rere79 12.02.2013 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Mnie się tam Twoja kuchnia podoba ( choć to nie mój styl;) ). Nie wiem czego baba się uczepiła. A i przeglądu posiłków z kilku lat też nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 12.02.2013 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Nie zwracaj uwagi na takie gadanie, bo to typowy marketing kupującego. Zawsze bedzie marudzic, że to nie w jego typie, żebyś zeszła z ceny. Nie ulegaj, bo niczym Twoja kuchnia nie ustepuje wspólczesnym kuchniom na zamówienie. Zgrane, spasowane, a zawsze możesz przeprosić, że nie konsultowałaś wystroju i, że nastepne mieszkanie nie omieszkasz doprecyzować, gdyby przypadkiem była zainteresowana Jezeli nie ma ewidentnych zniszczeń - OLEWAJ, bo liczą na Twoja skruchę, że to nie juicy, jerry, czy jak sie tera mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 12.02.2013 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Aniu, rzuć okiem na mieszkania do sprzedazy, to Ci się standardy zmienią i sie nie wyprowadzisz, bo uznasz, ze wyzszy standard nie istnieje, chyba, ze za miliony . Kuchnia, ze względu na nadmiar drewnianego koloru nie w moim guście, ale czepialstwa uskuteczniać nie zamierzam i to nawet jak bym złośliwa być chciała. Musisz przy sprzedazy byc równie bezczelna, jak kupujący podaj nazwisko panienskie mamy jako architekta:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 12.02.2013 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Ja mówię dobranoc. Idę plumkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.02.2013 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Aaaaaaaa ciągle zapominam o tym moim meblu... Otóż, w zeszłe wakacje zadzwoniła do mnie rejestratorka z przychodni moich dzieci. Babki mnie tam świetnie znaja i nawet lubia ...lecimy dalej. Pani X powiedziała, że przychodnia niedługo sie przenosi i wyrzucaja stare meble. Pamiętała, że molestowałam je o stara szafkę, w zasadzie szafiszcze z rejestracji. Jest to mebel gigant, cały drewniany z 36 szufladami i służył do przechowywania kart pacjentów. Mam co do niego wielkie plany i srylion pomysłów... Chciałam pokazać zdjęcie czegoś co mogę z tego mebla zrobić ale nie mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 12.02.2013 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Doczytam jutro. Zegnam się Dziewczynki!!! Miłej nocki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.02.2013 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Mej, ale sie usmiałam...Nazwisko panieńskie matki ? Ta kuchnia nie jest taka pomarańczowa jak na zdjęciu. Światło trochę ożywia kolorek ( calwados ) Mi ona teraz tez nie leży. Oj mam w planach taka kuchnię, że głowa mała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.02.2013 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Dobrej nocki Reruś, Mej Też idę lec u boku małżonka szanownego...oglądamy Synów Anarchii. Żegnam kobitki do juterka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 12.02.2013 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 o!!! to ja się witam, dziś dość niefsześnie i jednocześnie kolorowych snów życzę... na foty się nie załapałam....przeczytałam po łebkach, bo znowu tyyyyyle nagadałyście mayaday, po hotelach w mieście???? nie łatwiej dojeżdżać? mari, jak w końcu nie podeślesz mi linka do strony, www. samawieszktórej.pl, z linkiem do adele to ja nie wiem....zeżera mnie ciekawość, może miała bym w końcu pretekst choćby do udzielenia się w komentarzach paparara w ten ostatkowy wieczór...a raczej już chyba popielcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 12.02.2013 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Anka ja szukam takiego szafiszcza z milionem szufladek-ZAZDRASZCZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 12.02.2013 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Dobrej nocki Reruś, Mej Też idę lec u boku małżonka szanownego...oglądamy Synów Anarchii. Żegnam kobitki do juterka . Ja też to teraz oglądam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 12.02.2013 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 No tak ja przylazłam one polazły:eek: Ot życie nocnego marka. Może na ciecia się zatrudnię,bo mi mało snu trzeba:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 12.02.2013 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 W takim razie ,będę oglądać film w samotności bo mąż poległ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.02.2013 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Witam sie na chwilkę. Mam w domu pomór Michał w nocy chodził, płakał, zesikała się w łóżko. Rano wstał z wypiekami, nie chciał pić i ogólnie jest rozmazany. Stawiam na gardło bo ciężko przełyka, słyszalnie oddycha i ma szkliste oczy. Julka narzeka na ucho, Zuzka kaszle jak gruźlik...Jedynie Ola pojechała do przedszkola. Do lekarza oczywiście, dodzwonić sie nie mogę Uciekam. Idę z chorym Michałem , zaprowadzić starsze do szkoły. Aluś to moje szafiszcze to ma szufladziska a nie szufladki. Musieliśmy wszystkie powyjmować, żeby to przewieźć. Mój pomysł to zrobić z tego wyspę w kuchni lub szafkę w stalowej ramie na stalowych nóżkach lub...pójdzie do pom. gospodarczego na różne piardensiki. Szuflady sa mega pojemne więc dużo w nie wejdzie np. cebulek i nasionek ułożonych alfabetycznie Aricia...strona sama wiem jaka ? Ale o co cho ? Mej...też lubie gdy mi ktoś śniadanie do łóżka poda. Wywczasuj się porządnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 13.02.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 strony, do której kiedyś podałam Ci linka gdzie miałaś się zalogować i "udzielać". chciałabym móc popodziwiać owoce owego udzielania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.02.2013 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Dzięki Ateno Aaaaaaaaaaaaaaaaa, TA strona !!!! Chiba nie mam smiałości Mogę Ci zaspiewać przez telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 13.02.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Aniu,zdrowia dla dzieciaczków!!!!pomysł na wyspę w kuchni z wykorzystaniem szafiszcza bardzo mi się podoba:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 13.02.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 A i jeszcze jedno...nie wiem jak to się stało (brak czytania ze zrozumieniem) ale dopiero teraz dotarło do mnie ,że bardzo ładne ( nie wyfisiowane) imiona mają twoje dzieci:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.02.2013 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Och dziękujemy bardzo A wiesz jak do nich pasują ??????????!!!!!!!!!!!!!! Wierzę w magię imion i w brodę sobie pluję, że jednemu upiorkowi dałam na imie Julia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 13.02.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 U mnie w pracy znowu epidenia:sick:,mamuniu co za kraj:bash: Nie ma zim,więc zarazy nie ma jak wymrozić i jakieś dziwolągi wirusowe się plątają.Teraz na tapecie,ogromny ból gardła,uszu,wysoka gorączka i WC:bash::bash: Wygląda na anginę a nią nie jest-znowu grypa zmutowana:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts