Morlena 22.06.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 współczuje i życzę zdrowia dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Morlena 22.06.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Morlena - no to jesteś bezpieczna, te leki powinny wystarczyć, a jak coś to są apteki całodobowe i zrealizujesz receptę dziękuję za dodanie otuchy spadam już i nie gadam bo tu wielkie cele do realizacji są wyznaczone a ja na niewiele się dziś przydam, a i relanium swoje zrobiło udanego wieczoru i nocy Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.06.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Jaki piękny ogród!! Możesz zrobić sobie taką perełkę,że każdy kto Cię odwiedzi zrobi tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.06.2013 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Morlenko, zdrówka życzę. Bidaku Ty ! Leków na alergie i astmy nie znam ale wiem, ze berodual i Flixotide jest skuteczny. Przerobiłam to na dzieciach. Anetko, trza zmienić kraj na bardziej anglojęzyczny. Podpytak Rere, o której masz lot do WB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.06.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Karram międzywojnie to bardziej chyba kamieniczny styl?Klasyka?Do dworu.A Twój dom niczego za bardzo nie narzuca i byłoby dobrze gdyby niczego nie udawał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.06.2013 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Ja już tak robię , Aniu Cudowny ogród typowo angielski. Oj już go widzę ! To świerk bardzo syberyjski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 22.06.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Hej dziewuszki! Morlena, ależ miałaś przejścia. Zdrówka życzę! Ateno, pogrzeb w ustawieniach zaawansowanych. Możliwe, że się język przestawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 22.06.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Karram, ogród masz fantastycznie zarośnięty Potencjał na pewno jest, trzeba tylko go troszkę uporządkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 22.06.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Karram międzywojnie to bardziej chyba kamieniczny styl?Klasyka?Do dworu.A Twój dom niczego za bardzo nie narzuca i byłoby dobrze gdyby niczego nie udawał. no właśnie się waham co zrobić, żeby nie przesadzić w żadną stronę, żeby nam się podobało, żeby ominąć zadęcie, ale chociaż nawiązać do tego co lubię wyjdzie chyba mieszanka:stirthepot: przygotowuję dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.06.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Karram to napisz co lubisz,bez tej wiedzy jesteśmy jak dzieci we mgle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.06.2013 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Cholera, podoba mi się Mimo, że to nie spotykane ale te schody na wejściu, tez mi leżą. Teraz kumam o co tam chodzi z tymi schodami. Nie jest źle. Dom zdecydowanie lepiej wyglada od strony ogrodu niz od ulicy. Nie wiesz, czy jest tam obok cos do kupienia ? Ceny, bardzo mi odpowiadają. Boję się, że mnie tubylcy rozszarpią bo Ja ze stolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.06.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Dużo schodowych inspiracji jest u Lashe. Ja bym poszalała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.06.2013 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Aniu, jesli chodzi o główna koncepcję to JA bym poszła w cos takiego. Wasz dom, bardzo to przypomina a cegła nikogo nie zdziwi, bo przecież w Polsce jest masa budynków ceglanych, nie ? http://www.eriding.net/media/photos/history/saltaire/041022_rfoster_mp_his_saltaire0056.jpg Z CZARNYMI OKNAMI OCZYWIŚCIE !!!!! :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.06.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Anka a co myślisz o tych kolorowych drzwiach? Dom od progu byłby wyjątkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.06.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Anka na Boga co Ty pokazujesz?Familoki koło pkp w katowicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.06.2013 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Ateno, To teraz Meksyk ma tam być ???? W Meksyku nie pomogę ( bo nie cenię i się nie znam) , ale moje dzieci chętnie :lol2: Fajowo tam będzie jak już skończycie. Przepraszam, że Ja tak z buta ale kiedy parapetówka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.06.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Tam wszystkie domy z szarym tynkiem ,cegła to może bardziej od ogrodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.06.2013 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Anka na Boga co Ty pokazujesz?Familoki koło pkp w katowicach? Aśka zesikałam się !!! I ten Twój pełen obaw o moje zdrowie psychiczne, ton ! :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 22.06.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Kochane - dziękuję! inspiracje PIĘKNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! będę myśleć! Ania - ta cegła faktycznie wygląda dobrze, wyczuwam Anglię Bionda - za te drzwi dużo bym zrobiła! Cholera, nie wiedziałam, że muszę mieć kołatkę!!! wrzucam dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.06.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Nie musi być meksyk ,chociaż mi się podoba u kogoś chodziło mi o nietypowe potraktowanie ciągów komunikacyjnych pionowych:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts