Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Powiem Wam dziewczynki, że kuźwa nie kumam, jak to mozliwe, że Wy sie nie poznałyście w REAL-u czy innym Tesco ;)

Macie do siebie rzut beretem i taka wiochę odwalacie, że ręce opadają.

Zrozumiałabym, żeby któras z Was była głupia, nudna, wredna, debilna jakaś....

Obie super baby

Obie z synami

Obie chcą sprzedać chłopów na allegro

Czekam na Wasze WSPÓLNe fotki...

No do ciężkiej cholery, umówcie się wreszcie na kawę !

Mam Was spiknąć ?

rozumiem burza i pioruny, ale dwa razy w ciagu dnia to przesada. Trawnik jak murawa na Narodowym, kajak i zawody wioślarskie można robić.

Proszę o przepis biszkoptu/a, ktory to zawsze wychodzi. Nie mam czasu szukać, nie ogarniam tego forum do końca.

Jak się komuś literki na klawiaturce z/y przestawią, to naciskamy Shift jednocześnie z Ctrl i po sprawie. Miałam takiego wykładowcę od informatyki, co nas maglował z obsługi kompa bez myszy. Wszystko da się zrobić za pomocą odpowiedniej kombinacji klawiszy.

Esc anuluje wszystko

Ctrl+strzałka w górę, przesunie kursor na początek poprzedniego akapitu

Ctrl+B, pogrubienie itp, itd. Czasami 3-4 godziny pracy na kompie bez myszki. Na początku masakra, bo ręka myszy szukała ale potem luz.

Najczęściej potrzebna opcja to zamiana kapitalików na wersaliki. Czasami wciśnie się nam caps i 'krzyczymy'' aby nie przepisywać wystarczy zaznaczyć tekst, wcisnąć lewy Shift i F3 i mamy napisane małymi literkami.:yes: Taka jestem ''mundro'' O!