marimag 20.06.2013 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 no i jak ? Wymacałas mnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 20.06.2013 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Witam z tropików ! Białko w organizmie sie ścina Wiatraki chodza, gotuje do południa, okna pozasłaniane a w uszach chlupie. Ja chcę deszczu !!! :cry::cry: co innego przeczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.06.2013 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Wiesz co ? Nawet się zdziwiłam, że sie nie zdziwiłam Znając Ciebie skubańcu, nie musze nawet zgadywać, co Ci po tym kudłatym mózgu sie pałęta. :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 20.06.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Trzymam się wersji, że lubię ciepełko bo zimą tęskniłam do upału... chociaż jak płynę i płynę to jednak ciut mi jednak ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 20.06.2013 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 @ mam a sobota blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 20.06.2013 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 a tak jakoś nie mogłam ogarnąć co Ci się tam ścina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.06.2013 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Madzia, widziałas dopiski pod tytułami szlacheckimi typu: elita lider rekordzista forum ???? Jak już dojdziesz do rekordzisty to pod tym nadamy Ci przydomek: Ruchawica wielkim sercem ( o innej części ciała nie wspomnę) :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 20.06.2013 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 A ja sie witam!!! Mam dzis bardzo dobry humor!!!!! Tralallaalllalalalalal....jest cieplo w sam raz, chlop z upalu zdycha, psy bez ducha, dziec znarowiony.. A ja mam to wszystko w pompie... Tralalalallaalalalalala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 20.06.2013 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 A ja sie witam!!! Mam dzis bardzo dobry humor!!!!! Tralallaalllalalalalal.... jest cieplo w sam raz, chlop z upalu zdycha, psy bez ducha, dziec znarowiony.. A ja mam to wszystko w pompie... Tralalalallaalalalalala... No i to jest wzorowa postawa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 20.06.2013 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Kachna, moj chlop mowi, ze to wszystko, to dobrze ustawione leki A ja swoje tralallalllallaa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.06.2013 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Gosiu, jak tam postępy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 20.06.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Szlifuja sciany, az trzeszczy!!! Nawet jeden pracujacy, to postac z mediow Rafalek, robotny jak mrowka, cichy, jak niemowa... Ale nawet TVN o nim bylo, bo pobil posla Biedronia w Lodzi.. Idzie im super. W domu jak w młynie, wszedzie bialo. Rozkminiaja wlasnie rusztowanie na klatce schodowej, bo tam dosc wasko a wysoko. W kazdym razie sporo zrobione!!! Ciesze sie jak dziecko!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 20.06.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 u nas dziś ceny na targu następujące. kurki 6 zł miseczkakozaki 7 zł miseczka, zjadłam już sos.jagody 12 zł litrpoziomki 10 zł kubek po jogurciejajka swojskie 60 gr duże, 50 gr małe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 20.06.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 marimag mi dziś podała przepis na przecier z ogórków, i juz mlaskam na sama myśl, jak bedzie ta ogórkowa smakować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 20.06.2013 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Cześć skowronki! Dopiero klapłam,dochodzę do siebie a połowica robi drina(nie powiem jakiego) a u Was widzę wesoło:lol2:dowcipy,śpiewy ,tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 20.06.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Zaczynam się pakować,tylko nadal nie wiem czy jechać z rodziną czy z koleżanką inżynier Gosią vel Bastki:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.06.2013 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Gosiu, gdybym to Ja miała zatrudniac tego walecznego robotnika to powiedziałabym mu, że za homofobię, tne mu stawke o połowę Asia, ale macie tanie jajka ! A te owoce i grzyby, to czemu w jakis takich kretyńskich miarkach ? A il kosztują prawdziwki w pojemniczku po danonku ? Litr jagód to ile wyjdzie w przeliczeniu na kg ? Kilogram ? Aśka nie dobijaj biedoty ! Jak to sie pakujesz ? Już ?????????????????????????? Nie wiem czy w tym roku gdzies wyjedziemy ? Jesli nie wyjedziemy to będa to pierwsze wakacje w domu. Dzieci się załamią, a Ja osiwieję. Co roku przezywam to samo. Mam wyrzuty sumienia, że nie pojedziemy. Do tej pory ratowały mnie moje zwroty z podatku ale w tym roku, listonosz zabił mnie smiechem. Na picie miałam wszędzie zera więc i zero mi zwrócili. Cholera, chociaz na jakis domek by było.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 20.06.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 znikłam nagle ale już jestem - teść nas nawiedził Mari nie sprawdzałam tzn nie namierzyłam cię na balkonie Żono fajny macie targ poziomki, jagody u nas nic takiego nie widziałam ale ja też za często tam nie chadzam, truskawy kupuję u pani która stoi pod moją biedronką a ona tylko nimi handluje Bionda pakować fuuuuuuuuuujj nie lubię, ale wiesz jak się wyleniuchujemy na tych wspólnych wakacjach:rolleyes:, a pozostali nasi domownicy będą mieli męski wypad mayday to kiedy przeprowadzka? i podziel się tymi lekami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 20.06.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 A il kosztują prawdziwki w pojemniczku po danonku ? no mnie to też interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.06.2013 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Dziurę w brzuchu wierci mi też pytanie o naparstek bobu.... Skoro mała dygresja bazarowo - targowa to mam Wam cos do powiedzenia Wyobraźcie, że codziennie na bazarze przechodze obok babki, która jak mantre, powtarza tekst: - Lawenda do szafy ! Miły zapach ! I idę sobie, i czuje ten miły zapach i kiedys ją tym zapachem zaknebluję ! Mam ochotę podejść do niej i zapytac ją : - Czy Ty to wąchałas kobieto ?????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts