marimag 08.06.2013 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Cholera, intryguje mnie ten własny system..... :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 08.06.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 heloł , heloł!! Ogłoszenie już znam.. kurde, kiedyś i męska dziwka jakoś elegancko potrafiła się zareklamować. Ja mam ostatnio urwanie części ciała wszelakich...juz nie wiem, jak się zrelaksowac, bo nie mam kiedy. Jeszcze ta pogoda w cały świat.. rano raczeja chłodno, dojeżdżam do Warszawy, albo Kielc, a tam sauna parowa, potem ulewa z gradem i piorunami, chłód i jak dojeżdżam do Łodzi znów jakiś klimat podrównikowy. Ja już nie mam pomysłu na uniwersalny, biznesowy strój na taka pogodę Gumowe szpilki? sukienka i płaszcz przeciwdeszczowy? a może garnitur z odczepianymi rękawami i nogawkami? Co za życie?!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.06.2013 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Cześć Gosiulka Tak, taki strój byłby chyba najodpowiedniejszy. Dzis u nas sauna z melanżem el ninjo. Nie wiadomo o co chodzi Kuźwa czy to koniec świata ? Skandynawowie maja nie notowane do tej pory tropiki, Europa tonie, bieguny się rozpuszczają..... Sami sobie bata na dupe kręcimy. Jakoś nie dawno dowiedziałam się z tv, że w zeszłym roku zmieniono, wyprostowano lub puszczono inaczej ponad tysiąc kilometrów rzek. Po kiego sie pytam ! A teraz lament, że zalewa ? Że woda wraca ? No żesz kuźwa mać ! Od milionów lat, woda drąży sobie swoje korytarze. I co ? Musimy i to zmienić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 08.06.2013 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Też mam poczucie, że za bardzo eksplorujemy Ziemię i za dużo na niej zmieniamy. Ludzie we wszystkim widzą biznes i nie liczą się z prawami natury. Świat zwariował goniąc za nowym, nie szanując starego., przede wszystkim porządku. W wielkich swiatowych metropoliach widoczne jest to bardzo. Bogactwo miesza się ze skrajną biedą, brud z blichtrem, śmieci z nadwątloną przyrodą. Ludzie nie pamiętają co to jest rodzina i co ważne w życiu. Żadnych wartości. Próbują wszystko podporządkować sobie, włącznie z naturą, a ona nie taka bezwładna, focha właśnie strzela. Problem w tym, ze jak sie na dobre wkurzy, to nie bardzo widzę szansę na jej opanowanie ;-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.06.2013 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 A Ja się dziś zarżnęłam nożem i przeszłam mikro zawał. Kochane dzieciaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 08.06.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 kiedyś i męska dziwka jakoś elegancko potrafiła się zareklamować. :lol2::lol2:umarłam. U nas dzis pięknie, mam nadzieję , że tak pozostanie. Trawnik podlany na pół roku z gory więc i oszczędnosć wody będzie. U nas dziś dzień gospodarzy sprzątanie w domu i zagrodzie. Młody wysprzątał domek -drewutnię, ja pomyłam okna a u mnie one ogromne więc namachałam się zdrowo. Małż sprzątał nasze auto, ale , że potrafi się w życiu ustawić, to mu dzieciaki pomogły. Ja okna sama dyndałam i rolety drewniane, lamelka po lamelce. Będa mi sie śniły po nocy, te lamelki. Potem zakupy, obiad, kiedy już siadłam z herbatką przed domem oby odpocząć, doszłam do wiosku, ze tak bezczynnie siedzieć nie mogę. Wzięłam więc nożyk i wycinałam trawkę między kostką brukowa. Rozsiała się gdzieniegdzie. Teraz mam kosteczkę na błysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 09.06.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Heloł! Ło rany! Taka cisza od wczoraj:o Gdzie wszystkie wywiało? Ja mam problemy z netem i cudem tu skrobnęłam. Do później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 09.06.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Perełka z antykwariatu!!! Autentyczna wizytówka z okresu międzywojennego [ATTACH=CONFIG]194518[/ATTACH] Fajna ta wizytówka Wczoraj mieli robić u nas płot, pojadę zobaczyć popołudniu Dzisiaj małż wraca, więc pewnie będę wieczorem zajęta męczą mnie szare okna pcv buziaki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.06.2013 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 hej ho hej ho...u nas armagedon.Burza, ulewa jak jasna cholera i grad wielkości przepiórczych jajek..... Co tam, jak tam ?Co porabiacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 09.06.2013 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Nuda Pani. Dzieciaki chatę rozwalają, a ja siedzę z farbą na łbie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 09.06.2013 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Widziałam Aniu w tv co się u was działo:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.06.2013 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 A na jakie widmo sie stylizujesz ? Asiu, zobacz na TVN 24. Pokazują rzekę na trasie Toruńskiej. Ja mieszkam obok tej trasy Ludzie kraulem po ulicy płyną. Koniec świata Panie. Na śląsku też podobno nie za wesoło..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 09.06.2013 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Ja się na blond robię. Mari, tylko nam nie odpłyń! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 09.06.2013 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Aniu ,ja właśnie na tvn24 podziwiam wawę a u nas od dwóch dni pełne słońce i sucho,żebym miała gwarancję takiej pogody to bym nigdzie na wczasy nie wyjeżdżała:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.06.2013 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Ja się na blond robię. Mari, tylko nam nie odpłyń! Następna ! Już ktoś kiedyś chronił mnie namiętnie przez odpłynięciem Nie bój boja - świetnie pływam Nie ma to jak wczasy na śląsku U nas też stale słońce i upały ale z przerwami na reklamę i nakręcenie materiału dla TVN 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.06.2013 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Mąż mi chrapie i nie powiem, zeby mi się ta atmosfera nie udzielała.Ale mnie poziom wzywa !Napiłabym się kawy ale o tej porze nie mogę bo później mnie mdli i źle się czuję.Kawka w dowolnej ilości, maksymalnie do 15.00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 09.06.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Ja tu mówię o odpłynięciu, a nie o popłynięciu Strzel se setę, może postawi na nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 09.06.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Jeso foty??? Ale ja się wstydzę Kupiłam farbę [h=1]Clairol Nice And Easy 101 Natural Baby Blonde[/h] http://cs3.wol.io/img_resized/pharmacy-online-clairol-nice-and-easy-101-natural-baby-blonde/38d59c3bc13d3d085892f006c80bbd11f1a4cf15_348x348.jpg Nakładałam ją na jasne włosy ( farbowane). Odrosty mam ciemne- sztynka, ale ta farba dała radę i prawie różnicy nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.06.2013 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 No to se kuźwa strzeliłam. Mąż zapodał mi dwie tabletki, apapu noc i nóżki mam jak z waty. No normalnie, jakbym cos chlapnęła. Wzięłam bo zaczęłam dostawac migreny ale teraz się zastanawiam czy jutrzejszy kac, był tego wart Anetko, trzymajcie się ciepło. Mam koleżankę, której córka, przy temp. 37. ma drgawki i utratę przytomności. Zdiagnozowano u niej brak dojrzałości układu odpowiedzialnego za termoregulację w organizmie. Badano jej poziom jakiegoś kwasu i łyka tabletki żeby ten poziom utrzymać. Dostała od lekarza, wlewki doodbytniczę, na wypadek drgawek w domu, bo za każdym razem gdy je miała, wzywali pogotowie i na sygnale zawozili ja do szpitala. Podobno, ta dojrzałość przychodzi w wieku 5 - 6 lat. Nie wiem czy pocieszyłam...a może o czyms nie wiedziałaś i skorzystasz Ściskam Was. Reruś, dawaj foty i nie pier....ol. Taka blondi seks maszyna musi się zaprezentować. Prosze do zdjęcia załozyc lateksowe kozaczki i stringi. Czekam i lepiej się pospiesz bo się znieczuliłam. 1, 2, 3 ....liczę to 50. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 09.06.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Mari, ze zdjęć nici, bo teraz jestem blond kłębkiem nerwów. Podnieśli mi ciśnienie wszyscy łącznie z królikami Muszę se ciśnienie spuścić bo wybuchnę http://emoty.blox.pl/resource/blowup.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts