Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A żebyście wiedziały, że nam się nalezy tylko....bez dzieci :rolleyes:

Z tymi artystami to żaden wypoczynek.

I tak będę gotowała...muszę.

Zakupy, zbieranie sie z plazy na czas....

Gotowałabym cos na szybko ale ten numer nie przejdzie.

Oczywiście tatuś juz nam od rana kołki ciosa, że Hel to gówno, że to port, ze tam nic nie ma no i przede wszystkim dzieciom krzywdę robimy, że śmiemy się zakwaterować w wynajętym mieszkaniu a nie w domku.

W domku, dzieci by mogły sobie na dwór wychodzić, biegać po terenie itp. a w mieszkaniu i tu cytuję: Dzieci się będą kisić przez całe dnie !

Tak kuźwa !

Po to wyjeżdżam nad morze, jadę 560 km. żeby posiedzieć sobie w chałupie!

Kłótnie, nęka mi męża...

Małż dzwoni do mnie, zdezorientowany, że może faktycznie robimy źle, a może nie Hel, a może.....on już sam nic nie wie....

Nawet na urlop nie możemy wyjechać gdzie chcemy.

Tatuś rządzi :bash::bash::bash:

Aniu....ja pracuję w takiej duuuuuuuuużej Poradni zdrowia.Przez ostatnie dwa miesiące byłam uziemniona w domu z powodu gipsu na nóżce,hihihi

I zapewniam Cię,że nigdzie nie skakałam:no:.....zwyczajnie w drodze do pracy nie zauważyłam dziury w chodniku i ....................skręciłam sobie paskudnie w stawie skokowym.Najpierw gips-trzy tygodnie,potem jedna rehabilitacja,druga rehabilitacja....i jak ta lalka wróciłam do pracy:wiggle:

A wracając do waszego wyjazdu-to ja również jestem tego zdania,że odpoczelibyście troszku,gdybyście sami na pare dni wyskoczyli,bo tak-to faktycznie tylko zmienisz miejsce......ale nie odpoczniesz za bardzo8)

Edytowane przez Moje Chmielniki

Czort ma za duży i zbyt częsty kontakt z selekcjonerami więc wie jak jest.

Kiedy emerycja się ciska bez sensu, popieram selekcjonerów, ale czasem gdy posłucham filozoficznych rozważań Pań za szyba to mnie krew zalewa - to chyba jakiś inny gatunek człowieka :eek:

Czorcie ? ......ale fajnie mi się zrobiło :)

Poczułam sie jak nieznośna mała dziewczynka w typie Pipi :)

Hej

Zdrowia dla krztuśca, to dziwne, bo reszta stonki powinna mieć książkowo to samo.....

pierogi z jagodami mniammmm, lepić mi się nie chce. Ale jutro jadę na targ, to może kupie i ulepię, bo zaraz sezon się skończy i doopa.

Janowicz wygrał mecz!!!!!!

W Grecji prawie wojna, znajomi mieli na wczasy lecieć tam za dwa tygodnie i nie wiedzą co robić.

Asiu, gdzieś Ty sie podziewała ?

Wczasowałas się ?

Kuźwa, kim jest Janowicz ????:o

Nie bój boja. Sezon na jagody będzie długi.

Ma sie skończyć kiedy JA powiem ! Na wczasy wyjeżdżam i musze miec sznasę cyknąć ze srylion słoiczków.

Teraz sie nie rwę bo cena zaporowa jak na weki. Nie opłaca się.

Czekam aż stanieja ale widzę, że doopa.

Pewnie jak na złość, cena spadnie gdy wyjedziemy.

Trudno !

Na wczasach będę przerabiać. Już to grałam :rolleyes: