Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć laski

Sorki, że Ja dzis taka jakaś do doopy ale,konam ze zmęczenia.

Nagotowałam się dzis jak ta goopia a teraz piekę jeszcze 2 blachy ciasta. Po upieczeniu, czeka mnie polewa. A pozmywac to wszystko ????

Rany, jak mi sie nie chce ! Nie cierpie zmywać !!!

BIULETYN INFORMACJI MEDYCZNEJ

Mam w domu trzech parszywców.

Misiek dostał wreszcie antybiotyk.

Julka prawie dostała antybiotyk. Jest podejrzana o mozliwość rozłożenie sie bardziej. Czekamy na rozkład :sick:

Zuzka na lightach ale wyglada jak śmierć i ciagle się gdzies pokłada - nawet na stojący.

Dziwna sprawa z dziewczynami. Sądziłam, że to Zuzka jest gorsza a tu taka niespodzianka ! Julka ma szmery w oskrzelach :o

Gdyby nie doprowadzające mnie do zawału zachowanie, nie pomyślałabym, że wizyta u lekarza jest konieczna. Taki tam lekki katarek a właściwie mokro w nosie. Od czasu do czasu pochrząkiwanie i tyle. Adrenaline natomiast, podnoszą mi bardzo skutecznie. Tak zazwyczaj, zaczyna się u nich infekcja.

Co u Was ?

Mari, kobieto gdzie Ty mieszkasz?

Niestety pewnie daleko. Wiem, że dobrze gotujesz i pieczesz, wpadałabym z własnymi naczyniami i kupowała od Ciebie te specjały!!!!

Po cholernej pracy nie mam często ani weny ani chęci, żeby w kuchni fantazjować, ale ja talentu nie mam i tak.

Co tam za infekcje atakują Twoje dzieci? Pewnie jest tak, że jedno łapie od drugiego.

W jakim są wieku?

A zapraszam kochana, zapraszam :) Daleko nie masz...do stolicy.

To czy gotuje dobrze i czy piekę przyzwoicie to sprawa mocno niepewna. Żadna z Was, nie uskuteczniła konsumpcji.

Faktem NIE ZAPRZECZALNYM jest to, że gotuje baaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dużo i baaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo to lubię.

E tam talent.

Jak sie nie lubi gotowac to raczej wirtuozem się nie zostanie. Gotowanie do recepta. Znasz i robisz krok po kroku.

Wyjść - wyjdzie ale czy to powali ? Nie wiem, nie znam się ;)

Do tego, jak zresztą do wszystkiego, trzeba mieć serce.

Wkładasz i wyjmujesz. Nie włożyłaś to i nic nie wyjmiesz.

Ale filozof się we mnie obudził :lol2::lol2::lol2:

I bez czytanie między wierszami, proszę ! Nie ma ich ( tym razem :lol2: ).

Dzieci mam 4 i pół:

36

10

10

5

4

Nawet nie wiesz ile razy w życiu włożyłam a wyjęłam niewiele :), także złota zasada nie zawsze obowiązuje. I bach bach - serce stracone.

Co nie znaczy, że gotuję bo muszę, jednakowoż jakoś tego nie uwielbiam.

Oj miałam być w stolicy z wtorku na środę, ale cóż .... kasa rządzi i nie dotarłam.

Jaka polewa tą razą?

Obawiam się Bastuś, że bez antybiotyku sie nie obędzie. Trzymaj się kochana i nie łaź tam gdzie wieje.

W stolicy kochana, pogoda zwariowała.

Rano chłodno. Dzieci nawet w jesiennych czapkach idą do szkoły. Koło 10. lampa. O 12. tropiki. Nagle o 13. grzmi i świeci słońce. Zaczyna wiac zimny wiatr.

Robi się ciemno i ponuro. Zaczyna lać wielgachny deszcz. Chwile po nim, wychodzi słońce i jest lampa z sauną.

Wieczorem chłodno a w nocy zimno.

Jak tu nie chorować ? :sick:

Co robiłas z stolicy ?

no nie jest :(

ja też już chce słońce i ciepełko

a w sobotę robimy imprezę na tarasie (jeszcze betonowym:sick:) buuuuu.... i co chyba będziemy siedzieć w domu i co wtedy z menu jak miało być grillowane jedzenie a tak to co du...pa a jeszcze z tymi glutami to mi się tak chce siedzieć w kuchni :(:sick::sick::sick::sick::sick: