marimag 21.06.2013 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Jak to juz się żegnasz ?Już ? Przecież pisałaś, że za 2 tygodnie jedziecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 21.06.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 mari coś źle czytasz jutro wylatuję a wracam 7.07 mayday dzięki pappapapapaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 21.06.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Hej! Bastki, udanego urlopu! Mari, aleś mnie wypukała wczoraj . Padam wczoraj po 21 . I się nie smutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 21.06.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Halo, halo, nie mogę wejść na nastepną stronę ??? jakiś mi error data base wyskakuje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 21.06.2013 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 już mu przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 21.06.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Mi też taki dziad wyskakiwał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 21.06.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 już mu przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 21.06.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 I jak tam Rerus na obczyznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.06.2013 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 A u mnie to był TAKI !!! error, że na forum wejść nie mogłam Oglądanie domu odwołane. Właścicielka, mimo, że się umawiała, nie raczyła wrócić. Agent długo się tłumaczył...Ja się wkur....łam i tyle. Miałam tez głupawy telefon. Dzwoni facet i mówi: - Dzień dobry, z Panem Łukaszem proszę. Mówie : pomyłka A ten cham ostatni z morda do mnie, że : - Taaaaaaaaaaaaaa. Przecież wiem, że to numer Pana Łukasza , tylko Pani tak kłamie. :jawdrop: :wtf: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 21.06.2013 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 (edytowane) Co za buc May, tak jakoś leci, ale nie powiem żeby to pełnia szczęścia była Szlag ukruszyła mi się ósemka. Mam nadzieję, że wytrzymam jeszcze te 4 tygodnie i pójdę do swojego dentysty. Edytowane 21 Czerwca 2013 przez rere79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 21.06.2013 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Kurna nawet mi nie chce edytować posta SZLAG miało być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 21.06.2013 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Rany co dzisiaj się z tym forum dzieje???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.06.2013 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Ja Wisła, Ja Brzoza....... Nie mogę sie dziś tu wbić. Jak nie errory, to nie odświeża strony albo nie mogę się zalogować. Administracja !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 21.06.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Hej, mnie się udało... jak dobrze, że ten tydzień się skończył, niech żyje weekend!:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.06.2013 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 O Ania ! Cześć kobito Co tam, jak tam ? Pisz szybko i dużo ! Gdzie zdjęcia ? Czekam, czekam i nie mogę się doczekac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 21.06.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 (edytowane) Rany, mam dość, moje młodsze wstrętne dziecko wstawało w tym tygodniu o 5.50:jawdrop:plus zestaw - architekt, konstruktor i poszukiwanie geodety Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez Karram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 21.06.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 a zaraz mnie wyrzuciło z forum...a myślałam, że pocelebruję z Wami koniec tego tygodnia http://emots.yetihehe.com/2/piwo.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.06.2013 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Ale jestem ciekawa tej Waszej rewolucji. Aż mnie nosi. Lubie takie reanimowanie staruszków, powinnam chyba pracowac w pogotowiu Sama marzyłam o czymś starym ale mąż nie chce wyjechać Mam wszystko tam dograne, ale sama nie pojadę. Chciałabym zyc na wsi, mąż wręcz przeciwnie. Mieszczuch obrzydliwy ! Wygodnicki typ ! Odchorowałam ciężko brak akceptacji mojego pomysłu. Na wszystko by nam starczyło....nad samym jeziorem, przy ogromnych lasach....no bajka normalnie. Robiłabym za wsiową babę - walonki, chustka i fartuch. Krowy, kury, kaczki, gęsi, kot mruczek, pies kruczek i w marzeniach konie - jako hobby i terapia. Chciałam tam zrobic agro turystykę bo warunki rewelacyjne. Moje dzieci daja w dupę w zasadzie przez 24 h. Jest ich sporo, więc zawsze się znajdzie jakis szurnięty co to o 2 w nocy stwierdzi, że ....mamo, nudze się Moje dzieci, wiadomo jakie, pieknie mi sie rewanzują za: - słońce - deszcz i burze - zmiany cisnienia - infekcje - owady i nie daj bóg - ugryzienia - za głosno - cos za mocno pachnie - za duszno - za zimno - za nudno - za dużo ludzi - za długa jazda - za daleko - głód i pragnienie - senność i zmęczenie - leki - konfrontacje - strach i lęk przed nieznanym O czyms napewno zapomniałam. Aniu, u mnie nie ma spokoju. Zawsze się ktoś drze, bije, kopie, pyskuje, płacze lub wyje, kłóci, afery o zabawki, ktos kims próbuje rządzić, nienawidzi mnie. Dziś, tak dla odmiany, moja córcia kochana, kazała mi się wynosić z domu. Jestem głupia i zła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 21.06.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 (edytowane) Moja rzuciła dzisiaj we mnie szczotką do włosów, trafiła w głowę Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez Karram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.06.2013 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Ale Maja nie ma problemów to co Ją opętało ? To było ot tak czy w trakcie jakiejś kłótni ? Kochana, pocieszę Cię. Jestem ranna po kilka razy dziennie. Pogryziona, zbita w tyłek, opluta, rabnięta w łeb kubkiem niekapkiem z zawartością - dziad swoje waży. Dawniej bywałam poszczypana gdzie się da, skopana albo miałam podeptane stopy. Gdy rozmawiałam z kims na ulicy, notorycznie włażiły mi pod bluzkę albo tak ciągnęły za dekolt, że cycki mi się wysypywały. Zapomniałam dodać o mega, kosmicznych aferach o: JEDZENIE i wszystko co sie z tym wiąże. Nie taka zupa, gdzie jest jej łyżka, za dużo, za mało, lubie i nie lubię - w tym samym momencie , za chrupiace, nie taki talerz, za jasna herbata więc podejrzana, surówka beeee a za 5 minut....poprosze dokładkę, za ciepłe, za mało doprawione, gdzie mięso w zupie ! ja nie chcę mięsa. Nie prosiłam Cię o taki obiad ! gdzie moja szynka, a ja nie lubie szynki chce salami, ale nie jem salami bo chcę parówki, czy możemu jajko na miekko ? ( nie ma jajek) spazmy na podłodze i matka do gazu !!! A co na obiad ? Żeby uniknąc akcji protestacyjnych od samego rana, mówię, że nie wiem albo, że jedzenie. Owszem, dym jest w momencie nakładania ale to nie to co wycie od 8 rano do 15 o której zwykle wydaję dzieciom obiad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts