alicja5 27.06.2013 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Anuś jestem kochana:bye: Gacie dawno poukładane. Ale w takim galopie jestem ,że ogarnąć się nie mogę. Zjechało mi się towarzystwo-bo toż wakacje:P Na stanie mam przyjaciela syna ( tego któremu mama zmarła) i dwie siostrzenice. Trzeba towarzystwo ogarnąć,srylionowy raz oprowadzić po atrakcjach Paryżewa i okolic.Sagany nagotować,wieczorkiem pogadać bo towarzystwo gadatliwe okrutnie.Na dodatek teściowa wylądowała w szpitalu i musimy wyskoczyć do kraju. Muszę to jakoś logistycznie zorganizować i w domu i w fabryce!!Ręce i cycki opadają Beatko ,nie wiem za co, ale w tym galopie też i owszem trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 27.06.2013 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Hej laseczki....od razu dziękuję za kciuki....ale nie udało się Moje dziecię najmłodsze dzisiaj miało egzamin na prawo jazdy z jazdy i....nici! Tak ją facet zestresował, że masakra! Cały czas jej gadał, nie pozwolił się skupić....Jak fajnie zdała testy to tu klapa dzisiaj! A pan instruktor jej powiedział, że świetnie jeździ...a ten cymbał na egzaminie.....no ale teraz żeby za pierwszym razem zdać to trzeba mieć ogromne szczęście! A do tego wszystkiego mój średni synuś ma sesję, no i ja już s...w gacie oczywiście!!!!! Wczoraj zaliczył praktyczny egzamin a ja oczywiście w bek.....kurde...to trzeba leczyć!!! Ja wszystko przeżywam więcej niż oni!!! Wyląduję w wariatkowie....jak długo się nie będę odzywała to znaczy , "żem" w kaftanie:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 27.06.2013 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Aniu i wszystkie zainteresowane dziewuszki...polecam wątek Mojej przyjaciółki ...moje chmielniki...zobacz co ona tam dzisiaj wymodziła z ciasta drożdżowego:) http://forum.muratordom.pl/showthread.php?216536-moje-chmielniki/page2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 27.06.2013 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 A co tu dzisiaj tak cicho babeczki????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 27.06.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Jesteśmy, ale rychtujemy galowe stroje dla dziatwy do szkoły. Dwa miechy wakacji, dwa miechy rozwrzeszczanych potomków w dom, od 6-23 wrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 27.06.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Bardzo, ale to bardzo wam współczuję:D:D........Nie chcę nic mówić, ale ja mam 25 takich w jednej sali .....przez 10 miesięcy w roku:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.06.2013 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Alusia, podłóż wreszcie bombę na lotnisku w Paryżewie. Wstrzymają loty i będziesz miała chwilkę spokoju i oddechu. Co sie dzieje w tym szpitalu ? Beciu, przekaż córci, że .... Wiesz co bym powiedziała. Na drugi raz, ma wsiąść do samochodu i na dzień dobry, powiedzieć Panu egzaminatorowi : MORDA W KUBEŁ !!! Niech tylko wydaje jej polecenia a nie pitygryli o hemoroidach cioci Heli. Aneto, gdzie wyjeżdżacie ? Tak nagle ? Może Was eksmitują co ? Asiu, żono.....zapraszam Cię do mnie. Uśmiejesz się , popłaczesz i pokochasz miłością czystą swoje dzieci. Nawet gdy spala Ci dom lub ogola psa będziesz je tulić do swej piersi i głaskac czule po główkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 27.06.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Witaj Aniu:)bardzo rozbawiłaś mnie i Beatkę tym pytaniem,czy jesteśmy z tej samej wsi-otóż Nie....a szkoda bo chciałabym mieć taką sąsiadkę,zawsze po pietruszkę czy cos bym do niej wpadła,hihihihiNaprawiłam juz swoja sygnaturkę-dzięki-bo nawet nie wiedziałam,że nie działawstawię u siebie pare fotek starego domu,takiego jaki kupiliśmy i terazpozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Morlena 27.06.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Dobry wieczorek! U mnie też motywem przewodnim koniec roku szkolnego, młode przeszczęśliwe .....o wyjazdach raczej sobie mogę na razie pomarzyć, urlop dopiero w sierpniu a i tak w związku z rozpoczętą budową, nawet nie wiadomo czy w ogóle gdzieś wyjedziemy.A jeśli już to najlepiej na Lazurowe Wybrzeże ......... ech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 27.06.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Anka....co cię dzisiaj tak mało??? A co do Uli...ona nie nazywa się chmielnicka....to ulica na której mieszka! Ale niech sama się tłumaczy, nie? A tak w ogóle, to molestuj ją o zdjęcia domu....naprawdę odwalili kawał dobrej roboty!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 27.06.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Wlazłam pomachać tylko...wszystkie szykują na jutro dzieciaczki??????Pa.....miłego jutra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 27.06.2013 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Witam w ulu ,Ulu Jakos tak mi dobrze współgracie, że na serio sądziłam, że mieszkacie gdzieś bardzo blisko siebie. Pewne elementy ogródka, ścieżki, bardzo przypominają ogródek Beci. Kochana ! Zdjęć Ci nie odpuszczę ! Czekam na foty. Tu czy u Ciebie...wszystko mi jedno. Będę szukać. Skoro nie ze wsi Beaty to z jakiej ? Morleno, ciągle słyszę o tej budowie a fot jakos brak. Nie uwierzę jak nie zobaczę. Pokaż jakies foty. Wasze, dzieciaków...no coś ! Czekam..... Mało mnie bo mało Was. Widzę, że już chyba towarzystwo się znudziło stagnacją i moim marudzeniem. Dziewczyny maja swoje ciekawsze zajęcia. Niektóre wyjechały, inne dłubia w ogródkach, inne chleją w Sopocie, inne robia za Batmana. Ech....życie. Kolejny powód to przetwory. Robię, robię, robię...Jeszcze nie odsapnęłam po truskawach, które zresztą się kończą a już wiśnie się pojawiły. Czekam na promocyjną cenę jagód lub gdy mi całkiem odbije, pojadę i sobie sama uzbieram. Tempo mam zawrotne, więc z tydzień mnie nie będzie Następny i chyba najistotniejszy powód to stonka przy kompie. No kuźwa ile bym nie prosiła, darła się i z korzeniami z fotela nie wyrywała to nie jestem w stanie wygrać. Mają przewage liczebną. Niektóre pododdziały opanowały do perfekcji darcie japiszonów. Zanim uspokoję, wytłumaczę to kolejny artysta przy kompie. Skubańcy mają też czujniki ruchu. Gdy już wreszcie się wykłócę i zasiądę przed kompem to wstrzymuje co się da, żeby mnie nie podsiedli. Dzieci kochane...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.06.2013 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 KONIEC SZKOŁY !!! KONIEC MĘKI !!! KONIEC NERWÓW I PORANNEGO SAJGONU !!! Wszystkim umordowanym matkom polkom, życzę udanego wypoczynku i radochy z dwu miesięcznej laby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 28.06.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 DOŁĄCZAM SIĘ DO ŻYCZEŃ!!! :D:D Cześć wszystkim dziewuszkom:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 28.06.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 KONIEC SZKOŁY !!! KONIEC MĘKI !!! KONIEC NERWÓW I PORANNEGO SAJGONU !!! Wszystkim umordowanym matkom polkom, życzę udanego wypoczynku i radochy z dwu miesięcznej laby AAAMEEENNN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 28.06.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 To ja się przywitam w ten piękny dzień Moje młodsze dziecię od 2 tygodni już wakacjuje, a starsza wczoraj miała zakonczenie:yes: U nas wakacje od rana. Dziewczyny jeszcze w piżamach biegają A właśnie najmłodszy sie budzi... i tyle mata przy kompie posiedziała:bye: Będę zaglądać, ale pewnie nieregularnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.06.2013 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Witaj Juko Zapraszam często jak nie najczęściej. Komu jak komu, ale Tobie będzie wybaczone Pogadaj z Szymkiem, żeby sie troche ogarnął i dał mamie poglindzić z kolezankami Megi, Ty leserze ! ..i to moherowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 28.06.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Szymek vel Bartosz;) najedzony śpi, ale teraz po południu, to on długo nie pośpi:no: Dzięki za przywitanie, się postaram bywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.06.2013 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Bartosz, Bartosz...wiem, żartowałam :bash: Staraj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 28.06.2013 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Hellloł Aniu:) W związku z wakacjami, zdaję sobie sprawę, że ciebie będzie tutaj mniej:( Ale nie daj się dzieciakom, niech "wią", że mamuśka też musi korzystać z kompa:D Pare lat temu, miałam przezabawną sytuację z moimi dziećmi, kiedy to jeszcze w domu był jeden komputer.....tak się kłóciłam z nimi o dojście , że mnie wywieźli od komputera z krzesłem z pokoju.....TAK ZAŻARCIE WALCZYŁAM!!!! Tak łatwo się nie dałam:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts