żona m 04.07.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 marimag jestem, tylko stonka w domu i kompy pozajmowane, nie ma lekko, 4 osoby z nałogiem.Tak pomyślałam o tym krztuścu, aby was na urlopie nie dopadło. no chyba, ze to alergia na auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.07.2013 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Asiula, rozbawiłaś mnie na maksa ! Alergia na auto ???? Powiedz jakie plany wakacyjne ? Wyjeżdżacie gdzieś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.07.2013 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Tak sobie dzis pomyślałam, że w zasadzie mogę dwie z Was nawiedzić Wracając z wywczasów będę jechała w okolicach ( mniej lub bardziej ) Romci i Chmileników. Jadąc z Mrągowa na Hel, będę jechać obok Kubelki oraz kilku lasek z warmińsko- mazurskiego Ale byłyby jajca, gdyby nagle pod Wasz dom podjechała wesoła kompanija. Najpierw byście nas usłyszeli a po godzinie zobaczyli Idę popatrzeć w google na moją trasę przejazdu i zorientowac się co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.07.2013 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 No z pewnościa będę jechała przez Grudziądz Ulu Zapomniałam gdzie się stawia Romcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 04.07.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 A koło nas nie łaska??? Wpisz tam w tego googla ino dobrze:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.07.2013 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Beciu, czyś Ty ocipiała ? Łaska nie ma z tym nic wspólnego. Toż to koniec świata i zdecydowanie nie po drodze. Przypomnij mi, gdzie mieszkacie ...sorki ale za duzo do zapamiętania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 04.07.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Aniu, 80 km od Szczecina:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.07.2013 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Bardzo smieszne ! :bash: Ale sie usmiałam! Boki zrywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 05.07.2013 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Witam,witam:) :) co tu czytam:wiggle: oczywiście zapraszam serdecznie z całą ferajną Aniu....heh-trzeba wiedzieć Beatko ,gdzie mieszkać,hihihi-oczywiście dla Was zaproszenie jest ponawiane średnio co miesiąc? Ale trzeba dupki zapakować i przyjechać..........w końcu:welcome: zaraz do pracy muszę się zbierać-a deszcz leje..... życzę miłego dnia-zajrzę wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.07.2013 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Anka...ty nie wal głową w mur!!! ....to wy mieszkacie tak daleko od domu!!!!!!!!!!! A zboczyć trochę to już się nie da?? Ula, miłego dnia w pracy życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.07.2013 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Witam koleżanki. Gdybym wiedziała gdzie mieszkasz Beciu, to bym policzyła ile tysięcy kilometrów będę wracała do domu. Ale by się dzieciaki ucieszyły Srednio co 3 minuty, ktos pyta : Daleko jeszcze ? Idźcie pracować, odpoczywać, lizać podłogi. Miłego dnia laski. Uciekam na zakupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.07.2013 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Ania....masz privka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.07.2013 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Dzięki Beciu. Już sprawdzam Mąż zajrzał do Twojej wiadomości i pyta.... M- A gdzie ta kolezanka mieszka ? Ja - mówie mu że tu i tu M- no to ok. Jak po drodze to możemy podjechac i pomachac ręką Ja - zaczęłam się śmiać M- zaraz, zaraz....a gdzie to jest ? Ja - powiedziałam mu M - :bash: :cry:i ....czy Wy żeście @$^&(%#@$ ? Przecież to kawał drogi ! No rzeczywiście ! Bardzo nam po drodze Pomyślał, pomyślał i mówi......Wiesz co ? Możemy tam podjechać, gdy będziemy na Helu. Taką wycieczkę sobie zrobimy. Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Dwa dni w drodze, żeby pomachać :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.07.2013 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Beciu - z Helu do Ciebie to jedyne !!!! 376 kilosów Taka kuźwa przejażdżka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.07.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 No nieźle......ale jak by co to zapraszam ! Nawet na dwa dni się zatrzymać i odpocząć w trakcie jazdy:) , jest gdzie spać U nas są jeziora....pięknie jest jednym słowem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.07.2013 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Serdecznie dziekujemy za zaproszenie, ale raczej nie skorzystamy. Tyle osób i to na dwa dni ?????? Nie śmiałabym !!!! Już widzę jak po godzinie Boguś z walizkami przez pola ucieka do Kanady :lol2: Mój mąż zaproponował żebyście WY do nas na Hel na kilka dni wpadli Co Ty na to ? Jedyne 376 kilometrów Dacie radę Piesa też możecie wziąć. Będzie żałował, że sie urodził bo moje młodsze UWIELBIAJĄ psy. Starsze coś opętało i twierdza, że się boją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.07.2013 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 No to posłuchaj... gdybyśmy wracając z Helu, wstapili do Was "po drodze" to 376 km no i od Ciebie do domu to 490 km co razem daje........ 866 km !!!! Już sobie rezerwuję miejsce w Tworkach ! Tworki to wspaniała miejscowość wypoczynkowa dla szurnietych Znajduje się u Ali, więc blisko do kolejnej z Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.07.2013 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Nie wiem czy pisałam, ale to JA !!!1 jadę samochodem z dziećmi a za mną mąż, drugim samochodem wiezie dom.On ma spokoj, ciszę, pali sobie kiedy chce a Ja ?????Gdy wysiadam mam łeb kwadratowy, mimo, że już cisza to szumi mi w uszach i słyszę te dialogi, wycie, krzyki, bicie się przez 2 dni. Po przemiłej przejażdżce z dziećmi, ulegam porażeniu nerwowemu i słuchowemu. Czasem też wysiada mi gardło od darcia sie i uspokajania towarzystwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.07.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Aniu, to rzeczywiście masz fajnie w tej podróży!!!!!!!! A ja dzisiaj cała w skowronkach....mój syn dostał wyniki z ostatniego egzaminu....jest GIT!!!!!!!! Kurde...jaka ja jestem z niego dumna:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 05.07.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Jutro jedziemy do najstarszego na weekend i będziemy świętować wszyscy razem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts