marimag 24.06.2013 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 I znowu skolioza ! Aniu, obejrzyj Nothing Hill oraz Lepiej późno niż później. Znajdziesz tam sporo fajnych pomysłów. Może coś Cię natchnie. Karaluchy do poduchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karram 24.06.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Aniu - znam notting hill, wiem o co chodzi:) ja się boję, że nie zdążę z tym wszystkim:( Bionda a do góry się nie da podnieść? Są też ogrody na dachu:yes: dobranoc idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 25.06.2013 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Wpadam tylko na chwilę, nie ma szans żebym nadrobiła z czytaniem. A u nas jeden dzień pracy cieśli i mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.06.2013 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Romciu, super ! A nie czyściliście drewna przed składaniem ? Myślałam, że wyszlifujecie do żywego.... Informuj nas fotograficznie o postepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 25.06.2013 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Cześć! No proszę,my tu pitu,pitu a Roma domek sobie składa.brawo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.06.2013 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Asiu, co tam u Was ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 25.06.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Ano nic szczególnego.auto rano odstawiłam do przeglądu bo w niedzielę wyjeżdżamy,pogoda do bani i ogólnie bleee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.06.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 wklejam obiecane... http://img442.imageshack.us/img442/7681/jzkt.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.06.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 uffff....udało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 25.06.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 hej dziewczynki mam internet w hotelu więc musiałam do was zajrzeć pogoda cudowna a ja spalona na batmana - siedziałam na słońcu w okularach . w wolnej chwili poczytam zaległości pozdrowienia dla was z Fuerteventura---- buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.06.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Bastki, ależ masz dobrze...wypoczywaj ile wlezie:) U nas dzisiaj 14 stopni i leje , wieje...i nie wiem co jeszcze:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.06.2013 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Oglądałyście TVN 24 ? Na Bródnie, czyli u mnie podłożyli bombę. Matkę mi chcieli wybuchnąć ! Powróciłam z terapi i szykujemy się na wieczorne występy córek. Mają pierwsze zakończenie roku ( drugie w piatek). Będą plumkać na cymbałkach, tańczyć.....ło matko ! Tego jeszcze nie było Boję się ich reakcji jak cos im nie wyjdzie. Będą wyć a tam wystepują wszystkie 3 klasy jednocześnie. Będzie widowisko.... Bastki miło nam, że o nas pamiętasz Wrzuć jakąś fotę z telefonu. Daj pozazdrościć Beciu, jakie 14 stopni. U nas sahara i zajebiaszcza sauna, przeplatana laniem wody. Zdechnąć można. Siedzę pod wiatrakiem i piję zimną colę. Jak pomyślę o szykowaniu obiadu to mi się słabo robi. Na szczęście wczoraj już sobie wszystko ugotowałam. Dziś tylko odgrzewanie W temacie ciasta... Jakie proporcje przyjęłaś na dużą blachę ? Podwójnie ? Ciasto mokre ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.06.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Kurde...u mnie wszystkie rośliny zbite przez deszcz....o różach nie wspomne:( Wszystko prawie leży.....buuuu.....zimno jak cholera.... Ciasto z podwójnej porcji dałam do dużej blachy.....ale yuczka dobry ma pomysł...jedna porcja na dwie keksówki. Ciasto wczoraj było puszyste, dzisiaj jest mokre, ale smakowite:) Kurcze , ja przez to pieczenie dorobie się opony jak u traktora!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.06.2013 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Beciu, bądźmy szczerzy...nie od pieczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 25.06.2013 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 U mnie identyczny problem z forum. Od dwóch dni coś fisiuje Pozdrawiam was czule:D i zmykam do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 25.06.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 U mnie identyczny problem z forum. Od dwóch dni coś fisiuje Pozdrawiam was czule:D i zmykam do domu. ja też miałam problemy z logowaniem ogólnie, ale jestem. Nie pozbędą sie mnie tak łatwo!!!!!! Mari przyznaj sie to Ty ładunek podłożyłaś u nas burze i palma, burze i palma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 25.06.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 [quote=Bastki;6024748 pogoda cudowna a ja spalona na batmana - siedziałam na słońcu w okularach . /QUOTE]daj fotkę musze zobaczyc opaleniznę na batmana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 25.06.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Jestem na chwilkę. Znowu jestem zawalona robotą i nie wiem kiedy wyjdę spod szmat. Nagle wszyscy sobie przypomnieli, że ja jak co roku na wakacje lecę i muszą mieć przeróbki zrobione teraz, natychmiast Pozdrawiam Was kochane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.06.2013 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Cześć laski. Jezu, jak bosko u nas leje. Wreszcie się ochłodziło. Modlę się tylko o to, żeby jutro słońce nie ważyło się wyjść ! Znowu będzie sauna Jesteśmy po wystepach. Bogu niech będa dzięki, że to koniec 3 klasy, koniec kontaktów z miłymi paniami, koniec docinek i traktowania dzieci jak przedmioty. KONIEC !!!!! Wrócilismy ugotowani bo impra na sali gimnastycznej. Stopni tam było tyle, że można było jajka smażyć. Uśmiałam się bo moja Ola ( zabrałam maluchy po raz pierwszy) wyrwała mi aparat i w czasie wystepów, krzyczała do dzieci.. seeeeeeeeeeeeeeeer ! Był to miły akcent i śmieszny przerywnik tego...hmmmm dzieła. Przerost treści nad formą, dzieci wytresowane jak psy. Od kilku tygodni zamiast : angielskiego, wf, muzyku i polskiegoi matmy były próby przez wielkie P. Efekt jest taki, że z polskiego mają do zrobienia jeszcze pół ćwiczeń a koniec roku hahahaha za dwa dni. Żenada. Granda. Skandal. Hu...jnia z grzybnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 25.06.2013 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Bastki przysłała mi fotę swojej opalenizny http://img.wiocha.pl/images/8/7/87c3f94456aaba977922e71915414b03.jpg i męża http://szokblog.pl/IndexImage/w_1345195901217.jpg U Was to nie dokońca wszystko jest ok, dobrze zgaduję ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts