alicja5 09.02.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Alicja, w Tobie cals nadzieja przetlumacz to , bo wychodze juz na zboczenca i pijaka no i jeszcze zlodzieja, bo kazdy pijak to zlodziej :D Dowcip polega na grze słów francuskich czytanych po polsku z małymi zmianami. . . Z tym ze ani Robbie ani Loe nie występuje w języku francuskim. . Jeśli Puiosenka ma refren Robbie Loue d'Amour,to można tłumaczyć Robbie-( daje,oddaje,wynajmuje swą miłość,szczęście) Czytając po polsku -wychodzi zajefajnie:lol2::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: Anuś,rodzina się buntuje ,że nie mam dla nich czasu. Więc dziś i jutro mam czas rodzinnie zagospodarowany. Gra słów rewelacyjna. Tą piosenkę śpiewała Agnieszka Dygant-chyba we Wrocławiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.02.2013 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Kiedys o tym słyszałam, ale nie sadziłam, że poznam osobiście taki przypadek....Mowa o analfabetyzmie wtórnym... Aricia...zjedz kilo viagry !!! Stawia.....na nogi Nawet włosy Ci sie wyprostują I wracaj z ciętym jęzorem... A może poślemy do Ciebie siostre miłosierdzia Mejdej !!!! Toż to wulkan nie baba !!! Energia jądrowa w czystej postaci !!! Nie wiem co przyjmuje ale musi to byc baaaaaaaaaaaaardzo dobry preparat A może seks udany ???? Kto wie ???? Trzeba podpytać...wycisnąc receptę na wieczna wesołość. Aluś, no jak rodzina jęczy to co innego. Pamietaj jednak, że tu też ktoś wyje i cierpliwie czeka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 09.02.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 pamiętam, jak parę lat temu ten kawałek buczał z fur, na wiosnę i zimny łokieć, obowiązkowo!!! o piekarniku, nie znałam, ale "lubię mówić..." najs ja polskiej muzy mało..w ogóle ostatnimi czasy muzy maaaaało i brak zupełnie w moich fascynacjach muzycznych jakiegos klucza! łatwiej jest mi określić, czego nie trawię i bawić się przy tym nie umiem- muzyka weselna!!!!! nie trawię tych wszystkich, nawet fajnych kawałków w aranżacjach na keybord i solistę hulać lubię przy dramach, hiphopie i rasowym disco 80/90. rozklejam się przy rockowych balladach 70/80/90 z polskich lubię stary bajm, kayah, stary perfect, i inne wybrane kawałki... a dziś od rana cały dzień, ni z gruchy, ni z pietruchy, łazi po mnie to : http://www.youtube.com/watch?v=U1FhzPS1hf4 ach te dyskoteki w podstawówce, organizowane na korytarzu!!! marimag, żeś się chyba z Moim mężem zmówiła!!! sex i sex -na wszystko remedium!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 09.02.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 (edytowane) a znacie to: Edytowane 9 Lutego 2013 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.02.2013 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 aricia a jaka masz datę produkcji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 09.02.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.02.2013 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 szczyl Ja 76 Tylko widzisz, Ja o seksie to mogę gadać godzinami.......gadać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 09.02.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 bo co człowiek miał zrobić, to już zrobił....ile można wymyślać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 09.02.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 chyba mi domestos do głowy uderza...chłop się mię pyta, czy się nie przemęczam z tym sprzątaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.02.2013 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Też nie lubie pieprzyć bez sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 09.02.2013 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 a to znacie...samo życie....http://www.youtube.com/watch?v=D4E4DMgXriYa na wesele nie ide...3 garnitury mom, nie pójdę!!!!i ta sympatia dla Jacusia....z arbuzem w tle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.02.2013 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Tego o rozwodzie nie rozumiem cos ucieło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.02.2013 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 aricia...nie wierzę !!! Polskie kino drogi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 09.02.2013 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 (edytowane) tia! 200% poland! http://www.youtube.com/watch?v=qg5jKtyg3ec Edytowane 9 Lutego 2013 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.02.2013 00:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 aricia..sprzatasz ? zasnęłaś przed kompem ? szukasz meneli na you tubie ? Idę spać. Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 10.02.2013 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 nie zasnęłam. sprzątanie właśnie zakończone byłoby szybciej, ale małżon nie chciał odpuścić odkurzania i jeszcze wziął się za pastowanie kanapy te menele to moje faworyty...innych nie szukam pa! śpij słodko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 10.02.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Skoro Wy gadacie nocami (a ja z tych co to z kurami...) to chociaż dzień dobry powiem! Dół to ja mam taki, że wszystko jest NIE. Może to jak bunt dwulatka, najlepiej przez kolano i w doope..... Bliżej wiosny mam nadzieję na poprawę Udanej niedzieli życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.02.2013 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Hej Donna Pelargonia Jaki dół ? Wszystko na nie ? Bunt dwulatka ? Nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 10.02.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Przesilenie jakieś zimowe:( Nic mi się nie chce, nic mnie nie bawi, nic nie cieszy.... Jak coś ktoś proponuje (na poprawę humoru) to ja NIE (jak klasyczny dwulatek) Normalnie sama ze sobą nie wytrzymuje! Jak mąż to dzielnie wytrzyma, to ja mu order przyznam jakiś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.02.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 szczyl Ja 76 tyż szczyl pozdróweczki z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts