Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Narendilko, przeciez juz pisałam :eek: Dałam ultimatum, choć w naszej sytuacji brzmi to dziwnie :bash:

Cytuję: " Jakos tak sie nie składa...( o rozmowę chodzi)

Jak sie tak dalej NIE będzie składało to lipa.

Aaaaa, zapomniałam wam napisać, że wyprowadzamy się do rodziców. Ani jednej ze stron, nie jest to na rękę ale musimy odświezyć mieszkanie i JAKOŚ je na biegu sprzedawać.

Ateno, a Tobie co ?

Kochana, mi nic nie przeszkadza :bash:, mówię tylko, że kuleżanki sie po świecie rozejszli......

O zjawiła się gospodyni :hug:

Jak to się nic nie dzieje??? Działacie! Decyzję już jedną podjęliście. Wyprowadzka- to już pierwszy krok bliżej do nowych czterech kątów ;). Życzę Wam szybkiej sprzedaży mieszkania w przyzwoitej cenie i tego żebyście jednak długo nie zasiedzieli się u Twoich rodziców ;)

Jak to nic się nie dzieje?

Przeprowadzka celem odświeżenia mieszkania do sprzedaży toż to już wielki krok milowy!!

Później będą znów małe kroczki aby zrobić te ogromne.!!

Nie napisałaś co upolowałaś w wakacje.

Aniu wyczytałam w necie na stronie gazety lokalnej WPR24 ,że będą organizowane Targi- Dom,Mieszkanie,Wnętrze w dniach 9,10 marca.Wstęp bezpłatny.Będą tam oferty z zachodniej części regionu podwarszawskiego.

Wspominam ci o tym,bo znajomi tak kupili dom od dewelopera i w bardzo dobrzej cenie,aż troszkę im zazdrościłam....ale o tym ciiiiiiii..............;)

Aniu to są Twoje słowa.

Jak miałam je zrozumieć?

a tak normalnie :)

O zjawiła się gospodyni :hug:

Jak to się nic nie dzieje??? Działacie! Decyzję już jedną podjęliście. Wyprowadzka- to już pierwszy krok bliżej do nowych czterech kątów ;). Życzę Wam szybkiej sprzedaży mieszkania w przyzwoitej cenie i tego żebyście jednak długo nie zasiedzieli się u Twoich rodziców ;)

Decyzja, decyzja ale co z wykonaniem ????????? Mama, "bardzo" sie ucieszyła....Ojciec poczuł stresa bo tu trzeba zakwaterować tyyyyle osób.......

Poczekamy na decyzję , same wiecie kogo, i wtedy opcje sa nastepujące:

- jeśli się zgodzi i przepisze ( opcja mało realistyczna) to sie nie przeprowadzamy do rodziców...nie teraz. Za kaskę ze sprzedaży czegoś tam, starczą na SZZ a może i na kilka cm. kabla prundowego :)

- jesli się nie zgodzi ( to obstawiam), to wyprowadzamy się tempie mocno przyspieszonym, odświeżamy to co nam sie uda ( szkoda nam kaski ) i lecimy do dewelopera od bliźniaków.

Plan jest taki a jak wyjdzie ???

ooooo... zjawiła się paniusia :D

Marimag a kiedy się przeprowadzacie? teraz ?

Patrz wyżej ;)

Jak to nic się nie dzieje?

Przeprowadzka celem odświeżenia mieszkania do sprzedaży toż to już wielki krok milowy!!

Później będą znów małe kroczki aby zrobić te ogromne.!!

Nie napisałaś co upolowałaś w wakacje.

Aniu wyczytałam w necie na stronie gazety lokalnej WPR24 ,że będą organizowane Targi- Dom,Mieszkanie,Wnętrze w dniach 9,10 marca.Wstęp bezpłatny.Będą tam oferty z zachodniej części regionu podwarszawskiego.

Wspominam ci o tym,bo znajomi tak kupili dom od dewelopera i w bardzo dobrzej cenie,aż troszkę im zazdrościłam....ale o tym ciiiiiiii..............;)

A gdzie te targi ??? O upolowanym meblu ,potem :)

Edytowane przez marimag

To może Ty do mnie dojedziesz ??? Sprzedaj swój dom w Pruszkowie ( sama pisałaś,że chcesz tam sporo zmienić. Więc może prościej postawić nowy ? ;) )

i zapraszam do nas !!! Wiesz ile tam jest ziemi do przejęcia ?

Serdecznie zapraszamy.

Może załozymy wioske forumową ??? Komunę .....:cool:

Ta strona bardzo mi odpowiada,bo ma idealny dojazd i połączenia do W-wy. Ja co prawda jestem leń i wszędzie poruszam się samochodem.Ale pociąg ,kolejka i autobusy które jeżdzą do,, stolycy'' to wybawienie w razie draki. Kolejka dowozi do centrum w 20-25 min. Toż to z Ursynowa dłużej sie jedzie autobusem.

Kubatury chałupy zmieniać nie będę,ale za to całą resztę a i owszem.,,Cała reszta'' to- połączenie kuchni z salonem i jadalnią i przebudowa dużej łazienki. W łazience chcę wypierniczyć wannę i rozbudować prysznic. Bo my taka rodzina prysznicowa a wanna stoi i się kurzy,bo nikt z niej nie korzysta.

Odświeżenie mieszkania będzie polegało na stworzeniu złudzenia, że wszystko jest cycuś - glancuś.

Na ścianach dużego pokoju mamy murale............ściana w kuchni to przegląd posiłków z kilku ostatnich lat....przedpokój pamięta naszego boksera........

pokój maluchów jest żółty i ma dekor z tapety przy suficie :( .......u dziewczyn, malowidła stworzone przez ciężarną mamusię ( 2 dni przed porodem, stałam na drabinie i malowałam ważki, pnącza, liście...

Chcę walnąć wszystko na biało, wypieprzyć stare i zniszczone wykładziny, wynieść wszystkie ruchome meble, połatać i poreperować co sie da.