marimag 10.06.2013 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Cześć Beciu. Właśnie skończyła sie kolejna. Teraz słońce i TO wszystko paruje....Sauna. Pocieszam się, że grzyby będa jak arbuzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.06.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 A u nas....żeby nie zapeszyć.....pare dni już słońce praży:) Oby tak dalej:) Zeby i do was zawitało! NArobiłam się w ogrodzie w sobote, że wczoraj dogorywałam na leżaku....wszystko bolało....ot...starość:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.06.2013 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 To nie starość. To świr ogrodowy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.06.2013 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 hahaha......może i masz rację z tym świrem:) Ale potem leżysz na leżaczku i jaka satysfakcja:) a, że ręką i nogą ryszyć się nie da....to już inna inszość!!!!!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.06.2013 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Też tak mam. Upieprze się, że na czworaka do domu wchodzę. Potem Ketonal forte i nie moge sie ruszyć ale szczęsliwa jestem.....Ale człowiek guuuuupi ! :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.06.2013 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Jak pogoda sie ogarnie to wkleje Wam kilka fotek z ogródka rodziców. Dupy nie urywa, bo nie wszystko jest tak jak chciałam ( rada nadzorcza mimo, że nic nie robi to nie da wyrobnikowi się porządzić ), no ale to co wywalczyłam to moje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 10.06.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Ja taka sama:D Zgięta wpół jeżdżę tą taczką, macham grabiami a potem cała obolała się cieszę jak dureń Rozumiem Was doskonale:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.06.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 A zajrzałyście do mojego ogrodu? wczoraj wkleiłam nowe kwiatowe fotki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.06.2013 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Beciu, codziennie zagladam Widziałam, widziałam... Pokazałabyś troche domku co ? Możesz tu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.06.2013 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Bulwa, dawaj numer telefonu. Przeciez Cię nie ugryzę...a może lubisz ? No to Cię ugryzę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.06.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 a u nas weekend był cudny, słoneczny ciepły , taki jak lubię ...dziś od rana leje jak wściekłe nawet błyskawice i grzmoty były.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.06.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 No i u nas teraz się chmurzy..... Aniu, mój dom jest taki zwykły....taki nasz, nie mam modnych wnętrz, ale jak przesiądę się na inny komputer to moooooże coś tam zanjdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 10.06.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Jestem w pracy, a tu nie mam żadnych zdjęć. Obiecuję, że się naumiem - do tego czasu może nawet już się uporam z ogródkiem do końca:p i nawet będzie co pokazać. Tylko w domu to ja nie bardzo mam czas na takie zabawy Kilka razy już się przymierzałam, ale kiedyś "się wezmę" Niecierpliwa jestem, a u nas na wsi internet to kiepski i wolny albo wcale nie ma. Więc rzucałam to w diabły:mad: bogumil ogródek super - jak Ty to robisz że Ci pies nie ryje???? nie niszczy???? Tylko tak grzecznie leży??? Mój jak przeleci to jak stado koni:( spod łap mu trawa pryska czasem się zastanawiam czy nie ma kopyt z podkowami! i jak głupek biega z psem sąsiada wzdłuż ogrodzenia i oczywiście w tym miejscu czarna ścieżka z ziemi w trawie wyryta Ubije gada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.06.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Mój też czasami pokopie, ale dostaje opiernicz i przeprasza:)...zawsze się śmiałam że mój wychowany, ale ostatnio jak kret nam zrył ogród, to sobie z nim poważnie porozmawiałam, ....że nie pilnuje i tak dalej. Do tej pory nigdy kreta nie miałam bo pies biegał po ogrodzie a przynajmniej raz kiedyś raczył się po niej przejść i kret go wyczuwał chyba......, teraz mój piesiu taki leniwy, że nie chce mu się przebiec i pogonić dziada!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 10.06.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Pocieszam się, że i mój z wiekiem zmądrzeje - już jest niebo lepiej niż rok temu gdy był szczeniakiem.Nie gryzie mi już roślin, mniej kopie, ale dzikiego biegania na widok innego psa nie mogę opanować.Diabeł wstępuje i nie słucha wołania - no jak w amoku biega nie patrzy pod łapy ostatnio po wiadrze przeleciał, poprzewracał, powylewał i nawet nie zauważył. Co do kretów - nawet nie skojarzyłam! Może to rzeczywiście prawda bo przez rok nie było psażadnego to krety kopały jak szalone. Popatrz, a od kiedy mamy psy nie było żadnego!!!No jeden się odważył za płotkiem na warzywniaku usypać kopiec. Ale tam gdzie pies nie ma dojścia.Coś w tym jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.06.2013 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Hej Aneciu.... Czy Ty na dzień dobry musisz ludzi denerwowac ? Bulwa, a co to za bydle ? Byk Fernando ? A w dupe mu ! Ogrodź teren a tam gdzie lata posadź bardzo gęsto rosliny. Taka ściana zieleni. Rodzice latami walczyli z kolejnymi psami o pas trawy pod płotem z sąsiadami. Wkur ....łam się, przekopałam, wypieliłam co zostało i zaczęłam sadzić. Tak pięknie to wszystko zarosło, że nie ma hu ! Nawet łoś się nie przedrze. Z tyłu wysokie, z przodu niższe. Różne odcienie liści, faktury, jedno kwitnie inne ma dekoracyjne liście. Lubie taka amazonię Polecam pigwowca. Pieknie kwitnie, ładnie się rozrasta, liście długo zielone i skurczybyk ma KOLCE ! Może to skutecznie powstrzyma gada ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 10.06.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Taki plan właśnie mam. Tuje już są z jednej strony. Odgrodzę czymś co nie będzie mi zawadzało wizualnie, a psu udaremni włażenie za tuje i galopkę z psem sąsiada. Pigwę mam - nawet dwie i rosną na drodze buldożera ale on je zgrabnie "przeskakuje"i galopuje za drugim psem drugiego sąsiada....Rok temu kiedy był niezdarą połamał mi je trochę, ale teraz robi to sprawnie.Jak podrosną pewnie nie da rady i nie będzie nad nimi skakał.Róg skalnika też mam stratowany - poddałam się wywaliłam rośliny są tam same kamyki. Pomału będę sadziła mu przeszkody jak Ty u rodziców."pomału" znaczy jak będzie kasa bo gdyby była to już dawno bym miała puszczę i busz bo też lubię takie klimaty przy ogrodzeniu Pies taki sobie - mix wilka i boksera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.06.2013 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Ja piernicze ! Wilk i bokser w jednym ! Toż to dozywotnia demolka !!!! Wilk - czujny, ostry, stróż z czujnikiem ruchu. Bokser - kurde, kurde, motylem jestem i energia jak po kroplówce z kawy. Współczuję Ci kochana. To nie rokuje najlepiej. Może załóż Flinstone Park...z naciskiem na stone ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 10.06.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Ja piernicze ! Wilk i bokser w jednym ! Toż to dozywotnia demolka !!!! Wilk - czujny, ostry, stróż z czujnikiem ruchu. Bokser - kurde, kurde, motylem jestem i energia jak po kroplówce z kawy. Współczuję Ci kochana. To nie rokuje najlepiej. Może załóż Flinstone Park...z naciskiem na stone ? Zgadza się - energię i temperament ma niespożyte. Dzieci go zajeżdżają i nigdy nie ma dość zabawy. Stróż doskonały - można pootwierane wszystko zostawić, obcy nie ma odwagi wejść Zaczyna mądrzeć i słuchać się - ale czy ADHD zwalczę nie wiem:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.06.2013 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Musisz go zmodyfikowac , genetycznie bo inaczej nie wygrasz. Co wolisz ? Zryty czy zjedzony ogródek ? Wiem, że wybór ciężki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts