Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

Czołem kochaniutkie:) ja tylko z doskoku bo w domu jakiś komputerowy armagedon, padł i lapek i stacjonarny:(. Niestety nie mam teraz zbytnio dostępu do globalnej sieci:). Weekend mi minął weselnie a wczoraj pierwszy raz widziałam swoje tynki:). No i powiem Wam MIODZIO:). Szkoda tylko, że mokre a pogoda nie pomaga:(. Dobrego dnia dla wszystkich pięknych Pań:)

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aniu...na poprzedniej stronie Kasia życzyła dobrego dnia pięknym paniom......a ty jakieś miny strzelasz!!!!! Już kojarzysz o co kaman??????

Ewa zawsze....ona ciągle śpiewa, jak tylko rano otworzy oczy to już wyje.....zawsze i wszędzie:):) wczoraj śpiewała z zespołem nawet u księdza na odpuście:):):)

Heloł dziewczyny :bye:

tylko na chwilę wpadłam pomachać. U nas na razie na pogodę nie można narzekać, od ponad tygodnia piękne słońce, czasami trochę chmur się pokazuje. Sucho się zaczyna wręcz robić i deszcz by się przydał.

Ze spraw budowlanych, dzisiaj powinni zalać nam ganek i schody oraz chudziak na część niepodpiwniczoną. Potem już tylko pozostaje czekać na cieślę i ekipę od dachu.

Aaa o to.

Ja wstydziocha walnełam a nie dziwne miny.

Jednak to starość Beciu....;)

Lornetka by sie przydała ;)

Ja też stale wyję ale publika mnie ucisza bo skubańcy nadwrażliwość mają na wysokie częstotliwości.

A jaki ona ma typ głosu ? Podobny do kogo ?

Ja "podrabiam" głosy np: Adele, Beaty Kozidrak, Sylwii Grzeszczak, Rihanny, Beyonce. Lubie niskie i zachrypnięte.

Aniu....okulary mam :) widziałam tego wstydziocha, widziałam.......:) ja też z tych wstydliwych:D

Ewa ma głos podobny do Chylińskiej , Markowskiej.....jak trzeba to daje czadu:) Ja też lubię pośpiewać i z Ewą czasami karaoke w domu odchodzi ale jak mąż się dołączy to jakoś pies zaczyna wyć:)

Kurde....co chwila siadam do kompa....obiad się przypali....:)

U mnie dziś: tłusta zupa, zupa light, schabowe w wersji słoneczne, młoda kapusta z koperkiem ( gotowana), młode ziemniaki, , makaron z polewa truskawkową ( dla niektórych), roladki z indyka ze szpinakiem i szynka parma w wersji light, ryż z warzywami iz kurkumą, warzywa na parze, kompocik, ciasto amerykańskie w dwóch wersjach.

To chyba wszystko...aż sie spociłam :lol2:

Sytuacja opanowana:)

Aniu...jak otworzysz ten link to posłuchasz parę piosenek Ewy....tak też potrafi:)

http://www.myspace.com/music/player?pid=3500218&ac=now&owner

a piosenka "kochałeś" to moja ulubiona:)

oczywiście to trochę zniekształca odsłuch ...ale chociaż trochę posłuchaj:)

Edytowane przez bogumil

Romciu, to Wy juz działacie ?????? :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:

Czemu Ja nic nie wiem ?

Czemu nic nie piszesz w dzienniku ?

Gdzie foty, kuźwa ?

Pokazuj co żeście zmalowali !!!

Aniu piwnice i fundamenty były już zrobione w zeszłym roku. Teraz musieliśmy dorobić ganek i słupy pod taras oraz wylać chudziak na części niepodpiwniczonej, bo zostawilismy na zimę zasypaną piaskiem, żeby się sam ubił.

Dziennika nie będę zakładać, bo nie będę miała czasu na jego pisanie. Może od czasu do czasu wkleję jakąś fotę u Ciebie. Ciężki czas w pracy mnie czeka, nowe stanowisko, nowa umowa, szkolenia (jutro sądny dzień, czeka mnie rozmowa z szefem i dowiem się na jakich warunkach będę pracować :sick:), do tego budowa - nie ma szans na prowadzenie dziennika.