Megiska 19.06.2013 01:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Aniu daj te drzwi "moje" jeszcze raz pliss Z murarzem się widziałam. Teraz geodeta... A jeśli się nic nie wydarzy to 01.07.2013 zaczynamy biszkopt jak by co to ten z zrzucaniem o podłogę... http://www.mojewypieki.com/przepis/biszkopt-przepis-ii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.06.2013 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Hej laski A dlaczego, wklejone przeze mnie drzwi ZNIKNĘŁY ???? Madziu, zerknij sobie na ich stronę. Wejdź w opcję inspiracje i tam dokładnie sobie oblukasz wszystkie modele Firma Jeld wen Białe gluty widziałam, wiem, że ktos ma i wiem, że ktoś o nie u kogos pytał. Tylko, kto, kogo i gdzie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.06.2013 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Madzia, HUJAAAAAAAAAAAAAAAAAA ( jak mówi mój nie wymawiający R , synuś ).Gratuluję, cieszę sie i zazdroszczę. Kiedy Ja ? No kiedy się pytam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 19.06.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Tadaaam Jestem. Cieszycie się Biondzia, są dwa domki z glucikami. Pierwszy to efilio, a drugi to Lucki6 U nas w końcu ciepło. Pranie mi schnie wciągu 2 godzin. Zapomniałam jak to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 19.06.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Kurna, jak ja jestem to te polazły. Mam się zastanawiać czy coś to znaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 19.06.2013 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Siostry, co tu taka cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.06.2013 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Już jest głośno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 19.06.2013 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Mari, jak tam dzionek mija? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.06.2013 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Nogi mi się wylewają.Wygladaja jak bym miła obwarzanki z własnej skóry.Od rana, dopiero teraz usiadłam.UfffffAle u nas upał ! Duchota okropna.Za ogórki sie wzięłam.Robie sobie, przeciery na zimę.Dzis ulepiłam 20 słoików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.06.2013 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 z ogórkami, dam sobie do sierpnia spokój a wezme się za dzemy z truskawek. Może troche soków porobię. Potem przyjdą jagody i maliny więc wiadoma sprawa. Nastepnie, wyczekiwane przeze mnie czarne porzeczki no i grzyby Na koniec reszta ! W tym roku szaleje na maksa. Zawzięłam sie jak jasna cholera. Tylko spiżarni brak :cry::cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 19.06.2013 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 A ja już wczoraj byłam na grzybach, piękne kozaki i prawdziwki:):)dzisiaj sosik:):wiggle: Poza tym dobija mnie już stres, najpierw ulewy a teraz upały -nic nam nie sprzyja a do sierpnia coraz bliżej:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 19.06.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 kachna to jednak są grzyby, muszę i ja namówic kogoś aby mnie zawiózł do lasu i pilnował abym nie zginęła. Ja mogę zbierać bo lubię, tylko potem mam problem w która stornę do auta ....wiesz ja w krętym biurowcu ginę. Jezu jakbym sosiku zjadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 19.06.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 marimag jak się lepi przeciery w słoikach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 19.06.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 heloł Matka pakuje syna na wycieczkę: - Zapakowałam ci chleb, masło i kilogram gwoździ. - Po co? - Jak to po co? Posmarujesz chleb masłem i zjesz. - A gwoździe!? - Tu są. Przecież spakowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 19.06.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Cześć i czołem! Reruś dzięki za info o glutach,tak Mari ktoś ,gdzieś,kiedyś...i wiesz jak się wczoraj zawzięłam to znalazłam. Dan był wczoraj w Łodzi i oczywiście zahaczył o dom rodzinny ,efekt jest taki,że od dwóch godz skrobię młodą marchewkę,dostałam skrzynkę ,teraz będziemy jeść tylko marchewkę na gęsto:yes: Kasiubłagam!!Gdzie te prawdziwki???Please!!! Zdradź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.06.2013 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 A nie mówiłam, że będa grzyby jak arbuzy ! Tylko nie sądziłam, że tak szybko Kurki, maslaki tak ale prawuski ?????? A jakie będa jagody !!! Tylko, niech ktos coś zrobi z tymi cholernymi KOMARAMI !!! Gryza nawet w marketach ! U mnie na podwórku, szlaje jakaś plaga egipska. Kasiu od nerwów i nerwa...spokojnie, spokojnie Bierz przykład z Rere. Będzie mieszkała na wylewkach i ma dziewczyna luzik Marchewka, dobra rzecz ale skrzynkami ??? Nie zdzierżyłabym chyba.....Fajnie, że macie taka szczodrą rodzinę Gosia, gwoździe ? Z tych wszystkich Twoich dżołków, moim najukochańszym był : Odzież dla puszystych :lol2: Mam do niego bardzo osobisty stosunek Żono nasza kofana, przecież na sosik masz całkiem blisko. To już od gestu Kasi zależy czy go jutro zjesz czy nie Ooooo przepisik na przecier, ktoś usiłuje wyłudzić. A co za to dostanę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 19.06.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 co tu takie zapaści? nic sie nie dzieje, jak w polskim kinie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 19.06.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 o już się zadziało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 19.06.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 a to ktos narysował mój stary dowcip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.06.2013 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Jestem zniesmaczona Poleciałam jeszcze z dzieciakami do CCC po jakies sandały ( w końcu). Jak nie leje to zimno, jak nie brak czasu to chorzy i tak w kółko. Miałam kupic 4 pary a kupiłam jedną. No i szanowny małżonek, naciagnął mnie na buty dla siebie. Ma sie ten gest co ? Zupelnie nie rozumiem, dlaczego on na mnie narzeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts