Moje Chmielniki 01.07.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Aniu,napisałaś,że wróciłaś z RTG.....czy masz chore dziecko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.07.2013 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Hej Ula. Ano mam. Od ponad miesiąca strasznie sie dusi. Dostałam wreszcie skierowanie na RTG bo żadne leki nie pomagają. Oficjalna diagnoza - krztusiec ! Wreszcie dostała antybiotyk, który działa na krztusiec i pomogło. Kaszle zdecydowanie mniej i rzadziej. Wreszcie ma przerwy na odech. Prześwietlenie nic nie wykazało. Wszystko jest w porządku. Mam tylko jedno pytanie... Skoro to krztusiec, który jest ostrą chorobą zakaźną to dlaczego reszta dzieciaków jest zdrowa ? Okres wylęgania to tydzień. Zuzka choruje juz ponad 4 tygodnie..... O co tu chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 01.07.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Oj bidulka..... a powiedz mi Aniu w jakim wieku masz tę Zuzię bo ja tez mam Zuźkę,moja ma 16 lat tu albo na priv możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 01.07.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 aqq-jest tu ktoś? no to idę sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.07.2013 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Moja zuzia ma dychę na karku ale budowy 6 - 7 latki.Chude to, drobne, lichota.Mimo, że jest najstarsza to niewiele wyższa od najmniejszej 4 letniej Oli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.07.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 O rany zdrówka dla Małej życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 01.07.2013 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Wszelki duch !!!!Gośku a jednak ! Dzięki za życzenia zdrówkowe.Kuruje ja jak mogę ale wiesz jak to jest....i na dodatek to koziorożec ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.07.2013 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Bry kobity Jest tu kto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Morlena 02.07.2013 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Hej hej! Jestem tu , jak zwykle o tej porze trochę incognito Wczoraj odstawiłam juniora na obóz, wracam ci ja i co? I nic, mój netbook ma ekran czarny jak nie powiem co. Zmajstrował coś szkodnik jeden, cholera jasna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.07.2013 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Witaj Morlenko Szkodnik, znaczy się synus kochany, tak ? Jesli tak, to bym po niego pojechała i przepisała go na inny obóz.....pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Morlena 02.07.2013 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Pracę to on będzie miał ... jak wróci. I koszty naprawy kompa. A tak miedzy nami to tęsknię już za tym trutniem I żałuję, że nie mam ich więcej Bachorków znaczy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 02.07.2013 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Spadłaś mi z nieba ! Chętnie odstapie pare sztuk. Zupełnie gratis. Promocja łączy się :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Morlena 02.07.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Biorę Ale urlop mam dopiero w II połowie sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 02.07.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 i na dodatek to koziorożec ! Masz coś do koziorożców? Bry dziewczynki! Ja za chwilkę gości będę miała. Do mojego syna przychodzi koleżanka z przedszkola, a jej mamusia do mnie. Trochę sobie popaplamy Mari, zdrówka dla Zuzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 02.07.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Witam się dziewuszki:) Aniu zdróweczzka dla Zuzi ! Ale ty jesteś szlona kobieta z tymi przetworami.....to ja zaliczam się do tych leni....robię symbolicznie w porównaniu z tobą:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.07.2013 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Chyba już się wstrzymam z porannymi powitaniami bo nie mam z kim się witać. Mówię heloł....sama sobie. Jestem i zaglądam, więc jeśli ktoś chce coś napisać to pryyyyyyysz........ Dziękuję za życzenia dla Zuzki łobuzki. Ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 03.07.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Heloł Mari i dziewuszki! Ty mi tu nie znikaj gdzieś za winkiel. Ja może codziennie nie jestem, ale się w końcu pojawiam i macham. Młody dzisiaj ma dzień próbny w zerówce. Dodam, że jeszcze nie skończył 4 lat. W PL byłby dym Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.07.2013 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Cześć Renia. Przypomnij mi, kiedy przylatujecie ? Jak to w zerówce ? Pogięło ich ? Wyjeżdżamy na wakacje !!!! :wave: W dwa miejsca - jedno po drugim. Nie bedzie nas troszkę ale sądzę, że znajdzie się jakaś dobra dusza co to w ramch P.O będzie się grzecznie opiekowała VIPKIEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.07.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Hej dziewuszki:)Jestem Aniu z doskoku....ale jestem:D:DUlepiłam 150 pierogów z jagodami....na przyjazd mojego synusia:D A gdzie wybywacie Aniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.07.2013 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Ale ten Twój herubinek ma spust A se wybywamy najpierw do Mrągowa a stamtąd na Hel :evil: Coś mi sie zdaje, że moje dzieci będą się tam czuły jak w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts