marimag 14.06.2013 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Jestem jestem A za te nerki od połowy rodziny to zaraz kogoś huknę ! Sądzę, że jak jej coś zaproponuję to dziewczyna będzie musiała na terapie chodzić: Panie doktorze, trole mi sie śnią Aneto, a gdzie Ty się podziewałaś ? Wczoraj z Rere, zastanawiałysmy się, gdzie się zgubiłaś .... Koszmarów nie miałam Reniu, ale takie debilizmy mi się śniły, że jak rano sie obudziłam to chwilę musiałam posiedzieć na łóżku i dojśc do siebie. Kerram Aniu, no to z niecierpliwością czekamy na zajebistą sesję zdjęciową. Skrupulatnie : - elewacja z 4 stron - ogródek - każde pomieszczenie z drzwi - kilka fotek Ciebie na tle...... :popcorn::popcorn: No i nie zapomnij o inspiracjach. Pokaż co Cię kręci, co Ci sie podoba, o czym marzysz i bez czego nie mozesz żyć. Wszystkie szajby sa w tym wątku, doskonale rozumiane i akceptowane. Im większy szrot tym większa akceptacja zarządu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.06.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Cześć wszystkim... Mam dzisiaj straszny dzień..............wkur..... mnie wszystko:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.06.2013 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Aż strach się odzywac Beciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.06.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 To jest reakcja organizmu po wczorajszym chyba..........kurde!!! Ide ....pieke ciasto z truskawkami .....muszę się zająć czymś!!!!!! Jak upiekę to wam przyniosę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 14.06.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 helo, helo!!! Witam wszystkich i starych i nowych ja dziś wzięłam urlop i przyznam, że jeszcze piżamowa jestem i rozmemłana.. muszę się wziąć za siebie, bo najstraszniejszy troll, który będzie straszyć w snach będzie miał moją urodę i dzisiejsza niedbałą elegancję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.06.2013 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Beciu, tylko dla mnie bez truskawek...jesli moge sobie pomarudzić Gosiu, Ty nawet w stroju trola wygladasz jak Miss World Uważam, że komu jak komu ale Tobie, jeden dzień rozmemłania, NALEŻY SIE JAK PSU BUDA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 14.06.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Dziewczyny, może wiecie, który producent farb ma najładniejsze szare beżyki ( zimne) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 14.06.2013 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Dzięki Aniu,:hug:spłonęłam zawstydzona Idę się ogarnąć, bo w sumie, szkoda mi dnia na turlanie się w pieluchach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.06.2013 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Gosiu To szare czy bezyki ? W wielu wątkach zachwalają Benka Moora. Ponoc rewela, cenowo mniej. Tikurilla jest tez w porzo. Beckers mam i nie narzekam, zwłaszcza lateksa co go mam w przedpokoju. Szoruje czym sie da i sladu nie ma. Obiera się za to przecudnie Piesek napoczął ściane i teraz mozna już jechać az do sufitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 14.06.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 sorki, ale telefon mi się wyładował od gadania służbowego, a przecież mam URLOP!!!! Chodzi mi o taki taupe, kolor z pogranicza szarego i zimnego beżu( troszku kakao) ale jasne. Benek Moore, drogi w pierony. Ja teraz muszę baaardzo się powściągać finansowo. Tikurilla juz jest dla mnie droga... jakbym miała do pomalowania mieszkanko 60 m2 (jakie mam teraz) to pewnie po prostu wybrałabym najlepszy kolor a tak to mi sporo wychodzi ... jak przechodzę obok bankomatu to echo słyszę...takie puchy na koncie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 14.06.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 http://2.bp.blogspot.com/-Zuu4uyaMuGA/UCVads0A3nI/AAAAAAAABxw/lKbr7tBQHls/s640/taupe+gray+interior.jpeg posredni pomiędzy górnymi kolorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 14.06.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 http://blog.inkspotworkshop.com/wp-content/uploads/2011/06/Layla-Grayce-Tips-and-Trends-Color-Greige-21.png o te górne kolory mi chodzi, bo mi nie wlazło zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.06.2013 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Gosiu, jakoś nie podejrzewałam Cie o takie klimaty Zajebista inspiracja. Kolor z inspiracji bomba. Kanapy właśnie znalazłam Pogubiłam się To w końcu który kolor ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.06.2013 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 (edytowane) Wiem, że dziewczyny wybieraja sobie kolorek z Benka, jadą do castoramy i tam im dorabiaja identyko ale na Bekersie lub na ...no na tym od tego wielkiego psa...no...zapomniałam nazwy Aricia, help !!!! Kto y FM ma taupe _ Coś mi lata po strychu ale cholera......no pustka. A zaraz, zaraz..... Czy taupe to nie miała przypadkiem Darcy ? Prawie na 100 % U Darcy będzie. A szarości Gosiula to idź do Tuttli Puttli ( jest z Łódzkiego ) i zacznij od końca. Tam konkretnie podaje nazwy i numery farb. Edytowane 14 Czerwca 2013 przez marimag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.06.2013 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Usmiałam się bo chciałam do Ciebie zadzwonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 14.06.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 to ja zadzwonię to nie jest rozmowa służbowa!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 14.06.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 dulux? Małgonia, spróbuj coś z caparol'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.06.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Przynoszę ciacho....i kawusię... Ania...to jak ja mam upiec ciasto z truskawkami bez truskawek?????? TRUSKAWKI SOBIE WYDŁUBIESZ :) Następnym razem mów szybciej a nie jak już mam zrobione:):) http://img405.imageshack.us/img405/9523/h128.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 14.06.2013 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Beciu, dzięki kochana. Poproszę NATYCHMIAST przepis na bazę ciastową.Ciacho ucierane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 14.06.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Aricia , Bóg Ci zapłać. Rzucę okiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts