kachna2802 10.06.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Czołem kochaniutkie:) ja tylko z doskoku bo w domu jakiś komputerowy armagedon, padł i lapek i stacjonarny:(. Niestety nie mam teraz zbytnio dostępu do globalnej sieci:). Weekend mi minął weselnie a wczoraj pierwszy raz widziałam swoje tynki:). No i powiem Wam MIODZIO:). Szkoda tylko, że mokre a pogoda nie pomaga:(. Dobrego dnia dla wszystkich pięknych Pań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.06.2013 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Piękne Panie ... Kasiu, wklej u siebie te tynki a Ja już lecę, pędzę oglądać. Co tak mało Cie ostatnio ? Brak kompa nie jest argumentem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 10.06.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Ej no właśnie, że to argument:). Zdjęcie póki co jedno ino i to z komóreczki, bo nie miałam aparatu wczoraj. Byłam na kacu po weselu to nie mogłam się zbytnio wysilać i ciężarów nosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.06.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Aniu.....my nie oceniamy "książki po okładce"....przynajmniej ja:) https://www.facebook.com/photo.php?fbid=473760819371605&set=a.438719299542424.1073741825.100002130738647&type=1&theater Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.06.2013 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Eeeeee nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 10.06.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Znaczy, że nawet jak biadolisz na swój wygląd to i tak nie masz racji:) no chyba o to chodziło naszemu kochanemu bogumiłowi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.06.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Ooo to, to, to.........dzięks Kasiu.. Aniu.....uwielbiam cię taką jaka jesteś......piękną:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.06.2013 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Eeeeee ? Ale to apropo czego było bo My tu z Kasia o chlaniu gadałysmy Chyba walne lufe bo nie nadążam. Beciu, ciagle pamietam występ Twojej córki. A moży by tak duecik ze mną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.06.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Aniu...na poprzedniej stronie Kasia życzyła dobrego dnia pięknym paniom......a ty jakieś miny strzelasz!!!!! Już kojarzysz o co kaman?????? Ewa zawsze....ona ciągle śpiewa, jak tylko rano otworzy oczy to już wyje.....zawsze i wszędzie:) wczoraj śpiewała z zespołem nawet u księdza na odpuście:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.06.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Dobra kobitki...uciekam kończyć obiadek:) dzisiaj bitki w sosie własnym, kasza i surówka z kapustki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 10.06.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Heloł dziewczyny tylko na chwilę wpadłam pomachać. U nas na razie na pogodę nie można narzekać, od ponad tygodnia piękne słońce, czasami trochę chmur się pokazuje. Sucho się zaczyna wręcz robić i deszcz by się przydał. Ze spraw budowlanych, dzisiaj powinni zalać nam ganek i schody oraz chudziak na część niepodpiwniczoną. Potem już tylko pozostaje czekać na cieślę i ekipę od dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.06.2013 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Aaa o to. Ja wstydziocha walnełam a nie dziwne miny. Jednak to starość Beciu.... Lornetka by sie przydała Ja też stale wyję ale publika mnie ucisza bo skubańcy nadwrażliwość mają na wysokie częstotliwości. A jaki ona ma typ głosu ? Podobny do kogo ? Ja "podrabiam" głosy np: Adele, Beaty Kozidrak, Sylwii Grzeszczak, Rihanny, Beyonce. Lubie niskie i zachrypnięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.06.2013 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Romciu, to Wy juz działacie ?????? :jawdrop::jawdrop: Czemu Ja nic nie wiem ? Czemu nic nie piszesz w dzienniku ? Gdzie foty, kuźwa ? Pokazuj co żeście zmalowali !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.06.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Aniu....okulary mam widziałam tego wstydziocha, widziałam....... ja też z tych wstydliwych:D Ewa ma głos podobny do Chylińskiej , Markowskiej.....jak trzeba to daje czadu:) Ja też lubię pośpiewać i z Ewą czasami karaoke w domu odchodzi ale jak mąż się dołączy to jakoś pies zaczyna wyć Kurde....co chwila siadam do kompa....obiad się przypali.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.06.2013 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 U mnie dziś: tłusta zupa, zupa light, schabowe w wersji słoneczne, młoda kapusta z koperkiem ( gotowana), młode ziemniaki, , makaron z polewa truskawkową ( dla niektórych), roladki z indyka ze szpinakiem i szynka parma w wersji light, ryż z warzywami iz kurkumą, warzywa na parze, kompocik, ciasto amerykańskie w dwóch wersjach. To chyba wszystko...aż sie spociłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.06.2013 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Uważaj na bitki bo łatwo sie jarają. E to Wy takie rokmenki. Mąż psychodele uprawia, skoro pies wyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.06.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 (edytowane) Sytuacja opanowana:) Aniu...jak otworzysz ten link to posłuchasz parę piosenek Ewy....tak też potrafi:) http://www.myspace.com/music/player?pid=3500218&ac=now&owner a piosenka "kochałeś" to moja ulubiona:) oczywiście to trochę zniekształca odsłuch ...ale chociaż trochę posłuchaj:) Edytowane 10 Czerwca 2013 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.06.2013 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Dobra, Ja teraz w gary ide i nie wiem kiedy z nich wyjdę.Posłucham na spokojnie jak dzieci utylizuję. Lecę papapa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.06.2013 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 a i jeszcze zapomniałam dodać , że to wszystkie jej teksty a muzyka jej chłopaka Wojtka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 10.06.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Romciu, to Wy juz działacie ?????? :jawdrop::jawdrop: Czemu Ja nic nie wiem ? Czemu nic nie piszesz w dzienniku ? Gdzie foty, kuźwa ? Pokazuj co żeście zmalowali !!! Aniu piwnice i fundamenty były już zrobione w zeszłym roku. Teraz musieliśmy dorobić ganek i słupy pod taras oraz wylać chudziak na części niepodpiwniczonej, bo zostawilismy na zimę zasypaną piaskiem, żeby się sam ubił. Dziennika nie będę zakładać, bo nie będę miała czasu na jego pisanie. Może od czasu do czasu wkleję jakąś fotę u Ciebie. Ciężki czas w pracy mnie czeka, nowe stanowisko, nowa umowa, szkolenia (jutro sądny dzień, czeka mnie rozmowa z szefem i dowiem się na jakich warunkach będę pracować ), do tego budowa - nie ma szans na prowadzenie dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts