marimag 15.06.2013 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Czy jest tu kto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.06.2013 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Oj napiłabym się czegoś ale dziś moja wątróbka daja znać i brzuch mam jak ciężarna słonica Kapiemy dzieciaki. Odezwę sie później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 15.06.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Puk, puk Witam się późnym wieczorem. Miałam trochę zapierdzielu przez dwa dni. Teraz się wyluzowywuje przy winku. Mari, nie wiem co Ci radzić odnośnie nowego znaleziska. Na pewno jedź oglądnij. Będziesz wiedziała coś więcej i zastanowisz się czy chcesz się pchać w taki remont. Albo zobaczysz czy to miejsce choć trochę może być Twoje Bliźniaka rodziców , wiadomo, nie tykać. To wszystko dla Twojego zdrowia psychicznego i nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.06.2013 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Dzięki Reniu.Mam obłęd w oczach. A mój brzuch Anetko, jakis taki cięzki.Jak by tam coś siedziało. Strasznie twardy był, a teraz póki bez sniadania, jeszcze jak Cie mogę.Zjem cokolwiek i znowu się zacznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 16.06.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 mnarimag co z tym brzuchem, jadlaś cos czy to stres...wiesz w nerwywych sytuacjach występują obajwy ''zespól jelita wrażliwego'', tak wiec uważaj. Zdrowia dla dzieci, lepiej trochę? ja znowu nie rozumiem, rodzice zamiast pomóc Wam czyli najbardziej potrzebującym nowego lokum ze względu na dzieciaki, szykują gniazdko synowi? mam wrażenie, że cała rodzina robi Wam na złość i testuje wasza wytrzymałość. Ciasto robię dziś, tylko nie wiem jak wyjdzie bo my po imprezie, grillowo-integracyjnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 16.06.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Macham łapką Mari, martwi mnie Twój brzuch W lipcu przyjadę do Ciebie, a Ty pójdziesz do tego lekarza, co? Zdrówka dla szarańczy kochanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.06.2013 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Asiu, to nie tak. Ojciec przymierza się do wyszykowania poddasza po stronie LZ dla mojego brata, po to zeby został znami. Miałby przejście od LZ przez półpiętro poddasza na którym mieszkałyby moje córki. Nie wiem czy to zrozumiałe. Ciężko tę kombinację wytłumaczyć Uznali, że nasze mieszkanie jest za małe dla ich 3. Bardzo kużwa smieszne. My się gnieciemy w 6 i jeszcze jakoś żyjemy. Tatus chce również uniknąć awantur z moim bratem, i dlatego wspaniałomyślnie chce mi go zostawic pod opieką. Nie mam nic przeciwko, ale mój braciszek do szalony student. Nie daj boże, zawali szkołę, czy odwali inny numer, to będzie na mnie. A to, że go nie dopilnowałam, a to że sie nie spisałam, że mi zaufał. Nie będę trzymac za rączkę 20 letniego chłopa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.06.2013 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Reniu, do tego lekarza, czyli którego ? Przyjeżdżajcie....naród czeka Szarańcza tak sobie. zuzka kaszle jak gruźlik, Julka jest mocno pociagająca, Michał duuuuużo lepiej i chyba wyśle go jutro do zakładu. Maleństwo moje najukochańsze, ma katar i ciagle kicha. Jak Oluśkę weżnie to juz będe miała komplecik. Damy radę a za życzenia - serdecznie dziekuję Asiula, ciasto w pijackich majakach ? No to będzie ciacho nad ciachami ! Co do niego dodasz ? Resztki z grilla ? A tak na powaznie, to można zrobić zajefajne danie z resztek grillowych. Z piwa ulepić ciasto na kulebiak. Przygotować farsz z mięs, cebuli, grzybów czy pieczarek. Wyłozyc dno blachy ciastem, nałozyc farsz i zakryć ciastem. Pyszota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.06.2013 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 A jako ciekawostke przyrodniczą, chcę Wam pokazać jakie perełki można jeszcze uświadczyć w mojej dzielnicy.Tło, jest totalnym absurdem. Budynek jest wystawiony do sprzedaży.Zgadnijcie za ile ..... http://www.targowek.info/wp-content/uploads/2012/09/willa_pietrusinskiego_targowek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 16.06.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Anula, do tego właściwego, a najlepiej kilku Ja nie zgaduję ceny bo suma pewnie nie do ogarnięcia dla moich oczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.06.2013 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Oj Ty moja marudo To kwota nie do ogarnięcia dla rozumu ! Uciekam. Jedziemy do rodziców i do LZ, która jest stałym elementem naszych wizyt. Ziemianka sie panoszy, robi z siebie obrońcę ucisnionych i wkur...ia mnie na maksa. Z bani jej w końcu wyjade i się skończy. Do wieczorka laski. Chyba dzis porobię dla Beci, zdjęcia moich upraw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 16.06.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Zrób, zrób focie ogródka. Koniecznie! I zaraza niech Ci schodzi z oczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 16.06.2013 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 "....Z bani jej w końcu wyjade i się skończy...." Ania ty mnie kiedyś wykończysz hahahahaha....ja już widzę jak jej z bani wyjeżdzasz:):) WYJEDŹ....KURDE...NIE CIE NIE WKUR.....!!!! I czekam na foteczki:) Buziaczki dla dzieciaczków:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 16.06.2013 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Helo! Oj Aniu ,przechlapane z tymi choróbskami,bardzo Ci współczuję i życzę szybkiego powrotu do zdrówka:yes: Też czekam na fotki z Czarodziejskiego Ogrodu;) I koniecznie napisz czy pociągnęłaś z bańki ,myślę,że to mógłby być przełom,znasz moje zdanie;) U nas burzowo i nic mi się nie chce ale to nic nowego. Rere masz miszyn imposybol do wykonania ale liczymy na Ciebie:p A ten domek naprawdę czarodziejski , jakbym wczoraj trafiła 6 zamiast 4,byłby mój:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 16.06.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Zastanawiam się ile musiałyby mieć tuje ,żeby zasłonić blok za tym cudnym domkiem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.06.2013 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Jestem laski Zgrywam obiecane fotki. Zaraz będą Co do domku kochana Asiuniu, to zmartwię Cię skarbeńku, bo ostatnia kumulacja to dużo za mało, żeby kupic ten domeczek no i na sekwoje trzeba też trochę wyskrobać :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 16.06.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Czekam Aniu na fotki....oglądając Opole....kurde, jak ja się wzruszam...stare piosenki, chyba się jednak starzeję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.06.2013 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Beatka, dobrze, że jesteś... Mam pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 16.06.2013 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Oglądałam dziś fragment Opola i pokazali widownię. Czy tam przypadkiem nie siedziała Twoja córuś ? No rękę bym sobie dała obciąć, że ja widziałam. No chyba, że ma sobowtóra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 16.06.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Nie... nie siedziała Może ktoś podobny....ale siedzimy dwie i się wydzieramy ...czyt. śpiewamy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts