mayday 12.02.2013 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 bleeee, ... to się właśnie podzieliłam nastrojem swem... muszę się spakować, namęczyc i uwaga.... pojechac do hotelu na dni trzy... 6 ulic dalej ... absurd w moim życiu osiąga apogeum, bo to, jak właśnie liczę, piąta wycieczka do hotelu w mieście, w którym mieszkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 12.02.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Narendil, przez chwilę siedziałam i myślałam co to ten Polamer . Jeśli chodzi o przesyłki, to chyba nie ma. Piszę chyba, bo ja korzystam z polskiej firmy, która obsługuje małopolske. Podejrzewam, że gość po prostu wyśle Royal Mail. Przesyłam Ci stronkę poczty, na której możesz sprawdzić ile wyniesie Cię ta impreza. http://www.royalmail.com/price-finder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.02.2013 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Dzięki Bogusiu Pozdrów córę..Ja też śpiewam ale Ja mam głos w klimatach Adele Narendziu, pod wykładzinami mamy panele i z tego co widze to wcale nie zniszczone. Łazienki jak nówka sztuka, kuchnia pomimo użytkowania jak u Gordona Ramseya też trzyma się świetnie tylko ona juz taka nie modna Ostatnio zgłosiła się do mnie babka z prośba o wysłanie zdjęć mieszkania. Po obejrzeniu, stwierdziła, że standard jest słaby i że nie ma ochoty bawic się w mega remonty. A co Ja poradzę, że kilkanaście lat temu była inna moda ?????????? Kto za nia nadąży ? I jeszcze jedno...wtedy było bardzo ciężko coś kupić. Był to okres, gdy u nas dopiero się cos pojawiało, wchodziło. Wiecie, że Ja już wtedy miałam hopla na szarości ale nic takiego nie można było zdobyć.... Pamietam te różowe galzury ze złotymi dekorami..... W urządzenie tego mieszkania zapłacilismy wtedy 180 tys. a teraz mi mówią, że im standard nie odpowiada Nigdy tego nie sprzedamy :cry::cry::cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.02.2013 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Mej...pogło Cię czy separacja sie kroi ? A może mega melanzyk z przebierankami Za pokojówke będziesz robiła a mąż za kogo ? Nie ma to jak urozmiicone zycie seksualne Wymiatasz kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 12.02.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Beatko ,już kciuki trzymam i supły pomotam-będzie ok:yes: ,choć też wiem ,że stres robi swoje i nie daje o niczym innym myśleć. Anuś,dzięki bardzo:D,kochana jesteś. Jak nic nie znajdę i nikt z rodziny nie będzie chętny,to dam cynk,ukłonię się nisko i grzecznie poproszę Co do nauki na drutach i szydełku,to ja sama się nauczyłam ,bo w rodzinie to tylko babcia potrafiła,ale do niej było daleko. Więc uczyłam się z jakiejś małej książeczki, jeszcze jako młode dziewczę w podstawówce. U mnie w rodzinie tez wszyscy mieli dwie lewe ręce oprócz taty ,który nauczył mnie obsługi maszyny do szycia,takiej babcinej na pedał . Mam ją do dziś jako ozdobę. Co do haftowania ,też uwielbiam,tylko zawsze człowiekowi czasu brak na wszystko. Dziś jak zobaczyłam te wszystkie cudeńka do wyszywania to oczka bardzo,bardzo się zaświeciły. Pomyślałam o dziewczynach z forum ,które takie cuda wyczarowują,że dla nich to raj i kraina powszechnej szczęśliwości. Ale oczywiście ,że cię nauczę robić na drutach,bo to naprawdę pikuś. Mam nadzieje ,że wywiązałaś się z obietnicy i nie zasnęłaś w wannie:D I napisz tu w końcu ,co takiego kupiłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.02.2013 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Jesteście tu ? Wkleję wam moja kuchnię...tylko prosze sie nie smiać...plisssssssssssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 12.02.2013 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Mej...pogło Cię czy separacja sie kroi ? A może mega melanzyk z przebierankami Za pokojówke będziesz robiła a mąż za kogo ? Nie ma to jak urozmiicone zycie seksualne Wymiatasz kochana No, żeby chociaż... a ja na tzw zjazd firmowy lecę, kużwa, za róg Walizy, laptopy, duper szwance, francje elegancje i po 10 godzin dziennie sex z rzutnikiem i excellem Walentyny spędzę z kuleżankami pracowymi, bo my w zdecydowanej większości i to charakterologicznej ( czyli nawet liczebna przewaga facetów nie ma z nami szans). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 12.02.2013 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Moje królestwo !!! Zaraz usunę.... Kochana, toz TY elegantnie masz!! Ja polatasz po watkach, toż to marzenie niejednego dziennika!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 12.02.2013 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Superrrrrrr kuchnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.02.2013 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Współczuję chłopakom....taki najazd bab z potęznymi wachaniami testosteronu !!!! A dlaczego musisz nocować w hotelu ? Co za ....to wymyślił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 12.02.2013 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Aniu,czego ta baba chciała od twojej kuchni ,ona chyba ślepa!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 12.02.2013 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 A co to takiego ładnego wisi w oknie po prawej stronie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.02.2013 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Wiem, że już nie modna, że tak sie teraz nie robi no ale cóż Ja pocznę. Sprzedać muszę a nikt nie chce bo za niski standard Kuchnia ma 10 metrów i jest bardzo ale to bardzo wygodna. Mimo, że było to moje pierwsze urządzanie to wszystko sobie świetnie rozplanowałam. Lubie ją za jej ergonomiczność i wygodę. To naprawdę świetny pomocnik kucharza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 12.02.2013 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Współczuję chłopakom....taki najazd bab z potęznymi wachaniami testosteronu !!!! A dlaczego musisz nocować w hotelu ? Co za ....to wymyślił ? ano widzisz.. zajęcia nocne som. Ale my to chyba raczej progesteronem dajemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.02.2013 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Aluś, chodzi Ci o tą doniczkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.02.2013 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Mej...jestem pewna, że to jednak testosteron !!! Jestes kozak nie kobita !!! Krejzolka jakich mało..poważnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 12.02.2013 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Jesli to doniczka ,to tak. Ona jest ceramiczna czy z mosiądzu? Bo na taka wlaśnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 12.02.2013 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Anuś ,nie gadaj ,że nie modna,bo tak jak wyżej mayday napisała, nie jeden chce taka mieć!!!!! A po drugie bardzo ci zazdroszczę dużej ilości szuflad!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 12.02.2013 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Uciekam ,bo mąż wrócił z imprezki męskiej i będę się czule witać,aby wyczuć procenty:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::rotfl::rotfl::rotfl: Aleeee,wrócę,tylko wy będziecie już smacznie spać Ania napisz ,bo utłukę,co kupiłaś w wakacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.02.2013 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Mosiężna na łańcuszku...taki tam piardens....próbowałam hodowac w niej mój ukochany bluszcz, ale bluszczowi sie nie podobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts