marimag 18.06.2013 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 o którą fotę ci chodzi, bo ogródek powstawał przez lata.Pieprzone psy, zmuszały STALE do tuningu tego co stratowane lub zeżarte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 18.06.2013 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 są te fotki jeszcze to poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 18.06.2013 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 ale w sumie tak ogólnie 10 ,15 ,20 lat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.06.2013 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 wklej fotę to ci dokladnie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 18.06.2013 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Zajętość mam. Właśnie robimy zamówienie drzwi i podłóg... Skaranie boskie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.06.2013 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Zajętość mam. Właśnie robimy zamówienie drzwi i podłóg... Skaranie boskie.. To dlatego, Cię nie zaczepiamy Na czym stanęło ? Model, firma ? Powiem Ci, że cos dziś znalazłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 18.06.2013 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Bastka ,nie strasz tym tajfunem:( U mnie też coraz ciemniej ale nie grzmi,jeszcze. Że my nie możemy mieć normalnego klimatu:mad:jak już temperatura przyjemna to te cholerne burze:bash: Bastko,przynajmniej na kanarach się podsuszysz jak zawieje z sahary. Ja za 2 tyg sobie wyjeżdżam:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 18.06.2013 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 ale miałam gościa , taki śliczny psiak wleciał mi na ogródek niestety musiałam go wygonić a w długi weekend majowy chodziło po moim polu 18 kaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 18.06.2013 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 mayday a w jakim stylu szukasz masz coś na oku? Bionda ciemno jak w życi ale 10 kropli spadło i koniec, może jeszcze cosik popadaA w sumie to mi się nie chce jechać - nie wiem jak wytrzymam z moim małżem 14 dni, dzień i noc. Jakoś ostatnio mnie wkurza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 18.06.2013 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Kochana ,to nie wiem co Ci poradzić Może zamieńcie się mężami z jakąś inną miłą parą? O matko,głupoty gadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.06.2013 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 ale miałam gościa , taki śliczny psiak wleciał mi na ogródek niestety musiałam go wygonić a w długi weekend majowy chodziło po moim polu 18 kaczek A co Ty, PGR- kupiłaś ? Ja bym zainwestowała w dubeltówkę mayday a w jakim stylu szukasz masz coś na oku? Bionda ciemno jak w życi ale 10 kropli spadło i koniec, może jeszcze cosik popada A w sumie to mi się nie chce jechać - nie wiem jak wytrzymam z moim małżem 14 dni, dzień i noc. Jakoś ostatnio mnie wkurza Ogladałas film o Kevinie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 18.06.2013 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 bionda a może ty pojedziesz ze mną ? a nasze małżony razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 18.06.2013 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Mayuś,napisz jakich drzwi szukasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.06.2013 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Kochana ,to nie wiem co Ci poradzić Może zamieńcie się mężami z jakąś inną miłą parą? O matko,głupoty gadam Myslałam, że poradziłaś jej, żeby się wymieniła w parach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.06.2013 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Taaa, Wy na Kanary a chłopy na wycieczke do Wieliczki Bastuś, rozumiem, że masz znizki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 18.06.2013 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 O ,to,to właśnie ,ja z Tobą na kanary a chopy z dzieciorami w auto i do włoch:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.06.2013 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Też mi kara Ja bym od zmysłów odchodziła, zawału dostała, osiwiała i stale piła, żeby zapomnieć, że to JA !!!! im na to pozwoliłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 18.06.2013 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 ale tzn co mam zrobić ? zostawić go nad ranem a raczej w nocy i polecieć yhm ... tylko ja po niego nie wracam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 18.06.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 I bez zapasu oliwy i sera mają nie wracać O matko ale się rozmarzyłam.......Ty masz dwóch synów ,prawda??Ja też ,tyle,że jeden jeszcze w pampersach ale mieliby jazdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.06.2013 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Siedząc sobie dzis w poczekalni, znosząc 69 jajo, postanowiłam pójśc do sklepu po gazetę.Kupiłam.Obejrzałam, poczytałam, natchnęłam się...W pewnym momencie zauwazyłam, że przecież mam jeszcze do obejrzenia, reklamówkę OBI, która dołączyli do gazety.Ku mojemu zdziwieniu, spodobały mi się drzwi. Wydaje mi się, że byłyby super do domu Megiski ale nie powiem, żebym nie pomyślała o Gosiaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts