narendil 12.02.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 No to mieszamy dalej :stirthepot: Ale dałaś tacie ultimatum czasowe? Może jednak ten bliźniak jest Wam pisany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.02.2013 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Narendilko, przeciez juz pisałam Dałam ultimatum, choć w naszej sytuacji brzmi to dziwnie Cytuję: " Jakos tak sie nie składa...( o rozmowę chodzi) Jak sie tak dalej NIE będzie składało to lipa. Aaaaa, zapomniałam wam napisać, że wyprowadzamy się do rodziców. Ani jednej ze stron, nie jest to na rękę ale musimy odświezyć mieszkanie i JAKOŚ je na biegu sprzedawać. Ateno, a Tobie co ? Kochana, mi nic nie przeszkadza , mówię tylko, że kuleżanki sie po świecie rozejszli...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 12.02.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 O zjawiła się gospodyni Jak to się nic nie dzieje??? Działacie! Decyzję już jedną podjęliście. Wyprowadzka- to już pierwszy krok bliżej do nowych czterech kątów . Życzę Wam szybkiej sprzedaży mieszkania w przyzwoitej cenie i tego żebyście jednak długo nie zasiedzieli się u Twoich rodziców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 12.02.2013 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 ooooo... zjawiła się paniusia Marimag a kiedy się przeprowadzacie? teraz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 12.02.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Jak to nic się nie dzieje? Przeprowadzka celem odświeżenia mieszkania do sprzedaży toż to już wielki krok milowy!! Później będą znów małe kroczki aby zrobić te ogromne.!! Nie napisałaś co upolowałaś w wakacje. Aniu wyczytałam w necie na stronie gazety lokalnej WPR24 ,że będą organizowane Targi- Dom,Mieszkanie,Wnętrze w dniach 9,10 marca.Wstęp bezpłatny.Będą tam oferty z zachodniej części regionu podwarszawskiego. Wspominam ci o tym,bo znajomi tak kupili dom od dewelopera i w bardzo dobrzej cenie,aż troszkę im zazdrościłam....ale o tym ciiiiiiii.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.02.2013 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 (edytowane) Aniu to są Twoje słowa. Jak miałam je zrozumieć? a tak normalnie O zjawiła się gospodyni Jak to się nic nie dzieje??? Działacie! Decyzję już jedną podjęliście. Wyprowadzka- to już pierwszy krok bliżej do nowych czterech kątów . Życzę Wam szybkiej sprzedaży mieszkania w przyzwoitej cenie i tego żebyście jednak długo nie zasiedzieli się u Twoich rodziców Decyzja, decyzja ale co z wykonaniem ????????? Mama, "bardzo" sie ucieszyła....Ojciec poczuł stresa bo tu trzeba zakwaterować tyyyyle osób....... Poczekamy na decyzję , same wiecie kogo, i wtedy opcje sa nastepujące: - jeśli się zgodzi i przepisze ( opcja mało realistyczna) to sie nie przeprowadzamy do rodziców...nie teraz. Za kaskę ze sprzedaży czegoś tam, starczą na SZZ a może i na kilka cm. kabla prundowego - jesli się nie zgodzi ( to obstawiam), to wyprowadzamy się tempie mocno przyspieszonym, odświeżamy to co nam sie uda ( szkoda nam kaski ) i lecimy do dewelopera od bliźniaków. Plan jest taki a jak wyjdzie ??? ooooo... zjawiła się paniusia Marimag a kiedy się przeprowadzacie? teraz ? Patrz wyżej Jak to nic się nie dzieje? Przeprowadzka celem odświeżenia mieszkania do sprzedaży toż to już wielki krok milowy!! Później będą znów małe kroczki aby zrobić te ogromne.!! Nie napisałaś co upolowałaś w wakacje. Aniu wyczytałam w necie na stronie gazety lokalnej WPR24 ,że będą organizowane Targi- Dom,Mieszkanie,Wnętrze w dniach 9,10 marca.Wstęp bezpłatny.Będą tam oferty z zachodniej części regionu podwarszawskiego. Wspominam ci o tym,bo znajomi tak kupili dom od dewelopera i w bardzo dobrzej cenie,aż troszkę im zazdrościłam....ale o tym ciiiiiiii.............. A gdzie te targi ??? O upolowanym meblu ,potem Edytowane 12 Lutego 2013 przez marimag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 12.02.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Aniu,targi są organizowane w Pruszkowie na hali sportowej Znicz. Jedziesz Alejami Jerozolimskimi cały czas prosto pod samą halę. Może warto się wybrać,choć wiem ,że ta strona nie bardzo ci pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.02.2013 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Aluś, czyż bym dobrze wyczuwała, że chcesz mnie mieć za sąsiadkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 12.02.2013 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Aluś, czyż bym dobrze wyczuwała, że chcesz mnie mieć za sąsiadkę Baldzo,baldzo:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.02.2013 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 To może Ty do mnie dojedziesz ??? Sprzedaj swój dom w Pruszkowie ( sama pisałaś,że chcesz tam sporo zmienić. Więc może prościej postawić nowy ? ) i zapraszam do nas !!! Wiesz ile tam jest ziemi do przejęcia ? Serdecznie zapraszamy. Może załozymy wioske forumową ??? Komunę ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 12.02.2013 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Ta strona bardzo mi odpowiada,bo ma idealny dojazd i połączenia do W-wy. Ja co prawda jestem leń i wszędzie poruszam się samochodem.Ale pociąg ,kolejka i autobusy które jeżdzą do,, stolycy'' to wybawienie w razie draki. Kolejka dowozi do centrum w 20-25 min. Toż to z Ursynowa dłużej sie jedzie autobusem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.02.2013 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Po co Ci połączenie ze stolicą jak Ty w Paryżu bawisz ? A w Wawie to w jakiej dzielnicy masz fabryke ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.02.2013 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Gdybys była blisko, to bym Ci kwiatki podlewała, trawnik kosiła, pocztę odbierała Catering na imprezki domowe przygotowywała...chyba warto pomyśleć. Taka sąsiadka to skarb !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 12.02.2013 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Kubatury chałupy zmieniać nie będę,ale za to całą resztę a i owszem.,,Cała reszta'' to- połączenie kuchni z salonem i jadalnią i przebudowa dużej łazienki. W łazience chcę wypierniczyć wannę i rozbudować prysznic. Bo my taka rodzina prysznicowa a wanna stoi i się kurzy,bo nikt z niej nie korzysta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 12.02.2013 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Po co Ci połączenie ze stolicą jak Ty w Paryżu bawisz ? A w Wawie to w jakiej dzielnicy masz fabryke ? Na Mokotowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 12.02.2013 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Gdybys była blisko, to bym Ci kwiatki podlewała, trawnik kosiła, pocztę odbierała Catering na imprezki domowe przygotowywała...chyba warto pomyśleć. Taka sąsiadka to skarb !!! Kochana-żyć nie umierać!!! Ależ propozycja kusząca:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 12.02.2013 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Aniu ,a to odświeżenie mieszkania to co -malniesz ściany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 12.02.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 lecę do domu,bo zwolniłam się tzn. odebrałam sobie nadgodziny i idę do chorobździla, bo leży i zdycha. Lecę ,pędzę na ratunek:lol2: Z domu się odezwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.02.2013 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Odświeżenie mieszkania będzie polegało na stworzeniu złudzenia, że wszystko jest cycuś - glancuś. Na ścianach dużego pokoju mamy murale............ściana w kuchni to przegląd posiłków z kilku ostatnich lat....przedpokój pamięta naszego boksera........ pokój maluchów jest żółty i ma dekor z tapety przy suficie .......u dziewczyn, malowidła stworzone przez ciężarną mamusię ( 2 dni przed porodem, stałam na drabinie i malowałam ważki, pnącza, liście... Chcę walnąć wszystko na biało, wypieprzyć stare i zniszczone wykładziny, wynieść wszystkie ruchome meble, połatać i poreperować co sie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.02.2013 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Anusia! Melduję, że jezdem, dopinguję i czytam na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts