marimag 22.06.2013 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Anglie pokazuję i to tą najlepsza bo proletariacką Wiem, że tam wszyscy maja tynki ale i tak się różnią, choćby wysokościami. Skoro tak, to niech różnia się bardziej. Aniu Karram, a jak te czarne okna co Ci wkleiłam ? Podobają się czy masz w poważaniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.06.2013 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Anka a co myślisz o tych kolorowych drzwiach? Dom od progu byłby wyjątkowy. [ATTACH=CONFIG]196913[/ATTACH] Którą Ankę pytasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 22.06.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 (edytowane) Bionda - no właśnie, ja Wam muszę wrzucić zdjęcia calej ulicy, tam są takie domy jak nasz, są wyłożone kamieniem i klinkierem... Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez Karram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.06.2013 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Nie musi być meksyk ,chociaż mi się podoba u kogoś chodziło mi o nietypowe potraktowanie ciągów komunikacyjnych pionowych:P A teraz to zgłupiałam. O czym Ty mówisz ? :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 22.06.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Ateno, u góry masz pasek (nad oknem wyszukiwania) i tam masz ustawienia. Wchodzisz w to i otwiera się okno z subskrypcjami ( jeśli takowe masz). Po lewej stronie jest pasek z różnym opcjami, wśród których są zaawansowane ustawienia. Wchodzisz w to i na dole masz ustawienie języka. Jak nie zadziała zmiana to będziesz pisała jak masz zaznaczone w ustawieniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.06.2013 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Bionda - no właśnie, ja Wam muszę wrzucić zdjęcia calej ulicy, tam są takie domy jak nasz, są wyłożone kamieniem i klinkierem... ale to już następnym razem, dzisiaj wrzucam poziom zero Ania - coś znajdziemy, przyjeżdżaj do Krakowa:) Co znajdziemy ? Nie kumam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 22.06.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Ania - nie wyrabiam, obrabiam zdjęcia, oglądam, czytam i odpisuję!okna fajne (pisałam) - musze się przyjrzeć na spokojniejak coś masz dla mnie to wrzucaj dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 22.06.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Już mam język polski Trzeba było pisać żebym się już nie wysilała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.06.2013 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Karram, no własnie pokaż całą ulicę i mapę jak do Ciebie dojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 22.06.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Cholera, podoba mi się Nie wiesz, czy jest tam obok cos do kupienia ? Ceny, bardzo mi odpowiadają. Boję się, że mnie tubylcy rozszarpią bo Ja ze stolicy. no dom znajdziemy:) za szybko piszecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.06.2013 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Trzeba było pisać żebym się już nie wysilała Ale to chyba było oczywiste..... Czy nie ????? :rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.06.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Meksyk dotyczy Twojego komentarza do kolorowych schodów,jedne mają meksykańskie płytki i myślałam,że Ty do tego pijesz?Muszę wklejać cytaty bo się nie dogadamy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 22.06.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Karram, no własnie pokaż całą ulicę i mapę jak do Ciebie dojechać parapetówka dopiero w październiku, do tego czasu nie udostępniam mapy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.06.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Którą Ankę pytasz ? Obie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 22.06.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Ale to chyba było oczywiste..... Czy nie ????? :rotfl::rotfl::rotfl: No nie, bo ten post przeczytałam po tym jak instrukcję wyklepałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.06.2013 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Aniu, bo tu tak jest. Najlepiej niektórych olać i skupic sie na rozmowie z jakąś jedna inteligentna osobą Można też zrobić multi cytat postów i pod spodem dac odpowiedź TAK lub opcjonalnie NIE. Ja tak robie i zobacz jak sie wspaniale dogadujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 22.06.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Karram, a tak z ciekawości, która to dzielnica Krakowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.06.2013 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Meksyk dotyczy Twojego komentarza do kolorowych schodów,jedne mają meksykańskie płytki i myślałam,że Ty do tego pijesz? Muszę wklejać cytaty bo się nie dogadamy:lol2: Musimy przestać tyle pić ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.06.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 No Karram jam też ciekawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.06.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Czy ktoś był w Lanckoronie?Ten domek to ja bym zrobiła na Lanckoroński.Teraz tak pomyślałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts