Karram 22.06.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 (edytowane) ja już Was nie będę dzisiaj męczyć pozostałymi poziomami bo dom jest malutki, ale jakiś taki skomplikowany;) może jakieś inspiracje wrzucę... Edytowane 4 Lipca 2013 przez Karram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 22.06.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Czy ktoś był w Lanckoronie?Ten domek to ja bym zrobiła na Lanckoroński.Teraz tak pomyślałam. A co to jest??? ja nie słyszałam o takim style, Lanckorona kojarzy mi się tylko z domami, które spłynęły ze skarpą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.06.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Karram Olsza nie olsza,dom Masz cudny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.06.2013 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Aniu, dla spokojnego i miarowego bicia serca Asiuli, wklejam cos spokojniejszego. Już nie PKP w Kielcach ale w Morągu http://static.guim.co.uk/sys-images/Guardian/Pix/pictures/2013/5/26/1369583088841/Pensioner-dies-in-dog-att-010.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 22.06.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Daleko masz do cmentarza Rakowickiego? Przez 2 lata autobusem tam przejeżdżałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.06.2013 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 A co to jest??? ja nie słyszałam o takim style, Lanckorona kojarzy mi się tylko z domami, które spłynęły ze skarpą W chyba własnie w tym stylu, chce Cię urzadzić Aśka. Taka kuźwa Wenecja, południowej Polski. Karram, lepiej sobie tratwe kup i nie wyrzucaj kasy na głupawe pomysły Biondy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 22.06.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 (edytowane) Aniu - czuję Anglię... Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez Karram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.06.2013 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 A co to jest??? ja nie słyszałam o takim style, Lanckorona kojarzy mi się tylko z domami, które spłynęły ze skarpą W chyba własnie w tym stylu, chce Cię urzadzić Aśka. Taka kuźwa Wenecja, południowej Polski. Karram, lepiej sobie tratwe kup i nie wyrzucaj kasy na głupawe pomysły Biondy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.06.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 No,,,chyba nie dosłownie Lanckorona ale tak mi się skojarzyło I Karram nie mów,że nie byłaś w Lanckoronie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.06.2013 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Jak bardzo czujesz ? Jak tylko zobaczyłam front tego domeczku to od razu skojarzyłam z WB. A teraz niespodzianka filmowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 22.06.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Inspiracje - dzisiaj natrafiłam na takie wnętrza i się rozmarzyłam - oceńcie, przegięcie czy może być: schody też będziemy częściowo otwierać i taki efekt bym chciała a tu w oddali kuchnia w moim ulubionym stylu czyli trochę współczesna angielska niestety sofy i fotele muszą być ze skóry/ekoskóry bo moje dzieci BRUDZĄ, bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.06.2013 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Biondziu, a to cos niewłaściwego ? Ja nigdzie nie byłam..... Ale żeś pojechała z tym zdjęciem. Mówisz, że Ja PKP jej chcę zrobić a Ty z folwarcznymi chałupami wyjeżdżasz. Nie wytrzymam :rotfl::rotfl: Aśka, kofam Cię świrnięta kobieto ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.06.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Jak bardzo czujesz ? Jak tylko zobaczyłam front tego domeczku to od razu skojarzyłam z WB. A teraz niespodzianka filmowa Gdzie Ten film? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 22.06.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Aniu - Anglię uwielbiam, mam sentyment, byłam, zakochałam się i kocham nadal... Bionda - byłam, ale przelotem a raczej przejazdem, ale te budynki to raczej klimat rustykalny a ja to miejsko się czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.06.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Tak ,tak macie rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.06.2013 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Ania, nikt Ci nie powie, że NIE może być.Zrobisz co będziesz chciała.Ty musisz to czuć. A wklej fotke tego co Ci się najbardziej podoba...NAJBARDZIEJ !!!Widzę, że ty w klasyke mocno uderzasz i ma to w sumie niewiele wspólnego z Anglią we wnętrzarskim rozumieniu słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 22.06.2013 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Aniu Karram, mam nadzieję, że nie czujesz sie osaczona przez moje Angielskie skłonności ale....Błagam !!!Obejrzyj sobie koniecznie NOTHING HILL. Teraz właśnie sobie skojarzyłam, że Hju, miał w swoim domku takie własnie schody, taki przedpokoik, inne schody, przejścia.Może z czegos skorzystasz, może coś Ci się nasunie, zainspirujesz się.Nie namawiam Cie na Anglię ...BROŃ BOŻE, ale mam dziwne wrażenie, że on jest jakis taki przeniesiony stamtąd. Razem z korzeniami. Nawet szeregowy typ zabudowy, bardzo mocno przypomina, typowe dla WB, domy robotnicze np. w Liverpool- u . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.06.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Karram ja myślę,że jeśli nie masz sprecyzowanego poglądu na własne wnętrza to nie spiesz się ,zarwij kilka nocy ,poczytaj i pooglądaj forum,daj sobie maksimum czasu i poczujesz co jest naprawdę ok. Bo Mari to najchętniej ustawi Ci trolla przy wejściu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 22.06.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 (edytowane) ja jeszcze nie wiem co mi się podoba:eek: Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez Karram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 22.06.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Bo gdybyś chciała złagodzić robotniczy design Mari to może Vivesy w korytarzach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts