marimag 23.06.2013 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Właśnie wróciliśmy.... Zaraz przyjdę na dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 23.06.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 ja chyba nie doczekam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.06.2013 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Tadam.....! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.06.2013 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Jak Wam minął dzień ?Mi syfiasto.Nuda, rutyna i żadnych rocznicowych uniesień.Aaaaa mąż mnie wykapał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.06.2013 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Przyznać się, która spi własnie na klawiszach ???HOP HOP...jest tu kto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.06.2013 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Aniu, jak idzie urabianie męża ?Na co jest skłonny się zgodzić ?Co i jak by chciał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.06.2013 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Brak towarzystwa Żegnam się w takim razie. Dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 24.06.2013 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 (edytowane) Cześć - mogę Was prosić o radę? Musimy zrobić drzwi do wiatrołapu (za pierwszymi schodami), będzie je robił stolarz, muszę mu przesłać projekt. Drzwi będą miały szerokość 146 cm, będą białe, ze szprosami, raczej prostokątne, raczej do sufitu (2,7 wysokość) chociaż można pokusić się o mniejsze o dobudować od sufitu ścianę w dół. Mam kilka inspiracji: 1) drzwi z pcv, mam ich wycenę, będą bardzo ciepłe bo robi się je na podstawie okien moje obawy - będą masywne, jak drzwi balkonowe 2) te są z aluminium, też robione przez firmę od okien, będą raczej ciepłe, ale boję się, że będa wyglądać jak w szpitalu albo banku bo takie drzwi są w większości budynków użyteczności publicznej http://images33.fotosik.pl/701/b3c74e7dddcadeb7.jpg 3) klasyczne, chyba drewniane (średnio ciepłe), u nas będzie jedno doświetle (dwa się nie zmieszczą), na górze ozdobne doświetle (koszty....) http://images46.fotosik.pl/2094/d23d46bbc2cbfb4e.jpg 4) bardzo podobne do 3, drewniane 5) mój typ, drewniane najbardziej mi się podoba, bez doświetli, zwykłe drzwi, pytanie czy je prowadzić do sufitu czy go obniżyć http://images34.fotosik.pl/697/3e5aa8991ff3de85.jpg zagłosujecie? macie jakieś uwagi? Edytowane 24 Czerwca 2013 przez Karram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 24.06.2013 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Witam! Jakie piękne drzwi!Wszystkie,oprócz PCV,podobają mi się te aluminiowe tylko ,żeby miały możliwie jak najcieńsze profile i fajny kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.06.2013 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Witam z rana. Wpadam na chwilke bo lecę z dziewczynami do lekarza- nic nie pomaga, dusza się dalej. Głosowanie, to cos co tygrysku lubia najbardziej. JAK NAJBARDZIEJ DRZWI DO SUFITU !!!!!!!! Optycznie powiększy pomieszczenia, doda światła - rewelacja. Ponieważ, nie będa to jakies mega wielkie drzwi, zrobiłabym je w cieniutkiej ramie jak na zdjęciu z czarnymi alu. Nie dawałabym pcv i alu wewnątrz domu - firma się zrobi. Drewno ! Drewno ! Cieniutkie, delikatne, subtelne. Kwestia doświetla - to czy ozdobne czy proste pozostawiam Waszym gustom, temu co planujecie wewnątrz no i otyłości portfela. Kolor ....hmmmmmm jedyny słuszny Czy jest możliwość poszerzenia otworu drzwiowego ? O to czy są ciepłe czy nie, bym się zbytnio nie martwiła bo to i tak już drugie drzwi. Macie przecież sporą przestrzeń wiatrołapu i to jeszcze na różnych poziomach. Będzie dobrze Tyle mojego..... Uciekam szykować stonkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 24.06.2013 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Karram...melduję, że ciasto upieczone:) Cudowny zapach roznosi się po całym domu!!! Trochę przypiekłam kruszonkę, ale to nic, smakuje jeszcze lepiej! Ciacho -rwelacja!!!!!!! Pychotka: Polecam:)Jak będę miała chwilkę to wkleję fotki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 24.06.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 (edytowane) Kruszonka jest z migdałami i wiórkami kokosowymi:) Przed pieczeniem:) http://img707.imageshack.us/img707/65/z8l6.jpg po upieczeniu:) Trochę za mocno kruszonka przypieczona ale to nic:) http://img59.imageshack.us/img59/3387/incs.jpg Edytowane 24 Czerwca 2013 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.06.2013 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Ciasto zapowiada się apetycznie Beciu, ale gdyby jeszcze było je widać, byłoby całkiem miło Haluuuuu kobity ! Jesteście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 24.06.2013 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Laptop mi umarł:cry: Bogumil bardzo się cieszę, że ciasto wyszło:) Bionda - np właśnie to pcv wygląda najmniej fajnie Aniu - napiszę wieczorem bo jadę z Majką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 24.06.2013 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Aniu-Karram akurat tym razem zgadzam się z Mari,wybrałam te alu bo na tej inspiracji są cienkie i czarne i czuję w kościach,że łatwiej je będzie zamówić niż drewniane ale może się mylę.Cienkie ,czarne profile na tle Twojego trawertynu na podłodze będą śliczne a gdyby szyby miałt delikatną fazę na brzegach ,żeby załamywały światło:rolleyes:Może być pięknie ,i oczywiście drzwi od ściany do ściany i od podłogi do sufitu.proste ,bez łuków,tak mi się zdaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 24.06.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Anula...wkleję na pewno....jak tylko zasiądę do komputera.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.06.2013 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Aśka, co to znaczy akurat tym razem zgadzam się z Mari ???????? To znaczy, że kuźwa co ? Nigdy sie ze mna nie zgadzasz ???????????????????????? Beciu juz nie musisz.... Raz widać a raz nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 24.06.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 tak kochana dzisiaj milczysz,że to miała być mała prowokacja;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 24.06.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 A swoją drogą to co ,zadowolona z pogody??Pięknie leje?:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 24.06.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Kuźwa!!!!!!!!!!!!! Czy wam też nie "chodzi" dzisiaj forum czy tylko u mnie się pierniczy????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts