Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

Jestem jestem

A za te nerki od połowy rodziny to zaraz kogoś huknę ! :mad:

Sądzę, że jak jej coś zaproponuję to dziewczyna będzie musiała na terapie chodzić: Panie doktorze, trole mi sie śnią ;) :lol2:

Aneto, a gdzie Ty się podziewałaś ? Wczoraj z Rere, zastanawiałysmy się, gdzie się zgubiłaś ....

Koszmarów nie miałam Reniu, ale takie debilizmy mi się śniły, że jak rano sie obudziłam to chwilę musiałam posiedzieć na łóżku i dojśc do siebie.

Kerram Aniu, no to z niecierpliwością czekamy na zajebistą sesję zdjęciową.

Skrupulatnie :

- elewacja z 4 stron

- ogródek

- każde pomieszczenie z drzwi

- kilka fotek Ciebie na tle......

:popcorn::popcorn::popcorn::popcorn:

No i nie zapomnij o inspiracjach. Pokaż co Cię kręci, co Ci sie podoba, o czym marzysz i bez czego nie mozesz żyć. Wszystkie szajby sa w tym wątku, doskonale rozumiane i akceptowane. Im większy szrot tym większa akceptacja zarządu :lol2:

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Beciu, tylko dla mnie bez truskawek...jesli moge sobie pomarudzić :)

Gosiu, Ty nawet w stroju trola wygladasz jak Miss World :)

Uważam, że komu jak komu ale Tobie, jeden dzień rozmemłania, NALEŻY SIE JAK PSU BUDA !!!

Gosiu

To szare czy bezyki ?

W wielu wątkach zachwalają Benka Moora. Ponoc rewela, cenowo mniej. Tikurilla jest tez w porzo. Beckers mam i nie narzekam, zwłaszcza lateksa co go mam w przedpokoju. Szoruje czym sie da i sladu nie ma. Obiera się za to przecudnie :mad: Piesek napoczął ściane i teraz mozna już jechać az do sufitu.

sorki, ale telefon mi się wyładował od gadania służbowego, a przecież mam URLOP!!!!:mad:

Chodzi mi o taki taupe, kolor z pogranicza szarego i zimnego beżu( troszku kakao) ale jasne.

Benek Moore, drogi w pierony. Ja teraz muszę baaardzo się powściągać finansowo. Tikurilla juz jest dla mnie droga... jakbym miała do pomalowania mieszkanko 60 m2 (jakie mam teraz) to pewnie po prostu wybrałabym najlepszy kolor a tak to mi sporo wychodzi ... jak przechodzę obok bankomatu to echo słyszę...takie puchy na koncie:rolleyes:

Wiem, że dziewczyny wybieraja sobie kolorek z Benka, jadą do castoramy i tam im dorabiaja identyko ale na Bekersie lub na ...no na tym od tego wielkiego psa...no...zapomniałam nazwy :(

Aricia, help !!!!

Kto y FM ma taupe _

Coś mi lata po strychu ale cholera......no pustka.

A zaraz, zaraz.....

Czy taupe to nie miała przypadkiem Darcy ?

Prawie na 100 % U Darcy będzie.

A szarości Gosiula to idź do Tuttli Puttli ( jest z Łódzkiego :) ) i zacznij od końca. Tam konkretnie podaje nazwy i numery farb.

Edytowane przez marimag

Przynoszę ciacho....i kawusię...:)

Ania...to jak ja mam upiec ciasto z truskawkami bez truskawek??????

TRUSKAWKI SOBIE WYDŁUBIESZ :):):)

Następnym razem mów szybciej a nie jak już mam zrobione:):):)

http://img405.imageshack.us/img405/9523/h128.jpg