Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A dlaczego ma być nie ok ?

Jestem, żyję, TYRAM !

Dziś pichciłam 3 drugie dania end zupę.

Posprzątałam, pozmywałam i pojszłam z dziećmi na plac zabaw.

Utyrani wróciliśmy do dom i natychmiast do wanny bo wszyscy czarni jak Bastuś po robocie.

Przy okazji stwierdziłam, ze machnę syna i zrobie mu fryz, bo mi zarósł ostatnio.

Ogolony, wcina kanapki a Ja mam chwilę na odsapkę po saunie jaką zrobiliśmy w łazience. Łapię wreszcie, temperaturę pokojową....uffffff

Zaraz lecę w gary bo....przetwarzam namiętnie.

Dziś czeka na mnie fasolka szparagowa - robie na próbę po podobno sie nie utrzymuje w słoikach no i robię czekowiśnię.

Muszę wydrylować 3,5 kg wiśni a potem je smażyć, smażyć i smażyć.

Nie wiem o której skończę a chciałabym jeszcze pospać.

Będę zerkała do Was.

A nóż, ktoś tu zabłądzi :rolleyes:

Wczoraj zadzwonił do mnie lekarz i zaskoczył wiadomością, że w czwartek możliwy jest zabieg na nadgarstek. Dokucza mi od stycznia, więc zdecydowałam się od razu, tym bardziej, że normalny czas oczekiwania na zabieg to 1,5 roku, a ja czekałam tylko miesiąc. Najbardziej boję się znieczulenia, które już raz miałam i to był koszmar, ale może tylko rękę znieczulą i nie będzie tak źle :sick:

Trzymajcie kciuki.

Wczoraj zadzwonił do mnie lekarz i zaskoczył wiadomością, że w czwartek możliwy jest zabieg na nadgarstek. Dokucza mi od stycznia, więc zdecydowałam się od razu, tym bardziej, że normalny czas oczekiwania na zabieg to 1,5 roku, a ja czekałam tylko miesiąc. Najbardziej boję się znieczulenia, które już raz miałam i to był koszmar, ale może tylko rękę znieczulą i nie będzie tak źle :sick:

Trzymajcie kciuki.

Trzymam:hug:

Sama u siebie podejrzewam cieśnię nadgarstka i kto wie czy kiedyś nie będę miała zabiegu jakiegoś i też poproszę o kciuki.

Hej ho hej ho.....

Tym razem wieczorową porą, jak jeden brunet ;)

Dobre wieści....Mój anglik staniał ! I co chyba najważniejsze, nadal na mnie czeka ! :wiggle:

Złe wieści......nikt nie chce zanabyć mojego mieszkania :bash:

To tyle.

Z każdym miesiącem, mam coraz mniej do powiedzenia.

Vip, niedługo z nudów zaśnie na amen.

Pa

Cześć Aniu

mogę jednogłośnie stwierdzić i ogłosić,że SEZON OGÓRKOWY SIĘ ZACZĄŁ:)

Nie sądziłam,że dziś już będę kisiła własne ogórki.Poszłam na warzywnik,aby kilka zerwać-a tu...........jak zaczęłam zrywać-to czubate wiadro się uzbierało.

Więc nie miałam wyjścia-jak zabrać się za kiszenie.Do tego jeszcze dzieci dziś zerwały czarną porzeczkę-bo już się sypała....to i dżemy robiłam i zasypane w samym cukrze:stirthepot:

Także Aniu,nie jesteś odosobniona i kiedy tak mozolnie będziesz w kuchni robiła przetwory-to pomyśl,że gdzieś tam,jakaś Ulka też się tym para;)

Fajnie by było, poparac sie razem :) Jakies przyspiewki ludowe, jakis chłopina ze wstydem i koło gospodyń wiejskich ogłaszam za otwarte :)

Ja juz zaczynam czuc zmęczenie materiału.

Troszku mi sie przejadło robienie, ale muszę, muszę, muszę !

A ja z koła gospodyń wiejskich i zajmę się przyśpiewkami:

"...Jestemy dwie kumy, obie się kuchumy, gdzie kuma tam i ja...tarira-rira-ram.......

kumo, co robisz? kotlety...o rety rety...ja tyż kotlety....

jestemy dwie kumy, obie się kuchumy..........................................................."

http://img109.imageshack.us/img109/7825/vzqa.jpg

Edytowane przez bogumil

hi hi hi

Beatko-no no-ja wiedziałam,że ty talent jesteś-ale że aż taki?

zatem mam pomysł-my z Ania będziemy zaprawy robić,na wolnym powietrzu,przy śpiewie ptaków-a ty.....jak ta mróweczka,w kuchni -obiadzik,to jakies rogaliki,a kawkę......zgoda?:lol2:

Edytowane przez Moje Chmielniki

oooo ja tylko tańce z przytupem:D na to się godzę...ja z sekcji artystycznej, hahaha :D no kawkę zaparzyć i rogaliki wam zrobię...no obiadzik też, ale ja z wami na powietrzu i tańcem będę was zabawiać i przyśpiewkami:D