Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

Anuś jestem kochana:bye: Gacie dawno poukładane. Ale w takim galopie jestem ,że ogarnąć się nie mogę.

Zjechało mi się towarzystwo-bo toż wakacje:P Na stanie mam przyjaciela syna ( tego któremu mama zmarła) i dwie siostrzenice. Trzeba towarzystwo ogarnąć,srylionowy raz oprowadzić po atrakcjach Paryżewa i okolic.Sagany nagotować,wieczorkiem pogadać bo towarzystwo gadatliwe okrutnie.

Na dodatek teściowa wylądowała w szpitalu i musimy wyskoczyć do kraju. Muszę to jakoś logistycznie zorganizować i w domu i w fabryce!!

Ręce i cycki opadają

Beatko ,nie wiem za co, ale w tym galopie też i owszem trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej laseczki....od razu dziękuję za kciuki....ale nie udało się:( Moje dziecię najmłodsze dzisiaj miało egzamin na prawo jazdy z jazdy i....nici! Tak ją facet zestresował, że masakra! Cały czas jej gadał, nie pozwolił się skupić....Jak fajnie zdała testy to tu klapa dzisiaj! A pan instruktor jej powiedział, że świetnie jeździ...a ten cymbał na egzaminie.....no ale teraz żeby za pierwszym razem zdać to trzeba mieć ogromne szczęście!

A do tego wszystkiego mój średni synuś ma sesję, no i ja już s...w gacie oczywiście!!!!! Wczoraj zaliczył praktyczny egzamin a ja oczywiście w bek.....kurde...to trzeba leczyć!!! Ja wszystko przeżywam więcej niż oni!!! Wyląduję w wariatkowie....jak długo się nie będę odzywała to znaczy , "żem" w kaftanie:D:D

Aniu i wszystkie zainteresowane dziewuszki...polecam wątek Mojej przyjaciółki ...moje chmielniki...zobacz co ona tam dzisiaj wymodziła z ciasta drożdżowego:)

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?216536-moje-chmielniki/page2

Alusia, podłóż wreszcie bombę na lotnisku w Paryżewie.

Wstrzymają loty i będziesz miała chwilkę spokoju i oddechu. ;)

Co sie dzieje w tym szpitalu ?

Beciu, przekaż córci, że ....

Wiesz co bym powiedziała.

Na drugi raz, ma wsiąść do samochodu i na dzień dobry, powiedzieć Panu egzaminatorowi : MORDA W KUBEŁ !!!

Niech tylko wydaje jej polecenia a nie pitygryli o hemoroidach cioci Heli.

Aneto, gdzie wyjeżdżacie ? Tak nagle ? Może Was eksmitują co ? ;)

Asiu, żono.....zapraszam Cię do mnie. Uśmiejesz się , popłaczesz i pokochasz miłością czystą swoje dzieci. Nawet gdy spala Ci dom lub ogola psa będziesz je tulić do swej piersi i głaskac czule po główkach. :lol2:

Witaj Aniu:)

bardzo rozbawiłaś mnie i Beatkę tym pytaniem,czy jesteśmy z tej samej wsi-otóż Nie....a szkoda bo chciałabym mieć taką sąsiadkę,zawsze po pietruszkę czy cos bym do niej wpadła,hihihihi

Naprawiłam juz swoja sygnaturkę-dzięki-bo nawet nie wiedziałam,że nie działa

wstawię u siebie pare fotek starego domu,takiego jaki kupiliśmy i teraz

pozdrawiam:)

Dobry wieczorek! U mnie też motywem przewodnim koniec roku szkolnego, młode przeszczęśliwe .....o wyjazdach raczej sobie mogę na razie pomarzyć, urlop dopiero w sierpniu a i tak w związku z rozpoczętą budową, nawet nie wiadomo czy w ogóle gdzieś wyjedziemy.

A jeśli już to najlepiej na Lazurowe Wybrzeże ......... ech.

Anka....co cię dzisiaj tak mało???

A co do Uli...ona nie nazywa się chmielnicka....to ulica na której mieszka! Ale niech sama się tłumaczy, nie?:) A tak w ogóle, to molestuj ją o zdjęcia domu....naprawdę odwalili kawał dobrej roboty!!!!!!!!

Witam w ulu ,Ulu ;)

Jakos tak mi dobrze współgracie, że na serio sądziłam, że mieszkacie gdzieś bardzo blisko siebie.

Pewne elementy ogródka, ścieżki, bardzo przypominają ogródek Beci.

Kochana ! Zdjęć Ci nie odpuszczę !

Czekam na foty.

Tu czy u Ciebie...wszystko mi jedno. Będę szukać.

Skoro nie ze wsi Beaty to z jakiej ?

Morleno, ciągle słyszę o tej budowie a fot jakos brak. Nie uwierzę jak nie zobaczę. :rolleyes:

Pokaż jakies foty. Wasze, dzieciaków...no coś !

Czekam.....

Mało mnie bo mało Was.

Widzę, że już chyba towarzystwo się znudziło stagnacją i moim marudzeniem.

Dziewczyny maja swoje ciekawsze zajęcia.

Niektóre wyjechały, inne dłubia w ogródkach, inne chleją w Sopocie, inne robia za Batmana.

Ech....życie.

Kolejny powód to przetwory.

Robię, robię, robię...Jeszcze nie odsapnęłam po truskawach, które zresztą się kończą a już wiśnie się pojawiły.

Czekam na promocyjną cenę jagód lub gdy mi całkiem odbije, pojadę i sobie sama uzbieram. Tempo mam zawrotne, więc z tydzień mnie nie będzie :sick:

Następny i chyba najistotniejszy powód to stonka przy kompie.

No kuźwa ile bym nie prosiła, darła się i z korzeniami z fotela nie wyrywała to nie jestem w stanie wygrać.

Mają przewage liczebną. Niektóre pododdziały opanowały do perfekcji darcie japiszonów. Zanim uspokoję, wytłumaczę to kolejny artysta przy kompie.

Skubańcy mają też czujniki ruchu. Gdy już wreszcie się wykłócę i zasiądę przed kompem to wstrzymuje co się da, żeby mnie nie podsiedli.

Dzieci kochane......:sick:

To ja się przywitam w ten piękny dzień:D

Moje młodsze dziecię od 2 tygodni już wakacjuje, a starsza wczoraj miała zakonczenie:yes:

U nas wakacje od rana. Dziewczyny jeszcze w piżamach biegają:D

A właśnie najmłodszy sie budzi... i tyle mata przy kompie posiedziała:bye:

Będę zaglądać, ale pewnie nieregularnie;)

Witaj Juko :)

Zapraszam często jak nie najczęściej.

Komu jak komu, ale Tobie będzie wybaczone ;)

Pogadaj z Szymkiem, żeby sie troche ogarnął i dał mamie poglindzić z kolezankami :lol2:

Megi, Ty leserze ! ..i to moherowy ;) :lol2:

Hellloł Aniu:)

W związku z wakacjami, zdaję sobie sprawę, że ciebie będzie tutaj mniej:( Ale nie daj się dzieciakom, niech "wią", że mamuśka też musi korzystać z kompa:D

Pare lat temu, miałam przezabawną sytuację z moimi dziećmi, kiedy to jeszcze w domu był jeden komputer.....tak się kłóciłam z nimi o dojście , że mnie wywieźli od komputera z krzesłem z pokoju.....TAK ZAŻARCIE WALCZYŁAM!!!! Tak łatwo się nie dałam:D:D:D