesteś Co to znaczy "jednak" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.06.2013 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Fakt, najlepiej jeździć w tygodniu, ale pociesze Cię, bo wtedy jest wysyp emerytów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts