mayday 12.06.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Nie Mari, nie chodzi mi o ilość w sensie objetośc, ale o ten podział na plastik, papier, szkło białe i kolorowe i smieci komunalne... who'j knows? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 12.06.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 A nie ma teraz być, że jeden kosz na odpady a reszta na śmieci z segregacji??? Jak będzie trzeba to dokładnie rozdzielać to i wyjdzie z te dziesięć pojemników. Szkło białe, szkło kolorowe, to samo z plastikami. Zwariować idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 12.06.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 May Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 12.06.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Mari zegnam sie, na dzis, bo juz mi sie papa drze.. apapapappapa. Jakby kto wiedział, to pytanie nadal aktualne :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 12.06.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 May TU o tym piszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 12.06.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Ja też do wyrka spadam. Trzeba przyszykować ciuchy do szkoły. Młody jutro jedzie na pierwszą wycieczkę klasową. Są emocje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 12.06.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Dzieki Reruś, ale wiem tyle co na początku. Kilka Kontenerów nawet do domów jednorodzinnych? Oszaleć można... Dobranoc jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.06.2013 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Tiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.06.2013 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 A potem przyjeżdża po to jeden samochód, i wszystkie slicznie posegregowane pudełeczka i buteleczki, WPIEPRZA do jednego pojemnika.Świadomość ekologiczna, psia jego mać !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.06.2013 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Idźcie spać laski. Papa drze ? Renia, bez nerwacji bo globusa znów dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 13.06.2013 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Aniu kotek, a nie chciałabyś, zeby puścić na facebooka ogłosenie Twoje?? poudostępnia się i może ktoś się znajdzie?? :hug: Mnie okiennie wali... szare PCV bardzo ładne, widziałam na żywca... i dumam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 13.06.2013 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Cześć dziewczęta! Mayuś ,ja myślę,że powinnaś zadzwonić do Um Łodzi po informacje śmieciowe,jeśli mają już firmę ,są po przetargu to znają warunki na jakich będzie się odbywało wywożenie śmieci.Ilośc kubłów zależy od ilości domowników i to pozostaje do uznania właściciela posesji ,opłata jest naliczana od ilości domowników a to czy się pomieścicie w 1 czy 2 kubłach to musisz sama ocenić wiedząc jak często będą wywożone śmieci tzn. ile razy w miesiącu.Co do segregacji to otrzymuje się różnokolorowe worki,które wystawia się zapełnione przed posesję w dniu wywozu.Można nie zdecydować się na segregację ale wtedy opłata jest znacznie wyższa.Worki powinny być darmowe. u nas to tak wygląda ,że mamy 2 kubły 240 litrów +worki do,których wrzucamy plastiki i szkło.Powejściu w życie ustawy nic się nie zmieni oprócz firmy i ceny. Myślę ,że jednak tel do komórki odpowiedzialne za smieci powinien Ci nabardziej pomóc w uzyskaniu informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 13.06.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 A i jeszcze to się zmieni,że pojemniki ,które w tej chwili dzierżawię będę musiała wykupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.06.2013 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Madzia, jaka fejs ? Ja niemam, nie posiadam i nigdy na fejsie nie byłam Przyszła Asia i o śmieciach elaborat napisała. Witaj kochana Co tam, jak tam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 13.06.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Helo, Helo, Dzięki Kochane, za pomoc! Zadzwonię tam, to może czegoś się dowiem, bo co informacja w necie to inna. Pytając o ilość pojemników miałam na myśli, nie objętość śmieci, bo to wiadomo, ze sprawa indywidualna, ale właśnie pojemniki na te kolorowe worki na śmieci. Szkło kolorowe, szkło białe, makulatura, plastiki, komunalne i bio( ale od tego mam kompostownik) ( o metalu nie wspomnę). Jedni oddzielają papier i plastik, inni każą razem do czerwonego... za trudne to dla mnie. O pojemniki też się będę musiała wywiedzieć Miłego dnia wszystkim!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 13.06.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Hej wszystkim:) Anulka:) Megiska ma rację, skleć ogłoszenie piękne a my na fejsa wrzucimy....to jest dobry pomysł Słonecznego (w miarę, bo Ania nie lubi:) ) dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 13.06.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Cześć i czołem Dzieć odstawiony na wycieczkę. Zabrał to co mu było potrzebne . Mari, pojechałaś z rana, ale fakt dzieci tak szybko rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 13.06.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Dalej rejestruj się!!! https://www.facebook.com/ a my puścimy w świat!! zobaczysz ile telefonów będziesz mieć!!!!! :hug: :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 13.06.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Kanapa boska!!! cen nie mogę znaleść, ale może i lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 13.06.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Kanapa boska!!! cen nie mogę znaleść, ale może i lepiej... http://mebleiwnetrza.pl/image/4949/default/tennessee.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts