Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

Aniu, na meblach to ja się nie znam i nawet nie będę próbowała,bo to odrębna dziedzina. Wygląda na międzywojnie, ale może być z lat 60. nie wykluczając współczesnych kolonialnych. I wcale nie uważam, że żenujący. Trochę mi zakłóca ta szafka pod blatem, ale poza tym ma coś w sobie.

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hej Mej i Aluś :bye:

Moim wielkim hobby, po za forum oczywiście ;) jest szukanie różnych ciekawych mebli i przedmiotów. Nie ważne, że nie ma ich gdzie wstawić, nie ważne, że nie ma za co kupić ale chociaż pocieszę sobie oczy.

Ten mebel nazwany został sekretarzykiem choć dla mnie to biurko...ciekawe biurko. Mam pomysł na wykorzystanie tej szafki na dole ale koloru w życiu bym nie zmieniła.....

Ma bardzo ładny, ciepły i naturalny odcień brązu. Nie jakas lewa bejca czy wszechobecny Chabby chic.....

Chciałabym je kupić...bardzo.....

Z latarnią na ebayu doopa !!! Nie raczyli odpowiedzieć na mojego maila i nie przyjęli oferty, która im złożyłam.

Upolowałam jednak cos fajnego....W zeszłe wakacje :)

Aniu,albo ci prąd lub net odłączyli,albo coś się wydarzyło.

Ty jako omnibus, między gotowaniem,odprowadzaniem dzieciaków,sprzątaniem,buszowaniem po necie i robieniem wizek ,zawsze znalazłaś czas aby nam coś skrobnąć klawiszami.

Daj jakiś znak ,że wszystko jest ok,bo mam trzepotanie pępka!!!!!!!!!!!!!

Żyję :)

Korzystam z okazji, że brzuch mnie ( od 3 dni :) ) nie boli i zapierniczam w domu. Mam też przypływ powera i szeleję w kuchni :)

Narendilko...zawsze jesteś zauważana. Jak bym mogła ignorowac tak ważną osobistośc tego forum :eek:

Dziewczyny a o czym tu pisać ????????? Jest nas tu mało a jeszcze niektóre z was pozakładały własne wątki :( ....... Trudno im dzielić czas pomiędzy gospodarzeniem a pitygryleniem u mnie.....w sumie o niczym.

Czekam na jakies ruchy ze strony ojca, ale cienko to widzę :( Stale cos stoi na przeszkodzie, żeby pogadać z wiecie kim .