mayday 12.06.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 ja co prawda, w Polsce dziwnej i nieprzyjaznej zaczynam mieć zapędy emigracyjne, ale wiem, ze to bardzo trudna decyzja. Nie czułabym się "u siebie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.06.2013 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Gosiu, a tak zupełnie poważnie.... Podoba Ci się ta kanapa ? Reruś, jak to zrobiłas ? Cholera, nie mogę wstawić żadnego linka. Czemu ? Morleno, olej robotę. Strzelaj się na mahoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 12.06.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 http://www.newelegance.pl/furnitures/monaco/monaco_full.jpg ale te boczki z Luizjany http://www.newelegance.pl/pl/model.php?mid=120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 12.06.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 ta tennessee idealna do Dziecia salonu idealna w tej czerwieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.06.2013 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Tyż tak mam.Czułabym się jak obywatel drugiej kategorii. Podejrzewam, że na świecie mają do nas taki stosunek, jak My mamy do ruskich, ukraińców czy ormian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.06.2013 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Widzę, że poszerzyła im sie oferta i chyba znalazłam wreszcie łóżko. Czy ktoś mi może wytłumaczyć, co to sa do jasnej cholery, łóżka kontynentalne ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 12.06.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Widzę, że poszerzyła im sie oferta i chyba znalazłam wreszcie łóżko. Czy ktoś mi może wytłumaczyć, co to sa do jasnej cholery, łóżka kontynentalne ?????? Ameryka, Panie, Ameryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.06.2013 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 czyli ???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 12.06.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 no, Mari, nie wydzielasz trybiny? nazwali kontynentalne, bo marketingowo Ameryka juz nie jest najlepszą reklamą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 12.06.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Macie racje z tym uczuciem nie bycia "u siebie". Ja się tu tyle męczę. Niby są znajomi, mój i mojego M bracia, ale.... Jakoś czuję się samotnie. Nie mamy naszych miejsc. Wszędzie trzeba telepać się z dziećmi. Bardzo mi brakuje instytucji babci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.06.2013 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Wydzielam trybiny ????????????????? Fakt, amerykanka wali myszą Ale one jakies takie dziwne. Po kiego dzielone ? Chodzi o część leża. Podpasowało mi to - bez tuningu sie nie obędzie. Trza by zadzwonic i dowiedzieć się czy mogą zrobić coś na prośbę. http://www.newelegance.pl/pl/model.php?mid=199 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.06.2013 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Już wiem o co kaman.To niby na amerykańska modłę.Materac nie wchodzi w otwór w stelażu, tylko leży jakby na podwoziu.Bałabym sie spac na takim łóżku. A jak materac się zdeczko przesunie to co ? Gleba ?Nie lezą mi guziki, dzielenie dołu na dwa, po kiego tyle nóżek. Do opracowanie kolorek no i obowiązkowo trzeba by ćwiekiem walnąć po krawędzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 12.06.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 tez mi tam parę podeszło, ale ja muszę organoleptycznie, na macanta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 12.06.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 no, tera wiem, że rozumiesz... a ja mam takie łózko teraz z materacem skrzyniowym i się nie spada, bo i po co? Ciężka cholera niemożebnie, ale na wersalkach bym już nie chciała spać. Jebadełko musi być wygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.06.2013 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Mowa ! Dupa jest najlepsza A teraz dowcip. Mejka pewnie zna. Dzwoni telefon i głos w słuchawce mówi: - Mogę z Jolką ? - Nie ma jej. - Wiem bo jest u mnie. Pytam czy mogę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.06.2013 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Skoro jebadełko , to kupuję łóżko fakira.Nie ze mna takie numery ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 12.06.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Jolka dobra ale możesz dostosować nazwę do sytuacji, ja tam czasem jestem taka zmęczona, że mam ochotę się w łóżko..je...ć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 12.06.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 A ja mam pytanie, ile teraz , w związku z nową ustawa śmieciową potrzeba mieć kontenerów na odpady?Szanowny kreśli ogrodzenie i nie wiem ile teraz posesyi mam wydzielic na ten luksus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.06.2013 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Cholera wie. To chyba zależy od ilości członków szanownej rodziny. Musisz policzyc ile produkujecie. Za kazdy pojemnik sie płaci ale chyba odgórnych prikazów nie ma. Chcesz miec 10 to chyba możesz. Będziesz po prostu płaciła więcej. Tak gdybam, na zdrowy rozsądek...nie wiem jednak, czy mozna sie go spodziewac po władzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.06.2013 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Jolka dobra ale możesz dostosować nazwę do sytuacji, ja tam czasem jestem taka zmęczona, że mam ochotę się w łóżko..je...ć... Ja też mam czesto na to ochotę ale zasypiam w drodze do łózka. Sprawdziłam, że odległość jest masakryczna. Jakieś 30 centów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts