Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

Alicja, w Tobie cals nadzieja :lol2: przetlumacz to , bo wychodze juz na zboczenca i pijaka no i jeszcze zlodzieja, bo kazdy pijak to zlodziej :D:D

Dowcip polega na grze słów francuskich czytanych po polsku z małymi zmianami. . . Z tym ze ani Robbie ani Loe nie występuje w języku francuskim. . Jeśli Puiosenka ma refren Robbie Loue d'Amour,to można tłumaczyć Robbie-( daje,oddaje,wynajmuje swą miłość,szczęście) Czytając po polsku -wychodzi zajefajnie:lol2::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

Anuś,rodzina się buntuje ,że nie mam dla nich czasu. Więc dziś i jutro mam czas rodzinnie zagospodarowany.

Gra słów rewelacyjna. Tą piosenkę śpiewała Agnieszka Dygant-chyba we Wrocławiu.

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kiedys o tym słyszałam, ale nie sadziłam, że poznam osobiście taki przypadek....Mowa o analfabetyzmie wtórnym...:lol2:

Aricia...zjedz kilo viagry !!! Stawia.....na nogi ;) Nawet włosy Ci sie wyprostują ;) I wracaj z ciętym jęzorem...

A może poślemy do Ciebie siostre miłosierdzia Mejdej !!!!

Toż to wulkan nie baba !!! Energia jądrowa w czystej postaci !!! Nie wiem co przyjmuje ale musi to byc baaaaaaaaaaaaardzo dobry preparat ;)

A może seks udany ???? Kto wie ???? Trzeba podpytać...wycisnąc receptę na wieczna wesołość.

Aluś, no jak rodzina jęczy to co innego. Pamietaj jednak, że tu też ktoś wyje i cierpliwie czeka...

pamiętam, jak parę lat temu ten kawałek buczał z fur, na wiosnę;) i zimny łokieć, obowiązkowo!!!

o piekarniku, nie znałam, ale "lubię mówić..." najs :D

ja polskiej muzy mało..w ogóle ostatnimi czasy muzy maaaaało ;)

i brak zupełnie w moich fascynacjach muzycznych jakiegos klucza! łatwiej jest mi określić, czego nie trawię i bawić się przy tym nie umiem- muzyka weselna!!!!! nie trawię tych wszystkich, nawet fajnych kawałków w aranżacjach na keybord i solistę :sick:

hulać lubię przy dramach, hiphopie i rasowym disco 80/90.

rozklejam się przy rockowych balladach 70/80/90

z polskich lubię stary bajm, kayah, stary perfect, i inne wybrane kawałki...

a dziś od rana cały dzień, ni z gruchy, ni z pietruchy, łazi po mnie to :

http://www.youtube.com/watch?v=U1FhzPS1hf4

ach te dyskoteki w podstawówce, organizowane na korytarzu!!!

marimag, żeś się chyba z Moim mężem zmówiła!!! sex i sex -na wszystko remedium!!!! ;)

:p