rere79 18.06.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Dałabyś coś nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 18.06.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 rere nie mam co , elewacja będzie gotowa (jeśli dopisze pogoda) pod koniec lipca, bo musimy też wykafelkować mały balkon i jeszcze jeden taras który jest na garażu też w kaflach. A taras z deski przy salonie robimy dopiero we wrześniu. W domu brakuje mi jeszcze szafki w łazience pod blatem umywalkowym i łóżka w sypialni w sumie sypialna cała do "dopieszczenia" . No ale na to wszystko trzeba zbierać kaśnik a to trochę trwa Zresztą tamte forum mnie nie pochłonęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 18.06.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 rere ale u ciebie na pewno się coś dzieje? co teraz robicie? Alu i ja też czkam na fotki z waszych wojaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 18.06.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Bastki, u mnie na razie nic się nie dzieje. Czekamy na PnB. Końcem lipca będą robione fundamenty i przestój na rok. W następnym roku polecimy do dachu. U nas w ogóle to budowa będzie ciągnęła się jak flaki z olejem, bo budowana systemem gospodarczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 18.06.2013 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 rere fajnie nie będziesz miała bicza nad sobą w formie kredytu nie wiem co lepsze, kredyt i szybka budowa czy system gospodarczy i niekończąca się cierpliwość, tęsknota za swoim co człowiek to inna opinia ( ja się chyba zaliczam do tej pierwszej;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 18.06.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 bo u mnie z cierpliwością na bakier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 18.06.2013 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 właśnie ponoć biszkopt od dorotus jest sprawdzony... trzeba nim rzucić o ziemię czy cuś... ale ja prawie nie piekę zwykle więc nie wiem w weekend (musiałam) piekłam chlebek watykański co sie go kisi przez tydzień... taki se... ale też upiekłam typowo wiosenne ciasto Pumpkin pie zamrożoną dynię miałam jeszcze, więc musiałam zrobić... wyszło mega boskie... ale roboty z tym, że ja ... więc teraz pieczenia mam dosyć na jakieś 3 miesiące Dzisiaj murarz ma przyjechać i zobaczyć co i jak... mam nadzieję, ze dziś dojedzie... Buziaki!! i jeszcze Antka na urodziny zawieść muszę...na szczęście moja mama go odbierze,( ostatnie chwile pomocy, bo w piątek wyjeżdża do siostry do niemiec...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 18.06.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Bastki siostro... ja bardzo niecierpliwa jestem... A z tym naszym kredytem to jest fajna sprawa... do 31.12.2014 musimy się wprowadzić super!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 18.06.2013 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Ja przynajmniej mam spokój z kredytem, bo nam go po porostu w PL nie dadzą . Pewnie gdybyśmy mieli taką możliwość to byśmy się pokusili. Nie ukrywam, że chciałabym jak najszybciej na swoim zamieszkać. Biorę pod uwagę nawet zamieszkanie na wylewkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.06.2013 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Na wylewkach ? Jedziesz kochana. To podobno, najnowszy trend budowlano - wnętrzarski. Taka surowość w pytkę Zbysia, że już bardziej sie nie da, a i na wystroju zaoszczędzisz. Znasz to ? Oprócz błękitnego nieba, nic nam dzisiaj nie potrzeba.... Tak trzymaj ! Będę kibicować Przyczłapałam a tu jak na bazarze Nic nie mówię, żeby nie zapeszyć ale czuję jakies ruchy w interesie ! I prosze bez głupich skojarzeń Reniu A nie wiem o czym mam wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 18.06.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Ruchy w interesie powiadasz To chyba dobrze, nie? A o niczym. Głowa bolała? Dzieci dały pospać? Bo Gustlik chyba do rana się już nie podniósł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.06.2013 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Główka w porzo tylko małpa raczyła mnie odwiedzić... Gustlik czujny jak w okupację. Wstaje w nocy, po kilka razy i mnie międoli przez sen. Bastuś, gdzie jedziecie ? GDZIE ???? Cieszę się z elewacji, tarasu, płytek, stolika i nowego psa Madzia, chlebek watykański ? A co to za nowa katolicka moda ? Puść jeszcze biały dym z piekarnika i będzie jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 18.06.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Na wylewkach ? Jedziesz kochana. To podobno, najnowszy trend budowlano - wnętrzarski. Taka surowość w pytkę Zbysia, że już bardziej sie nie da, Że jak? Dziędobry się z Państwem. uwaga, ptactwo się zleciało, piekę ciasto z truskawkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 18.06.2013 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Aniu,proszę jeszcze o tych ruchach. Mayus Ty też z przepisu Beci?Mówię Ci nie dawaj masła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 18.06.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Mari, no kupe grosza się zaoszczędzi Masz małpę, masz spokój Idę po córkę do szkoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 18.06.2013 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Nie Biondziu, nie Bogumilka, bo ...usunęła przepis!!! Nie miałam szans sperniczyć jej, właśnie niszczę dorobek mych przodków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.06.2013 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Cześć Gosiu. A własnie, że z masłem i tylko z masłem. Rób z przepisu Beci, bo się rodzina w grobie poprzewraca Moje ciasto, ostygło, okrzepło, poleżało przez noc pod folia i jest dobre. Poważnie. Nastepnym razem dam dużo więcej owoców Beciu, usunęłaś przepis ????? Ale łaj ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 18.06.2013 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Mam nadzieję,że Gosia zdążyła upiec przed naszymi radami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 18.06.2013 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Beatka się wkurzyła i usunęła ,dała nam przepis a tu wszystkie mądrzejsze .To usunęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 18.06.2013 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Z masłem i uwaga, WYSZŁO!!!!!!! Puchate, wilgotne i o dziwo, nawet mnie smakuje:wiggle: ptaki poleciały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts