Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Całe życie myślałam,że trawertyn to na ściany?

Bionda - zdecydowanie na podłogę, ten jest żywicowany, ma lekki połysk:

ad0b4bcc687f8a2fe0afb7bc686630cc.jpg

a ten antykowany, wypełniony szpachlą i chyba niezaimpregnowany:

b53e642fbc26c6a39a6cdcc84ecafe91.jpg

co prawda wczoraj zobaczyłam kamień Breccia i się zakochałam, ale kwota już dla mnie za wysoka

Aniu - myślę o tych czarnych oknach, są piękne, ale chyba wymagają dużych powierzchni (zresztą tak mówiłaś), a ja nie będę powiększać okien (bo koszty),

wydaje mi się też, że bardzo dominują wnętrze w środku, narzucają prosty styl: kontrastowe czarne okna, białe ściany, jasne meble, nie można tam za dużo kolorów dołożyć

na pytanie do mojego męża - co myślisz o kolorowych drzwiach wejściowych albo kolorowych oknach (np. zielonych, żeby mi pasowały do zielonych drzwi Biondy) usłyszałam, że zwariowałam:-(

no ale tych zielonych drzwi od strony ogrodu nie odpuszczę, muszą być - pytanie: gdzie można takie kupić?

chodzi o te:

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=196913&d=1371935418

poza tym chciałam powiedzieć, że nie nadążałam za konwersacją wczoraj:cry: dopiero dzisiaj ją ogarniam...

a jeśli chodzi o eklektyzm to jednak nie, dążę do ładu, w takich wnętrzach za dużo się dzieje, ja jestem niespokojnym typem i w domu muszę się wyciszać i uspojać

Aniu - najlepsze życzenia z okazji rocznicy

Anula, do czarnych okien pasuje wszystko.

We wszystkich stylach, pojawiają się czarne okna.

Od ich fasonu, zależy jak bardzo narzucą resztę lub czy zdominują wnętrza.

Ja bym tam takie zrobiła i wcale nie musisz powiekszać.

Mówiłaś, że planujesz szprosy i dobrze. Będzie pięknie :)

Ty lepiej zapytaj męża o okna w kolorze czarnym a nie z zielenią mi tu wyjeżdżasz. :mad:

Drzwi bardzo fajne ale w związku z tym, że to sie dzieje we Włoszech to są obrzydliwe !!!

Jeśli hccesz coś takiego to trzeba zamawiać u stolarza lub poszukać gdzieś firmy, która specjalizuje się w stylowych drzwiach - koniecznie drewnianych.

W wątku lashe pada nazwa firmy, która robi fajne i nie drogie drzwi. Spory wybór wzorów.

Coś mi się w głowie zapaliło - Jar pol ???? W nazwie coś z imienia jest.

na czarne wywraca oczami, że cuduję... pooglądam jeszcze na houzzie bo jest ich tam dużo

Ania - świętuj a nie siedź na forum:lol2::lol2::lol2:

dzięki za namiary na drzwi, będę sprawdzać

A teraz idę zrobić 100 muffinek z truskawkami i ciasto z truskawkami dla 60 osób:mad: zapomniałam, że się podjęłam

Aniu, olej Lupol.

Znalazłam cos lepszego, zresztą jest tego bardzo dużo.

Wpisz sobie w google : drzwi w stylu angielskim i przeżuc na grafikę.

Znajdziesz sobie coś blisko Krakowa.

A teraz i kuchnie tu mają i drzwi i boazerię !!! i obejrzyj sobie zakładkę schody. Jest tam zestawienie podłogi a'la trawertyn z drewnianymi schodami i metalowymi barierkami.

http://www.atmanstyl.pl/drzwi/drzwi.html