bionda 22.06.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Duże truskawy kroiłam a małe w całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 22.06.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Dzien dobry!!! wczoraj u nas przeszła nawałnica gradem, wiatrem i mega opadami. Poniszczyło mi rośliny w ogrodzie, od wczoraj nie mam prądu i netu. tak więc nie rozpisuje się bo z tel piszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.06.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Żono współczuję skutków burzy,u nas dzisiaj była taka prawdziwa letnia burza ale bez kataklizmów chociaż przeczytałam,że zalało fabrykę Fiata a to niedaleko,po burzy wyszliśmy na spacer , cudna pogoda Aniu,co porabiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.06.2013 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Ano żyję. Właśnie wróciliśmy z praktikera. Mam do niego najdalej ale liczyłam na to, że obejrzę na żywo tę moją wymarzoną wannę. Niestety, cynk okazał się ściemą. Owszem, stała czarna z białym wnetrzem ale ta miała lwie nogi i kształt klasyczny. No ten najbardziej oklepany. Przygotowywałam dziś truskawki na dżemy. Stoją w lodówce i się ślicznie pocą Potem zleję sok, zagotuję i w butelki. Truskawki razem z dodatkami w blender i ugotuję aż zgęstnieją. W słoiki i dupką do góry. Boli mnie nadgarstek. Bardzo Miałam dziś bardzo miłą niespodziankę. Zadzwoniła do mnie, nasza nowa koleżanka Ania Karram. Baaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo fajnie nam się gadało. Sprawa jest taka. Musimy pomóc kolezance i to bardzo, bo zestresowane dziewczę i nie wie czego i gdzie szukać. Liczę na Wasz czynny udział i koncentrację Dziś wieczorkiem mają być lepsze foty, jej nowego - starego domu. Same widzicie co się dzieje - wszędzie. Wczoraj FM szwankowało od rana, a przecież był ukrop. Nam się spalił jeden wiatrak i to samo przydarzyło się mojej osiedlowej ochronie. Asia zamordowała swój własny net i prund. U mnie jest jakies dziadowskie cisnienie wody w kranie. Rano, gdy szłam na zakupy, na podwórku stał beczkowóz. Wszystko się sra.....wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Morlena 22.06.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Hej dziewczyny wczoraj sobie wykrakałam pogorszenie stanu zdrowia i niedawno wróciłam ze szpitala. myślałam, że się uduszę, nikomu nie życzę, ale chyba będę żyła wypijmy za to!! ja szklanką wody bo na relanium jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.06.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Aniu z Krakowa t zdrówko!Ja lambrusco z lodem,mniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.06.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Boję się myśleć co pije May na imprezie:lol2: Bimberek??A Ala?Szampan albo absynt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.06.2013 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Aniu Karram Obiecane inspiracje. Lecę bez komentarza po kolei. http://cdn.houseandhome.com/sites/houseandhome.com/files/u12/8-darkdoors.jpg http://designheaven.files.wordpress.com/2010/08/hand-3.jpg http://3.bp.blogspot.com/-BBYyvFj83Qw/TkB6In8SB-I/AAAAAAAACRU/kuYCa9v_QG0/s1600/black+window+frame+white+wall+eos.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.06.2013 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Morlenko to ąz tak źle ? Co stwierdzili ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.06.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Ciemne,prawie czarne podłogi ,super ,ja Ani dom widzę w takim mieszczańskim stylu ale nie międzywojnie tylko bardziej skandynawian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.06.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Wewnętrzne okiennice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Morlena 22.06.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Infekcja z kaszlem wywołała objawy silnej astmy oskrzelowej. Masakrycznie źle się czułam, nie mogłam złapać oddechu. No ale kompleksowe prześwietlenia, badania, relanium , inhalacja i na do widzenia zastrzyk w dupsko i dziękujemy, do widzenia. Mam nadzieje, że noc będzie spokojna, trochę się nakręcam i zła jestem na siebie za takie myślenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.06.2013 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.06.2013 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 A Ty masz astmę tak wogóle czy teraz Cię porabało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.06.2013 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Link do Pierrota.Potraktuj pogladowo bo ceny to oni mają z marsa. http://www.boutiquepierrot.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Morlena 22.06.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 A Ty masz astmę tak wogóle czy teraz Cię porabało ? Dotąd nie miałam, ale okazało się , że silny kaszel przy przeziębieniu potrafi rozkulać atak astmy. Dlatego najpierw trochę zlekceważyłam ten kaszel a dziś miałam taki atak duszności, że spanikowałam po całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 22.06.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 w pierrocie byłam ale ceny mnie odstraszyły, zdjęcia z czarnymi okiennicami warte zastanowienia, nie widziałam, ze tak można... właśnie położyłam dzieci, zaraz się za zdjęcia wezmę! a co do stylu to jestem w rozterce między międzywojniem, klasyką, skandynawią w sensie przestrzenności i wieloma stylami:bash::bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 22.06.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Morlena a masz jakieś leki rozkurczające? Berodual czy coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Morlena 22.06.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Morlena a masz jakieś leki rozkurczające? Berodual czy coś? Berodual właśnie mi podali w szpitalu a receptę mam na Berotec, niestety nie wykupiłam dziś, powiedzieli, że do rana powinno styknąć, ale mam po juniorze Ventolin i Flixotide, myślę, że w razie czego będę się tym posiłkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 22.06.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Morlena - no to jesteś bezpieczna, te leki powinny wystarczyć, a jak coś to są apteki całodobowe i zrealizujesz receptę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts