marimag 20.06.2013 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Cholera, właśnie mi komar wypija energie z forum Myślicie, że troll ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.06.2013 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Jest tu kto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.06.2013 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Gosiu, jako wielkiemu koneserowi, chciałam Ci przedstawić wschodzącą gwiazdę muzyki eleganckiej. Słucha się tego bardzo przyjemnie ale oglądac to....? No nie daję rady. To z myślą o nadchodzącym weekendzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 20.06.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Mari, on zaden walczacy homofob. Jest prosty jak konstrukcja kija. Gubi sie przy zdaniu zlozonym, sam nie zacznie rozmowy. Chlopak byl z kolega na tzw miescie ale pech chcial posel Biedron, byl w tej samej knajpie i lekko podchmielony klepnal go w tylek. No, a ze Rafalek prosty, to nie myslal wiele i wyrazil swoja dezaprobate dla blizszych kontaktow. A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 20.06.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 A przeprowadzka, w blizej nieokreslonym czasie, bo wciaz mieszkanie ńie sprzedane... a w weekend jedziemy na elegancka impreze.. Noc Kupaly we wsi Dzierzązna kolo Zgierza i bedzie gral Weekend... Po calosci elegancja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 20.06.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Mari, powinnam focha strzelic, bo juz zamieszczalam ten cukiereczek na forum i mialas cofnac sie, bo ominelas i lipa....nie widzialas..ja wtedy tez zamieszczalam jeszcze jeden smaczek Tobi King z piekna piosenka Loli Mou Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.06.2013 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Gosiu, nie bijcie mnie jak posła co ? sorki ale gdzies musiało mi umknąć. Mąż mnie tym dzis poczestował, bo desperacko, próbuje obudzic moje libido Powiedział: Puszczę Ci coś i jak TO !!! Cię nie ruszy to Ja sie poddaję. Obejrzałam z wielkim bólem i powiedziałam, że po tym to nie dość, że libido dalej spi ale i perłopław sie zamknął na amen. Kuniec ! Gosiula, a powiedz mi, jak Wy wyszukujecie te imprezki ? Wpraszacie się czy dostajecie bliety w Biedrze przy okazji promocji na skrzynke wódki...Jak to tam z Wami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 20.06.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Kochana, to przyszlo mailem od jednego ze znajomych, ktorzy oczywiscie lubia wstyd zbiorowy Nie mam pojecia skad on o tym iwiedzial. Zapodaj Tobiego, nie podam Ci linka, bo nie kumam jak sie bierze adres youtuba w tym dziadostwie. Otwiera mi sie jako oddzielny program, a nie w przegladarce. Tobi rozgrzeje twe ledzwia...tylko musisz sobie koc na nie narzucic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.06.2013 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Obejrzałam Tego Kinga..... Sorki ale nie kumam tej ich "kultury"Dopóki sa Romami, szanuję.Gdy zaczynają kozaczyć, lansowac sie na raperów czy innych to wymiekam.Nie cierpię tego kiczu, nowobogactwa i nie widziała dupa słońca.No nie mogę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.06.2013 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Koc to na łeb chyba ? Żeby nie patrzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.06.2013 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Przy okazji Chica bomba, zaczęły mi sie wyświetlać filmiki z wesel. Nic nie kumam, ale po festynie i cieknacym złocie, domyslam się że to cyganie. Język jakby rumuński ? Co tam się dzieje ? :jawdrop::jawdrop: Obejrzałam film ze ślubu dzieci. Może 9 latki ? Może..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 20.06.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Homofobie jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 20.06.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Rzuc sobie okiem na Bananowa kochanka ( teledysk rysunkowy) kuzwa spiewam to z miesiac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.06.2013 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 20.06.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Tragedia....XXI wiek... Taaaa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 20.06.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Polecam dla lepszego nastroju kabaret Mumio i krowa albo butelka.. Nasze typowe imprezowe piosenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.06.2013 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Znasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.06.2013 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Śpiewacie na imprach ?Kara w oke czy jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 20.06.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 To zalezy od tego jak nas poniesie... Ale i karaoke mamy w programach:D ja tam mam glos jak pomaranczy smak, ale wcale mi to nie przeszkadza:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 20.06.2013 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Dzis nie poznam, bo jest niedostepne na platforme.. Cos tam cos tam..jutro na kompie, bo ten tablet, to robi ze mnie norwowa niewiaste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts