aricia 07.06.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 mari, a na jaką pogodę zanosi się w niedzielę? mamy plan ponownego nawiedzenia Wawy. przyjechali do nas goście i chcielibyśmy zawieść ich w parę miejsc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.06.2013 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Wiesz babo, że z Arkadii to miałas do mnie rzut beretem...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.06.2013 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 A co Wy tak po stolicy latacie ? Przecież Waszym terenem jest Łódź Wy chyba naprawdę lubicie nasza wiochę. Może marzenia męża szybko się ziszczą, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.06.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 a wiecie co nie lubię podkładek na stole ale kupiliśmy taki stół http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/ammero-sto-z-dodatkowym-blatem__0116370_PE270936_S4.JPGna taras i szklane rzeczy fest trzaskają o taflę, co zrobić ? macie jakieś propozycję ps. obrusów też nie lubię już wole podkładki które zaraz po imprezie schowam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 07.06.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 nie trzeba mieszać....co ma być, to będzie jak sama nie zbiorę doopska, to nic mi nie pomoże!!!!!!!! szybka kluska to danie z takiej tajskiej jadłodajni w arkadii właśnie. jak nam się spieszy, a chcemy cos na szybko przegryźć, to idziemy tam na makaron tajski z krewetami...na średnioostro, bo na ostro wypala gałki oczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 07.06.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 z arkadii blisko???? oranyjulek! moze kiedyś gdzieś wpadnę na Cię, "przypadkiem" latamy często, bo teraz to bliziutko i szybciutko! poza tym, Małżon często i tak musi, no to ja, jak mi się uda, przy okazji załatwiam swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.06.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 tzn chodzi mi o to czy nie rzuciły wam się w oko jakieś podkładki w miarę ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.06.2013 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Bastuś, sama widzisz.Albo, albo....Coś musisz wybrać.A w jakim stylu jest reszta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.06.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 aricia ale ty chyba na ostro ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 07.06.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Bastki, a może takie nibynic, z Ikea?http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30220345/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.06.2013 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Bardzo blisko W zasadzie tylko machnąć przez most, który jest obok Arkadii. Wyrzuci cię prawie pod moim domem. Nie wpadniesz bo Ja nigdzie nie bywam. W Arkadii byłam ze dwa razy w zyciu. W Złotych Tarasach...nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 07.06.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 No właśnie, że nie na ostro....coś mi się ostatnio poprzestawiało we wnętrzach i muszę traktować się delikatniej...chyba pójdę sobie zrobić jakąś próbę wątrobiano-trzustkową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.06.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 krzesła też ikea - 6 sztuk http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/vasman-krzeso-z-podokietnikami__0133901_PE289641_S4.JPGale chodzi o to trzaskanie boję się że szyba pęknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.06.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 i teścik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 07.06.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Mari, przecież piszę "przypadkiem"!!! znaczy, że jak nie będę miała reglamentacji czasowej, to po prostu dam znaka sygnała. a nóż będziesz gdzieś w okolicy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 07.06.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 (edytowane) Bastuś!! piękne te krzesła. sama o nich myślałam. ale w jedynym miejscu, gdzie u nas mógłby ew. stanąć stół, piździ jak w kieleckim! teścik, powiadasz....w sumie perystaltykę mam własnie taką, jakbym w piątym miesiącu była...i często boli mnie żołądek...i jakoś tak coś na wysokości pępka po lewej stronie... ale się wątek geriatryczny po woli robi... Edytowane 7 Czerwca 2013 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.06.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 o kurde wiesz że ja je chciałam w ostateczności kupić te podkładki hahahahhhhhaaa a zresztą takie pierdy te podkładki że ..... chyba se znajdę inny problem, żeby mi szybciej zleciała dniówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.06.2013 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Czyli na nowocześnie.... Sorki za głupi pomusł ale gdyby tak połozyć na szybie, szare płytki gresowe ? Podkleić je pod spodem tymi gumowymi dynksami, żeby nie odbijały, stawianego ciężaru i żeby się nie ruszały i tym samym nie rysowały szkła ? Tez pomysł z tym szklanym blatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.06.2013 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 uciekam ale za parę chwil sie pojawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 07.06.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 (edytowane) Mari myślisz żeby mi się chciało bawić w kafle na stole szklanym Edytowane 7 Czerwca 2013 przez Bastki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts