Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

No heloł.

Ale o co kaman ?

Mam się zarejestrowac i co dalej ? Jak to puścicie dalej ?

Madziu, i tu Cię zaskoczę - tanio jak barszcz ! Poważnie, jak bum cyk cyk.

Beciu, własnie ogladalam agrobiznes. Prosze sie nie smiać, ale jako małorolna, interesuję się tym i owym.

Po pierwsze, wieprzowina zdrożeje a po drugie, chowaj się Beciu, bo Ci dzisiejsza burza, mahoń zmyje :)

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mari, dziedzic był farmę zwiedzać. Wrócił podekscytowany, bo widział konia, krowę. Owieczka go polizała po ręce. Ale najlepszy z tego wszystkiego był wielki traktor. Teraz chodzi i mówi jakby było fajnie takim traktorem pojeździć. Z wycieczki przywiózł błoto na ciuchach i świeże jajko od kury :D

Cześć dziewczyny - ja się jeszcze raz witam:yes:

Usiłuję doczytać co i jak - założycielka Vipu mnie tu zaprosiła więc czytam te 400 stron i przy okazji próbuję jakiś wątek stworzyć bo za 10 dni zaczynam remont domu a nic jeszcze nie wiem:cry:

Po nocach mi się śnią deski, parkiety, wanny, prysznice i inne takie. Musiałam zapoznać się z obcym językiem w którym ściana kolankowa, legar i rekuperacja to podstawa:jawdrop:

Będę Was błagać o pomoc - przyjmiecie mnie???

Edytowane przez Karram

No pewnie !

A żeby koleżanka poczuła się jak w domu to:

Na początek :)

http://th.interia.pl/51,b98f015934878703/1361806616126.jpg

no i oczywiście :)

http://www.krakow.travel/upload/object/karnet/1_29833_lajkonik-2011.jpg

Aniu, pij i jedz do woli. My nie patrzymy na kalorie to co ? Tobie będziemy żałowac ?

Asiu, jak sie nie świecisz na zielono to skąd mam wiedzieć, że trwasz na posterunku ?

Zaraz odpowiem na pytanie o mieszkanie tylko rere mnie na skajpa molestuje i wypada odpowiedzieć :)

zaraz wracam