marimag 10.02.2013 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Pelaśka...co się dzieje ? O co ten globus ? Hej Moniu....pozdróweczka No szczyl..dla mnie, też szczyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.02.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 10.02.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 (edytowane) bulwa , weź kup tej blachy więcej, dla mojego też można by odznaczyć... niczego nie lubię, nic mi się nie podoba...wczoraj, no poprawę humoru, byłam na zakupach ciuchowych i wróciłam oczywiście z pustymi rękoma...no po prostu nie ma niczego i to już chyba ze czwarty raz, licząc od grudnia....coś wcześnie to przedwiośnie u mnie się zaczyna w tym sezonie.... witam z rana Edytowane 10 Lutego 2013 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.02.2013 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 o czym Wy gadacie ? Jaka kuźwa blacha ???????????????????? Ta o niechceniu a to o wiośnie i blachach...co ma z tym wspólnego mąż ......... Idę się napić drugiej kawki bo cos z mózgiem mam nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 10.02.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 blach na order dla wytrwałych małżonków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.02.2013 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 hejka ateno ..Ja też piję z dużą ilością mleka ale 3,2 % Z chudszym mlekiem jest jakaś "cienka" , wodnista. Aaaaaaaaa no i oczywiście tylko rozpuszczalna..... aaaaaaaa taka blacha !!! Oj ciężką mam dziś głowę Żegnam się...idziemy na sanki. To dopiero będzie masakra....Jak wrócę żywa to się odezwę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 10.02.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 dzięki bogu, u nas nie ma już śniegu!!!!! mówiłam już, że nie na widzę zimy, z całego serca swego i wszystkich sił swoich ? i, dosłownie, robię wszystko żeby tylko nie wyściubić kinola z domu, jak temperatura spada poniżej 5stopni...na plusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 10.02.2013 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Bry wszystkim tym na NIE i tym na TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 10.02.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Dzień dobry Kobitki!!! Ja właśnie wstałam i zjadłam śniadanko...jak zwykle skoro świt. Co do lubienia zimy, to się nadal nie mogę zdecydować, bo czasem kocham i się nią zachwycam, a czasem chcę ja przespać jak niedźwiedź Aricia, Meneli z idę albo nie idę, oczywiście, znam na pamięć. A jego wyjątkowe przekleństwa, są u nas już w mowie potocznej Swój chłopak, nie ma co.. A, to je amelinium, to jest oczywista oczywistość... ja nie rozumiem, co jest w tym śmiesznego, skoro przecie się nie da amelinium pomalować:lol2: Ja przedstawiam filmik, który jako fanka Star Wars ( ale tych starych 4,5,6 cz) kocham miłością niezmienną http://www.youtube.com/watch?v=vqe6D-cAPzk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 10.02.2013 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Witam się grzecznie w niedzielę,czemu te wolne dni tak szybko zapitalają Co do kawki-też z dużą ilością mleka i też wolę tłuściejsze:lol2: A co do zimy to tak jak Aricia-zimy ,śniegu i zimna nie cierpię,oj- jak ja tego dziadostwa białego nie lubię w mieście! Snieg ma być w górach i ma służyć do jazdy na nartach ,sankach i innych wynalazkach, a nie plątać mi się pod nogami w mieście. Ale wiem ,że dzieci ,że bałwan,że śnieżki....... Tu od 2 dni drą się w telewizorze,że armagedon ,że śnieżyca ,że będzie intensywny opad śniegu i nasypie około-UWAGA-2,5 cm :rotfl: Gapię się przez okno ,zakładam okulary na nos i nic. Jestem cierpliwa,więc spokojnie poczekam może czymś sypnie:D Uciekam ,lecę z rodzinką na obiad do knajpki,bo stwierdzili ,że mama zarobiona to dziś odpocznie:D. Tylko po jasną Anielkę ja wczoraj cały dzień przestałam przy garach:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 10.02.2013 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 (edytowane) may, jako zagorzała miłośniczka sw jestem wręcz oburzona! ło matko, jak ja się w luck'u kochałam.... oglądłaś może "monolog księżniczki" , carrie fisher? kiedyś puszczali na hbo. świetny show http://www.youtube.com/watch?v=xcTvmIEG4Xw. polecam! Edytowane 10 Lutego 2013 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 10.02.2013 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Aricia, no to konfliktu nie będzie, bo ja zdecydowanie kochałam Hana Solo i nadal moim marzeniem jest mieć na scianie Hana zamrożonego w Carbonicie... ech... Carrie Fisher, nie widziałam, może coś upoluję, chętnie Luck'nę A ponieważ dość często piszemy tu o muzyce, to ja proponuję założyć kapelkę , a tu przepis: i ambitne kino http://www.youtube.com/watch?v=13GVPzF-5lw znane już wszystkim, ale może jednak:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 10.02.2013 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 no nie wiem...jak podrosłam też się "przerzuciłam" na hana may, może reflektujesz na stoliczek? : http://www.geeky-gadgets.com/han-solo-in-carbonite-coffee-table/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 10.02.2013 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 oja, oja ojaja..bardzo chce...!!!! w ogóle nie uruchamia mi się analiza stylistyczna, jak widzę takie cudo, myślę tylko emocjami tez się zastanawiam, nad modelem szturmowca...w salonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 10.02.2013 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 no co Ty mie powiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 10.02.2013 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 cześć dziefczynki ja właśnie z białego szaleństwa wróciłam. Kocham zimę, białą, mroźną i ze słoneczkiem ale tyllllkkkkoooo w górach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 10.02.2013 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 no co ty mie powiesz... [attach=config]168971[/attach] szacun!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 10.02.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Anka gdzie ty na tych sankach? już ciemno w drzewo wrąbiesz :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.02.2013 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Jestem i o dziwo, żywa. Było fajnie Dzieciaki były grzeczne, nie tłukły się, nie wyzywały ojca i matki. Bawiły się zjeżdżały we wszystkich możliwych pozycjach, a Ola robiła za GOPR. Po tym jak zjechała na dół, pomagała wstawać wszystkim "wywalonym", sanki im przynosiła...Kochane dziewczę ...Jestem z niej strasznie dumna. Nawet Ja sobie pozwoliłam zjechać ..... Gdy przyszlismy do domu i zdjęłam synowi czapkę ujrzałam obraz nędzy i rozpaczy. Był tak mokry, jakby własnie wyszedł z wanny. Oni zdychali na dywanie a matka...do garów bo wszyscy głodni ! Nakrmiłam, ululałam, ogarnęłam no i jestem ale też na krótko bo pakujemy sie na jutro do szkoły, cykne jakąś pralkę no i 4 głowy trzeba umyć....Posiedze chwilkę i uciekam. Odezwę się wieczorkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.02.2013 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Pytanko do Mej ....... Kochana Jako znawca tematu, czy potrafisz określić co to za styl ? Tylko nie pisz mi ,że żenujący......... http://img07.tablica.pl/images_tablicapl/10623199_1_644x461_sekretarzyk-biurko-styl-kolonialny-warszawa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts