marimag 20.06.2013 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 To zalezy od tego jak nas poniesie... Ale i karaoke mamy w programach:D ja tam mam glos jak pomaranczy smak, ale wcale mi to nie przeszkadza:lol2: Głos jak pomaranczy sok ? |gośka, poeto Ty nasz malutki ! Skąd Ty bierzesz te porównania ? A do jakiej pomarańczy porównujemy, że tak spytam ? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 20.06.2013 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Ide lulac, bo ja juz widze niewyraznie.. Dobranocka papapapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 20.06.2013 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Głos jak pomaranczy sok ? |gośka, poeto Ty nasz malutki ! Skąd Ty bierzesz te porównania ? A do jakiej pomarańczy porównujemy, że tak spytam ? :lol2: no jak pomaranczy smak.. Czyli raczej kwasny:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.06.2013 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Anetko, :lol2: Czemu Ty jeszcze nie spisz ? O tej porze ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.06.2013 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Pomarańcze sycylijskie sa całkiem słodkie.Idź lulac a Ja ide popływac. Papapapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 20.06.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 To ja raczej o kubanskich mysle Papapapapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.06.2013 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.06.2013 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Zwykle buszujesz z rańca a wieczorami cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.06.2013 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 20.06.2013 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Przygotowuję się psychicznie do kapieli. Dla mnie to strasznie trudny temat Dziś pełnia, więc jestem trzeźwa jak świnia ale chwilka ciurkania wody i dobranoc sie z Państwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 21.06.2013 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Witam się z rana! Jak rany,Anka ,śniłaś mi się!!Ze w tvn w jakimś serialu występowałaś! Wczoraj zaległam elegancko na kanapie i ... Ateno,kawał super! Cały czas o tym mięsie mówią,mało jemy ale chyba czas ruszyć na wieś i pewne źródło kotletów znaleźć. Mayuś zazdroszczę imprezy,coś mi się kołacze o jakimś dworze w Dzierżąznej,wiesz może czy jest tam co oglądać?Oprócz Weekendu ofkorse. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.06.2013 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Asiu, zdecydowanie za mało sypiasz. Jakie kuźwa mięso ???? A tak wogóle, to miło mi, ze śnie Ci sie po nocach. wolałabym jednak nieco inna scenerię. Serial ? Nieeeeeeeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 21.06.2013 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Heloł, heloł!!! Biondziu, scenariusz takiej imprezy jest łatwy do przewidzenia, o witkacowskim dreszczu estetycznym , nie ma co nawet marzyć, ale na takie imprezy po inne emocje się człowiek udaje:rolleyes:. http://dzierzazna.pl/pages.details/7/aktualnosci/ strona równie porywająca, co sama miejscowość o ile dobrze pamiętam. Ostatnio byłam w Dzierżąznej w liceum! Szanowny, będąc moim wtedy jeszcze tzw chłopakiem był tam z klasą na plenerze, a że ja zmotoryzowana byłam, wystrzałowym małym fiatem 126 p!, to w pedał i do Dzierżąznej. Tam popełniliśmy rekord upchnięcia się w maluchu, w 8 osób i to niektóre bliskie 2 m, a niektóre bliskie 100 kilo:rolleyes: i pojechaliśmy do Białej ( większej cywilizacji). Wracając zobaczyliśmy, znaczy Ci co mieli szanse rzucić okiem przez okno, że inne koleżanki z klasy dziwnie nerwowo skaczą po polu. za nimi biegł rozjuszony kozioł i te wariatki, jak zobaczyły, ze jedziemy autem, szczelnie wypchanym gąszczem członków, z piskiem próbowały jeszcze się dopchnąć do środka. Jezu, płakałam ze śmiechu, nie mogąc się ruszyć, ktoś się ze śmiechu zesikał, posmarkał a te finalnie jechały na masce i na zderzaku, a rozjuszony kozioł za nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.06.2013 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Gosia, wstałas ? Jakie plany na dziś ? U mnie chyba lipa z wycieczką Agent milczy a Ja czekam na telefon. Cos czuję, że sie dogadamy Nie ukrywam, że mnie żeście zrazili do pomysłu i jakoś nie mam ochoty tam jechać. Rozumiem, ze anglik jest the best ale tam trzeba kasy, której nie mam. Klienci dzwonią, dopytują ale nie mam żadnych deklaracji. Codziennie mam załamkę i łzy. Wpadnę w depreche...jak nic !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 21.06.2013 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Aniu, powtarzam, miej wyje...ane, a będzie Ci dane! Niestety będę Cię odwodzić od takiego starca, bo właśnie mój budowniczy Z. remontuje, dwa domy w Grotnikach pod Łodzią. Tam było takie właśnie Zacisze. Skarbonka bez dna... niektórych rzeczy boją się ruszyć... i jak po łańcuszku, każda jedna robota odkrywa ukryte katastrofy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 21.06.2013 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 a co do planów, właśnie je krystalizuję.. sie ogarniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.06.2013 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Gosiu, bądź mądra i miej wyje...ne... No nie da się! To takie emocjonalne cholerstwo, że trudno sie opanować. Nawet nie wiesz, co mi sie w środku dzieje. Nie smędzę Wam i próbuje sie powstrzymac, ogarnąć ale......tu po drugiej stronie, łzy mi lecą. W każdej sekundzie, przy każdej czynności, myśle o angliku. Jezu a tam to bym miała, gdzie te przeciery pozanosić, miałabym gdzie dzieci wygonić, mąz miałby się gdzie połozyć, gdy źle się czuje itp, itd No nie umiem olać i co będzie to będzie....nie umiem :cry::cry::cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 21.06.2013 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Mari nie smutaj się ja się już dziewczynki z wami pożegnam na jakiś czas naklepcie tutaj tak żebym miała co czytać jak wrócę z urlopu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 21.06.2013 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Anulka, ja to na prawdę rozumiem. Sama psychotechniki stosuję na odsuwanie wszelkich mysli.. wciąż mam na przemian czarne i euforyczne. Ale planów juz nie robię, bo tu akurat widzę, ze mocno rozbawiam rzeczywistość swoimi założeniami...jak nie urok, to ..burok. Co ma byc , to będzie, ale w swoim, popieprzonym i niezsynchronizowanym z moim rytmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 21.06.2013 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Bastki, szczęśliwego i relaksującego urlopu!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts