Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A po co się rozdrabniać i zbędnie wydawać pieniądze...?

Ja bym w eutanazje poszła ;)

:lol2:

Widzę, że mój telefon nic nie wskurał.

Przyszła seniorka rodu i znowu Cię dobito.

No żesz !

Powiedz mi o której mam dzwonić to może wyrobię sie przed tymi wszystkimi wampirami energetycznymi.

Co powiesz na 5 ? Tak skoro świt...

Kawkę razem wypijemy, skowronków posłuchamy, ryby połowimy ;)

Bogumił nasze mamy najwidoczniej siostry astralne, moja jak zajedzie ma tę sama nutę. Ostatnio jak kosiłam w 30 -sto stopniowym upale, zwróciła mi uwagę, ze wyglądam jak kura domowa. Noszszsz kurka na następny raz do koszenia założę szpilki i kostium, zrobię pełen mejkap i fryz weselny. Niech sie baba cieszy.

Gosiu, gdzies Ty nam przepadła słoneczko....

Pogoda marimagowa...podoba mi się :lol2:

Może tez byc pod trolem, ;)

Czemu nic nie wiem o balandze w Sopocie ?

Czy dostałaś oficjalna zgodę ????

No koleżanko....!

Przywieziesz halibuta ?

Wybaczę....;)

Co robicie ?

Jestem jestem, ale tez juz padam na twarz. Kasia, ja sie zdecydowalam na legranda, seria valena. Przerabialam temat ale nie ma tu madrych. Jak chcesz jakosc i design, to musisz placic, jakos nie chce byc inaczej. Na pewno w dobrej cenie, calkiem ladne marketowe zolkna i szarzeja, dwa obok siebie przyciski kazde na swoj indywidualny sposob. W jednym zolkla ramaka a zszarzal przycik, w drugim na odwrot., co znaczy, ze robia z przypadkowych plastikow.

Hej:)

Czytam więc jestem.

U mnie nic ciekawego. Trawa posiana i co? Przyszły ulewy:mad:

Trawa owszem jak gupia wschodzi, ale tak jak ją zmyło, a nie jak posiana!

Moje tuje ciągle stały w wodzie nie wiem czy nie pogniją bo jakoś tak wyglądają na zmęczone.

Warzywa leżą, kwiaty różnie. Niektóre świeżo sadzone wypłukane były z ziemi dosłownie.

Mam jakiegoś pecha do ogrodu.

2 lata temu zagospodarowywałam ogródek z drugiej strony i było to samo - ulewy, burze niszczyły co posiałam, posadziłam:P

Może lepiej uprawiać ryż....

Chyba wolę upały i mieć kontrolę nad podlewaniem;)

Asia, ło jezuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

W końcu koniec.

Bardziej się cieszę niż moje dzieci :lol2:

Nie wiem jeszcze jak wytrzymam z tymi grzmotami ale wolę drzeć japę w celu uspokojenia towarzystwa niż brać leki celem uspokojenia się.

Od września 4 klasa, najstarsza grupa w przedszkolu i kolejny rok w przedszkolu dla autystów.

Udało się załatwić a i nowa ustawa nam sporo w tym pomogła :wiggle::wiggle::wiggle:

Bulwaka, dawaj mi namiar na ten swój ogródek.

Podjadę to Ci chętnie pomogę.

Uratujemy co się da.

Pozaklinamy deszcz i obalimy flaszkę.

Poznam Cię wreszcie kobieto - widmo ???

Mejka w Sopocie...Sopot juz nigdy nie będzie taki jak dawniej.;) :lol2:

Widzisz Bionda....my o komórce, już chciałam urządzać...a Mari od razu EUTANAZJA!!!!

żono....moja mama, niby z serca i ja jej wierzę....ale jak się urobię jak koń i ciągle słyszę, że to zrób jeszcze a tego nie zrobiłaś...a jak już chodzi za mną krok w krok przy robocie i mi gada, to mam ochotę, popełnić sepuku!!!!!!!!!!!!

A tak w ogóle to kurde......niby mam wolne a stresów więcej niż w pracy......ehhhh!!!!!!!!!

Jak dzisiaj pójdzie dobrze, to popołudniu dam znać o co kaman.........nie chcę zapeszać!!!!!!!!!!

Bulwa....ryż chyba razem będziemy uprawiać.....łączę się w bólu!