bogumil 26.06.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Myślisz?? To już muszę zacząć się urządzać....sama się łapię na tym, że zaczynam gadać jak moja mama!!!! Biedne moje dzieci......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.06.2013 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 A po co się rozdrabniać i zbędnie wydawać pieniądze...? Ja bym w eutanazje poszła Widzę, że mój telefon nic nie wskurał. Przyszła seniorka rodu i znowu Cię dobito. No żesz ! Powiedz mi o której mam dzwonić to może wyrobię sie przed tymi wszystkimi wampirami energetycznymi. Co powiesz na 5 ? Tak skoro świt... Kawkę razem wypijemy, skowronków posłuchamy, ryby połowimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 26.06.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Bogumił nasze mamy najwidoczniej siostry astralne, moja jak zajedzie ma tę sama nutę. Ostatnio jak kosiłam w 30 -sto stopniowym upale, zwróciła mi uwagę, ze wyglądam jak kura domowa. Noszszsz kurka na następny raz do koszenia założę szpilki i kostium, zrobię pełen mejkap i fryz weselny. Niech sie baba cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.06.2013 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Następnym razem, powiedz jej, że jej przyjaciólki mówią, że jesteś do niej tak bardzo podobną, że głowa mała. No normalnie, skóra zdjęta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 26.06.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Helo, helo! Melduje sie ze sluzbowej balangi w Sopot:p pogoda idealna Marimagowa, znaczy zimno, pada i w ogole lipa, ale na firmowe posiedzenia ok.Jeszcze jutro i spadam do Lodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.06.2013 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Gosiu, gdzies Ty nam przepadła słoneczko.... Pogoda marimagowa...podoba mi się Może tez byc pod trolem, Czemu nic nie wiem o balandze w Sopocie ? Czy dostałaś oficjalna zgodę ???? No koleżanko....! Przywieziesz halibuta ? Wybaczę.... Co robicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 26.06.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Ja piję piwko i się zastanawiam, jak to wszystko ogarnąć. Muszę znaleźć osprzęt elektryczny, w sensie kontakty, włączniki i ramki. Szukam tanich i rozsądnych wizualnie no i jakościowo najlepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.06.2013 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Kasia, wal do Mejdej. Ona ostatnio przerabiała ten temat. Wyłoży Ci zgrabnie co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.06.2013 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Ale u nas zimno...brrrrr Pada coś co przypomina śnieg. Idę spać bo narobiłam się dziś jak ten głupi. Jutro ciąg dalszy zmagań w zakładzie przetwórstwa owocowo - warzywnego. Pa laski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 26.06.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 No kurde ale ona pewno biega po molo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 26.06.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Jestem jestem, ale tez juz padam na twarz. Kasia, ja sie zdecydowalam na legranda, seria valena. Przerabialam temat ale nie ma tu madrych. Jak chcesz jakosc i design, to musisz placic, jakos nie chce byc inaczej. Na pewno w dobrej cenie, calkiem ladne marketowe zolkna i szarzeja, dwa obok siebie przyciski kazde na swoj indywidualny sposob. W jednym zolkla ramaka a zszarzal przycik, w drugim na odwrot., co znaczy, ze robia z przypadkowych plastikow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 27.06.2013 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Hej:)Czytam więc jestem.U mnie nic ciekawego. Trawa posiana i co? Przyszły ulewy:mad:Trawa owszem jak gupia wschodzi, ale tak jak ją zmyło, a nie jak posiana!Moje tuje ciągle stały w wodzie nie wiem czy nie pogniją bo jakoś tak wyglądają na zmęczone.Warzywa leżą, kwiaty różnie. Niektóre świeżo sadzone wypłukane były z ziemi dosłownie. Mam jakiegoś pecha do ogrodu. 2 lata temu zagospodarowywałam ogródek z drugiej strony i było to samo - ulewy, burze niszczyły co posiałam, posadziłam:PMoże lepiej uprawiać ryż.... Chyba wolę upały i mieć kontrolę nad podlewaniem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 27.06.2013 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Czesć dziewuszki! Szkoda ogródka Bulwko:hug:taki mamy klimat do bani. May, ale Ci fajnie ,nie byłam w sopocie z 15 lat . Koniec roku szkolnego,cieszymy się Aniu ,co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.06.2013 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Asia, ło jezuuuuuuuuuuuuuuuuuu. W końcu koniec. Bardziej się cieszę niż moje dzieci Nie wiem jeszcze jak wytrzymam z tymi grzmotami ale wolę drzeć japę w celu uspokojenia towarzystwa niż brać leki celem uspokojenia się. Od września 4 klasa, najstarsza grupa w przedszkolu i kolejny rok w przedszkolu dla autystów. Udało się załatwić a i nowa ustawa nam sporo w tym pomogła :wiggle: Bulwaka, dawaj mi namiar na ten swój ogródek. Podjadę to Ci chętnie pomogę. Uratujemy co się da. Pozaklinamy deszcz i obalimy flaszkę. Poznam Cię wreszcie kobieto - widmo ??? Mejka w Sopocie...Sopot juz nigdy nie będzie taki jak dawniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.06.2013 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Ala, do jasnej cholery !!! ile można sztringi układać ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 27.06.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Widzisz Bionda....my o komórce, już chciałam urządzać...a Mari od razu EUTANAZJA!!!!żono....moja mama, niby z serca i ja jej wierzę....ale jak się urobię jak koń i ciągle słyszę, że to zrób jeszcze a tego nie zrobiłaś...a jak już chodzi za mną krok w krok przy robocie i mi gada, to mam ochotę, popełnić sepuku!!!!!!!!!!!! A tak w ogóle to kurde......niby mam wolne a stresów więcej niż w pracy......ehhhh!!!!!!!!!Jak dzisiaj pójdzie dobrze, to popołudniu dam znać o co kaman.........nie chcę zapeszać!!!!!!!!!! Bulwa....ryż chyba razem będziemy uprawiać.....łączę się w bólu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 27.06.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Żegnam się i plisss....trzymajcie kciuki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.06.2013 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Trzymamy oczywiście, ale dobrze by było wiedzieć w jakiej intencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 27.06.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Trzymamy kciuki Beciu w każdej sprawie,która jest dla ciebie ważna.trzymaj się kochana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.06.2013 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 No i masz ! Ja ją tu na spytki biorę ( delikatnie ) a ta ją zapewnia, że trzyma kciuki za wszystko. Asiu, co tam ? Kiedy wyjeżdżacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts