Bastki 18.06.2013 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Bionda agentko :lol2: Denkju żono m za przypomnienie, wiedziałam to ale wypadło mi z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 18.06.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Oo Dzewiczynki, przepraszam, ale chlopa prawie ubiłam, sama wygryzlam dziure w monitorze, tablet oplulam, a szanownego kompa zbluznilam, ze pewnie pradem mnie potraktuje. Tyle sprzetu, a zamowienia nie dalo sie zlozyc!!!! szukam najtaniej jak sie da fiordow, pelnych typ 00, bo sa ....najtansze!!!! A w miere sensowne, bo malowane, moga byc z pelnej plyty i, ze tak elegantnie podkresle..i ch..j :rolleyes: Oczywiscie, ze mnie sie inne pobywauja, ale ekonomia jest bezlitosna, a ja na ostatnim wyprutym flaku juz jade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 18.06.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 spadam na siatkówkę papappappappado jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 18.06.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 No , w ostatniej chwili... Chyba by mnie ubił jakby zobaczył swoje zdjęcie na FM:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 18.06.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Mayuś ,to Twoja budowa już taka zaawansowana?? Fiordy są fajne,uniwersalne ale jeśli chcesz inne to może pomieszkajcie trochę bez drzwi a kiedyś sobie kupisz wymarzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 18.06.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Moja budowa jest juz bardzo zaawansowana, czesc kafelkowa, lazienki(3) gotowe na 90%. Plyty kg polozone, ale nie wykonczone. Ekipa weszla dzis!!!!! Beda gladzic i malowac. A bez drzwi, nie dam rady, wieje i zawiewa. A przy podlogowce, trzeba wyrownac temperature, a mam w calym domu. Znajomi jak nie stawili drzwi, to im wyszedl rachunek za ogrzewanie 70% wyzszy . A ja jestem niecierpliwa i ja chcem juz i to na ten tychmiast!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.06.2013 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Biondo jaki smieszny ten Twój małżon. Jaki usmiech ! Jak u smerfetki Chyba fajny z niego chop, co ? Wiem, że nie wypada ich chwalić ale tak między nami szowinistami...jaki jest ? Mów szeptem ... Gosiu, co tam się dzieje ? Bidulo Ty ! Widziałas te drzwi co powyżej ? Podobają się któres ? Do zakupienia w OBI. W Łódzkiej też mają Sprawdziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 18.06.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 May ale Ty nie masz dziennika budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 18.06.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Aniu! Mój Daniel podobny do smerfetki:confused::o Muszę chyba jeszcze raz mu się przyjrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 18.06.2013 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 A jaki jest??Fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.06.2013 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Chyba jajcarz z niego nie ? Oj czepiasz się...Smerfetka po przejściach ale zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 18.06.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Chlop zaiste fajny!! nie mam dziennika, zaczelam, ale nie chcialo mi sie kontynuowac, z powodow 3 jakis sympatyczny sasiad jednej forumowej "dziennikarki", jakies nieprzyjemnosci jej czynil i w ogole sie dziewczyna zabrala za bardzo mi sie to ciagnie zebym miala cierpliwosc a na koniec najciekawsze jest urzadzanie wnetrz, a wnetrza mam w stanie poczatkowym. Poza tym troche jestem specyficzna, bo ja jak mam cos w glowie, a juz mam koncepcje, to nie slucham innych :rolleyes:, wiec byloby to chwaleńiem sie, a to sie mija z zalozeniami forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.06.2013 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Gosiula, chyba ten komp naprawde Cię pierdzielnął prundem bo pier...lisz jak potłuczona. Jakie chwalenie.... Przecież są tu waki pt: pochwalcie się swoimi: - kuchniami - schodami - sypialniami -łazienkami - garażami - sąsiadami - cyckami W której z powyższych kategori, koleżanka by się odnalazła ? Dzwonie do Ciebie ale Twoja sekretarka mówi mi : Spieprzaj dziadu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.06.2013 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Przepraszam, że wejdę z innym tematem ale wkurw mnie bierze....Postanowiłam wziąć sprawy w swoje pazerne ręce i po cichu przed ojcem, powystawiałam to i owo na innych portalach.Mam zaciekawienie..... Otrzymałam nawet ofertę od Wielmożów z centrum, ochoty czy innego lokalnego ghetta dla arystokracji Warszawskiej ( czytaj: słoiki walą szpan).Wielmożowie, walneli cenę z kosmosu, argumentując najpierw, że...cytuje:W związku ztym, w jakiej dzielnicy znajduje sie lokal......cytat drugi:Obecna cena jest zbyt wysoka na nasze możliwości...HALO !!!!Puk, puk !!!Akoro mamy mało to wiadomo, że nie szukamy w centrum tak ?No tak !W związku z tym, nie rozumiem zszokowania dzielnicą...- to po pierwszea po drugie - skoro dzielnica to nie niska cena, tak ?No tak !O co tu kaman ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 18.06.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Hej Lasencje! O czym tu gadacie? Dojrzałam jakieś 69 Buuu, tylko ja nie mam nikogo w pobliżu siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 18.06.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Rere,to nie było o 69 ,to było o jajach:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 18.06.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 No wlasnie nie ma dla mnie konkurencji :rolleyes: A tel. Nie mam ze soba a jestem poza domem. Ladowal sie dziadok. a tak sobie mysle.. jakby powstal watek Dziwadla i panoptika... To rozwaze ujawnienie sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 18.06.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Aniu, zawsze o to samo chodzi ,na świecie jest mnóstwo debili,którzy liczą,że trafią na głupszego od siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 18.06.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Hej Lasencje! O czym tu gadacie? Dojrzałam jakieś 69 Buuu, tylko ja nie mam nikogo w pobliżu siebie Reruś,chyba najbliżej masz do mnie rzut kanałem i jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 18.06.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 KURDE....ja naprawdę niczego nie usuwałam!!!!!!!!!!!! Nawet nie mogę znaleźć tej strony....tyle naklepałyście:) Dzisiaj nie bardzo mam czas, ale jutro powtórzę ten przepis....ale jaja ....jak 6na9!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam wszystkie babeczki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts