bogumil 03.07.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Mam nadzieję, że trochę nam odstąpi :D:D Ale fajnie, że trochę wyjedziecie.....należy wam się A kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 03.07.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Cześć kobitki! Pozdrawiam z kraju o najlepszym klimacie na świecie!Odpoczywamy pełną parą.Super Aniu,że wyjeżdżacie oby jak najszybciej bo widzę,że u nas pogoda fajna. Cmok,cmok ,spadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 03.07.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Super wiadomość. Niech się dzieci wyszaleją za cały rok Ja lecę 17 lipca, a wracam- jeszcze nie wiem kiedy. Na pewno przed 31 sierpnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.07.2013 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 A żebyście wiedziały, że nam się nalezy tylko....bez dzieci Z tymi artystami to żaden wypoczynek. I tak będę gotowała...muszę. Zakupy, zbieranie sie z plazy na czas.... Gotowałabym cos na szybko ale ten numer nie przejdzie. Oczywiście tatuś juz nam od rana kołki ciosa, że Hel to gówno, że to port, ze tam nic nie ma no i przede wszystkim dzieciom krzywdę robimy, że śmiemy się zakwaterować w wynajętym mieszkaniu a nie w domku. W domku, dzieci by mogły sobie na dwór wychodzić, biegać po terenie itp. a w mieszkaniu i tu cytuję: Dzieci się będą kisić przez całe dnie ! Tak kuźwa ! Po to wyjeżdżam nad morze, jadę 560 km. żeby posiedzieć sobie w chałupie! Kłótnie, nęka mi męża... Małż dzwoni do mnie, zdezorientowany, że może faktycznie robimy źle, a może nie Hel, a może.....on już sam nic nie wie.... Nawet na urlop nie możemy wyjechać gdzie chcemy. Tatuś rządzi :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 03.07.2013 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 (edytowane) Aniu....ja pracuję w takiej duuuuuuuuużej Poradni zdrowia.Przez ostatnie dwa miesiące byłam uziemniona w domu z powodu gipsu na nóżce,hihihiI zapewniam Cię,że nigdzie nie skakałam:no:.....zwyczajnie w drodze do pracy nie zauważyłam dziury w chodniku i ....................skręciłam sobie paskudnie w stawie skokowym.Najpierw gips-trzy tygodnie,potem jedna rehabilitacja,druga rehabilitacja....i jak ta lalka wróciłam do pracy:wiggle:A wracając do waszego wyjazdu-to ja również jestem tego zdania,że odpoczelibyście troszku,gdybyście sami na pare dni wyskoczyli,bo tak-to faktycznie tylko zmienisz miejsce......ale nie odpoczniesz za bardzo8) Edytowane 3 Lipca 2013 przez Moje Chmielniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.07.2013 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 A co robisz w tej duuuuuuużej poradni ?Lekarz pierwszego konszachtu czy siostra - niejednokrotnie przełożona ?A może ( nie daj Bóg ) selekcjoner ? Noga łazi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 03.07.2013 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 heheheheh ani to,kochana ,ani tamto jestem pracownikiem w rejestracji....oj,ciężki to kawałek chleba......bo wszyscy mają do ciebie pretensje,a ty nie masz na pewne rzeczy wpływu:bash::bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.07.2013 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Czyli trafiłam. Pytałam przecież czy selekcjoner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 03.07.2013 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 (edytowane) osz tyyyy czorcie,hihihihihiale mnie rozbawiłeś,serio:lol: zapewniam cię,że po jednym dniu na moim stanowisku pracy-zmieniłabys zdanie....naprawdę Edytowane 3 Lipca 2013 przez Moje Chmielniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.07.2013 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Czort ma za duży i zbyt częsty kontakt z selekcjonerami więc wie jak jest. Kiedy emerycja się ciska bez sensu, popieram selekcjonerów, ale czasem gdy posłucham filozoficznych rozważań Pań za szyba to mnie krew zalewa - to chyba jakiś inny gatunek człowieka Czorcie ? ......ale fajnie mi się zrobiło Poczułam sie jak nieznośna mała dziewczynka w typie Pipi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.07.2013 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 No hej babeczki:) Pytałam wcześniej kiedy wyjeżdżacie Aniu? Ula....świetne określenie :selekcjoner hihihihi! To ci się Aniu udało:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 03.07.2013 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Hej Zdrowia dla krztuśca, to dziwne, bo reszta stonki powinna mieć książkowo to samo..... pierogi z jagodami mniammmm, lepić mi się nie chce. Ale jutro jadę na targ, to może kupie i ulepię, bo zaraz sezon się skończy i doopa. Janowicz wygrał mecz!!!!!! W Grecji prawie wojna, znajomi mieli na wczasy lecieć tam za dwa tygodnie i nie wiedzą co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.07.2013 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 No hej babeczki:) Pytałam wcześniej kiedy wyjeżdżacie Aniu? Ula....świetne określenie :selekcjoner hihihihi! To ci się Aniu udało:D Hi hi hi Ha ha ha Buhahahahahaha No mam takie skojarzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.07.2013 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Wyjeżdżamy 29 lipca Beciu. Sorki, zapomniałam odpowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.07.2013 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Asiu, gdzieś Ty sie podziewała ? Wczasowałas się ? Kuźwa, kim jest Janowicz ???? Nie bój boja. Sezon na jagody będzie długi. Ma sie skończyć kiedy JA powiem ! Na wczasy wyjeżdżam i musze miec sznasę cyknąć ze srylion słoiczków. Teraz sie nie rwę bo cena zaporowa jak na weki. Nie opłaca się. Czekam aż stanieja ale widzę, że doopa. Pewnie jak na złość, cena spadnie gdy wyjedziemy. Trudno ! Na wczasach będę przerabiać. Już to grałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 03.07.2013 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 No to teraz juz mój Andrzej będzie się ze mnie śmiał i zwracał per selekcjoner,hihihihi uduszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.07.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Ula....a czy oglądałaś kabaret - Tomasz Jachimek "Rejestracja w przychodni" ??? Plissss obejrzyj...hihihi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 03.07.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 a nie ,nie oglądałam i na złość nie obejrzę,hihihihipewnie jaja są tam z nas ,jak berety,hihihih Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.07.2013 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Ula, składam obietnicę, że nic Andrzejowi nie powiemy. Niech dalej żyje w słodkiej niewiedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.07.2013 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Ula, obejrzyj. Może nie o Was tylko o Nas ...kto wie ? Mój kolega ma taką złota dewizę: Nie wiesz ? Sprawdź! Ja luknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts