Bastki 05.06.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 ale się fatalnie czuję bleeleci mi woda z nosa, gardło mnie boli, prawe ucho mnie boli i jeszcze pokaszlujęzarzuciłam se gripex i zapiłam kawą to się wyżaliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.06.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 kawą? nie boisz się że kawa z lekami może zaszkodzić? Martwiłabym się bardziej o połączenie leków z alkoholem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 05.06.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 nic innego nie mam pod ręką buuuuuuuuuuu wolałabym herbatkę z miodzikiem majowym, który czeka na mnie w spiżarce ale ja niestety muszę siedzieć w "tej budzie" do końca tygodnia. W poniedziałek mamy spóźniony dzień matki w przedszkolu, jest zaplanowany jako imprezka plenerowa (ognisko i przejażdżka starą koleją wąskotorową) wiec z powodu pogody cały czas przesuwana no i wakacje mam za dwa i pół tygodnia które będą trwały trzy tygodnie :wiggle:. Więc nie ma zmiłuj muszę teraz wysiedzieć swoje a nie wyleżeć Apsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 05.06.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Leki zawsze popijamy woda, a juz bezwzględnie nie wolno kawą z kofeiną. Nawet na kwaśny sok niektore substancje zawarte w lekach reagują. Wiem bo przez rok uczyłam się na farmacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 05.06.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 wiem dziewczyny że nie powinno się kawą, mlekiem czy sokiem ale jestem w pracy mam tabletki w szufladzie przy biurku a kawa na biurku i tak szybko zapiłam do wyboru miałam jeszcze activie woda jest w dystrybutorze w innym pomieszczeniu a mi się nie chce wstawać od biurka fatalnie się czuje co widać po moich postach znowu Apsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.06.2013 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Bastuś a Tobie co sie porobiło ? Jestes alergiczką ? Zapylenie masz w robocie więc może jednak się rozregulowałas ? Ja tam popijam czym popadnie. Alkoholem nie no bo wiadoma sprawa Asiu (żono) a co to za znamie ? Musisz usuwac ? Ja bym nie ruszała. Skoro nie boli czy nie drazni jakis narazonych miejsc ,to bym się bała tykać. Pokaż Widzę, że Ty kobieta orkiestra. Czego jeszcze w życiu nie robiłas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.06.2013 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Bastki, a jaki masz ten katar ? Prosze się nie wstydzić czy nie dżaźnić ze mną. Doktorowa Hausowa pyta Jak boli ucho ? Czy stale czy tylko przy dmuchaniu ? Ze mna też jajca. Od 3 tygodni, boli mnie gardło - okazjonalnie Rypło by pożądnie to bym wiedziała o co chodzi a takie pierdzielenie mnie dobija. Napiernicza wieczorem, trace głos, chrypa a rano już dobrze. Przez dwa dni spokój po czym o 13. zaczyna rypać. O co kaman ? Zresztą Reruś, sama słyszała jak chrypie i co chwila chrząkam. Niunia jak tam główka ? Barszcz ? Mecz ? Martynka i diabeł Szymcio ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 05.06.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 dziewczynki na dole fest wieje czasami nie mam siły otworzyć drzwi do komory wentylacyjnej, taki opór stawia wiejące powietrze (komora to jest takie pomieszczenie/przegroda na chodniku które ma drzwi wejściowe - musisz wejść zamknąć je i wtedy dopiero otworzyć drugie przeciwległe drzwi aby wyjść) no i jak tak sobie tam ten wiat hula a jesteś spocony bo jest ciepło to mur beton przewieje cię no ale pogoda na zewnątrz też pewnie miała swój udział w moim przeziębieniu Dr. House'owa - ucho boli cyklicznie jak sinusoida tzn. pojawia się silny ból który za moment ustępuje, katar mam wodnisty leci i leci, nos czerwony od ciągłego wycierania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.06.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Wróciłam. Na niektórych lekach jest napisane czym nie wolno lub wolno popijać. Mari, Martynka oglądała z tatą mecz do końca. Ja poszłam do góry kimać i wyobraź sobie, że łajza mała przylazła i mnie obudziła. Musiała przekazać, że Polska miała 2 gole a przeciwnicy nic, ale i tak nasi nie wygrali . Pytam dlaczego mówi, że nie wygrali. A ona słodko: bo nie strzelili 90 bramek Moja głowa dzisiaj lepiej. A Twoje gardło skrzypi dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 05.06.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Hej dziewczyny, u mnie na szczęście nie pada, ale zimno 10 stopni i mam lenia. Jakoś nie mogę odnaleźć się w tej nowej rzeczywistości w pracy Atena0 szczotki nie znałam. I wspomnienia z PRL-u, jak czytałam co napisałyście, to wszystko wróciło - to były czasy. A czy zakopywałyście różne "skarby" w szkiełkach pod blokiem, trzepakiem, śmietnikiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 05.06.2013 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 skarby jak skarby, ale pamiętacie widoczki za szkielkiem robione z kwiatkow polnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 05.06.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 marimg no muszę, bo mam przy uchu, zaczepiam grzebieniem. Drugie mam we włosach, to niech se siedzi. Od lat w zasadzie, rośnie razem ze mną. Oglądane juz kilka razy specjalnym urządzeniem, niby nie zlośliwe ale mam pypcia jak wiedźma. W zasadzie powinno mi z nim być do twarzy, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 05.06.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 (edytowane) jeloł!!!! nie będę ściemniać, że nadrobiłam...po prostu przeleciałam Was, pobierznie mam ostatnio niedoczas i łeb popsuty różnymi goownami...ale nic to!!! ...więc tak macham ino , ku pamięci... a co do peerelu, to ostatnio wpadło mi w rękę to : http://mariolafruwa.pl/product-pol-8952-Gra-Planszowa-Kolejka-PRL-od-IPN-Hit-2013.html czego to ludziska nie wymyślą!!!!! toż to chyba lepsze niż kapitalistyczny monopoly!!!! Edytowane 5 Czerwca 2013 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.06.2013 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 po prostu przeleciałam Was, pobierznie Ja bym się wstydziła przyznać Żono, no jak przeszkadza to trzeba, ale Ja bym była wydygana. Trzymam kciuki za zabieg. Ile to będzie trwało ? Poleżysz czy do domu ? Bastuś, lecz katar bo to gówno niemiłosierne. To od niego wszystko Cię rypie Ucha nie rozgrzewaj żadnymi specyfikami bo rozwiniesz infekcję. Bakterie lubią ciepełko. Bierz Tabcin, sinupret i cos przeciw alergicznego zeby zmniejszyc obrzęk sluzówek. Jeśli katar zgęstnieje i zmieni kolor, koniecznie idź do lekarza. Ściskam mocno denatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.06.2013 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Gdzie są wszyscy ? Ja tu z nudów siedze i wpierniczam swoje ogórki małosolne. Jeśli rano sie nie odezwę, będzie to znaczyło, że wybuchłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.06.2013 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Witam z ogórkowa Dziś lecę do lekarza z trójką. Jak Ja to przeżyję ????? A oni ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 06.06.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 hej,Anka i spóła! Ja myslałam,że chodzi o ząb i stomatologa:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 06.06.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 I co tam Aniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 06.06.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 A co tu dzisiaj taka cisza??? Hop,hop...!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 06.06.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Ari ,a fajna ta gra?? Graliście już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts