bogumil 08.07.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Aniu...i gdzie przepadłaś??? Wszystko ok?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 08.07.2013 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 A dlaczego ma być nie ok ? Jestem, żyję, TYRAM ! Dziś pichciłam 3 drugie dania end zupę. Posprzątałam, pozmywałam i pojszłam z dziećmi na plac zabaw. Utyrani wróciliśmy do dom i natychmiast do wanny bo wszyscy czarni jak Bastuś po robocie. Przy okazji stwierdziłam, ze machnę syna i zrobie mu fryz, bo mi zarósł ostatnio. Ogolony, wcina kanapki a Ja mam chwilę na odsapkę po saunie jaką zrobiliśmy w łazience. Łapię wreszcie, temperaturę pokojową....uffffff Zaraz lecę w gary bo....przetwarzam namiętnie. Dziś czeka na mnie fasolka szparagowa - robie na próbę po podobno sie nie utrzymuje w słoikach no i robię czekowiśnię. Muszę wydrylować 3,5 kg wiśni a potem je smażyć, smażyć i smażyć. Nie wiem o której skończę a chciałabym jeszcze pospać. Będę zerkała do Was. A nóż, ktoś tu zabłądzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 09.07.2013 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Romano ale mi się Wasz dom podoba! strasznie zazdroszczę, bo taka Chałupinka musi mieć niesamowity klimat i duszę! Witajcie w poniedziałek Piękne Panie:) Romciu, piękne gniazdko sobie wijecie. Ciao! Romciu!Jaki piękny domek! Dzięki dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 09.07.2013 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Romciu, a w jakie klimaty zmierzacie ? Które z powyższych zdjęć, najbardziej Ci lezy ? Ciągnie mnie do wiejskich klimatów, ale chciałabym, żeby nie było za ciężko. Podobają mi się realizacje ze strony Polska Drewniana http://www.polskadrewniana.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 09.07.2013 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Wczoraj zadzwonił do mnie lekarz i zaskoczył wiadomością, że w czwartek możliwy jest zabieg na nadgarstek. Dokucza mi od stycznia, więc zdecydowałam się od razu, tym bardziej, że normalny czas oczekiwania na zabieg to 1,5 roku, a ja czekałam tylko miesiąc. Najbardziej boję się znieczulenia, które już raz miałam i to był koszmar, ale może tylko rękę znieczulą i nie będzie tak źle Trzymajcie kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 09.07.2013 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Wczoraj zadzwonił do mnie lekarz i zaskoczył wiadomością, że w czwartek możliwy jest zabieg na nadgarstek. Dokucza mi od stycznia, więc zdecydowałam się od razu, tym bardziej, że normalny czas oczekiwania na zabieg to 1,5 roku, a ja czekałam tylko miesiąc. Najbardziej boję się znieczulenia, które już raz miałam i to był koszmar, ale może tylko rękę znieczulą i nie będzie tak źle Trzymajcie kciuki. Trzymam:hug: Sama u siebie podejrzewam cieśnię nadgarstka i kto wie czy kiedyś nie będę miała zabiegu jakiegoś i też poproszę o kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.07.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Romciu...trzymam kciuki...trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.07.2013 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Hej ho hej ho..... Tym razem wieczorową porą, jak jeden brunet Dobre wieści....Mój anglik staniał ! I co chyba najważniejsze, nadal na mnie czeka ! Złe wieści......nikt nie chce zanabyć mojego mieszkania To tyle. Z każdym miesiącem, mam coraz mniej do powiedzenia. Vip, niedługo z nudów zaśnie na amen. Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.07.2013 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Romcia, wycinaj, przycinaj i rób żeby było dobrze. Trzymam co trzeba Chałupa z polski drewnianej super. Czy to to do czego dążycie ? Jestem ZA..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 09.07.2013 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Cześć Aniu mogę jednogłośnie stwierdzić i ogłosić,że SEZON OGÓRKOWY SIĘ ZACZĄŁ Nie sądziłam,że dziś już będę kisiła własne ogórki.Poszłam na warzywnik,aby kilka zerwać-a tu...........jak zaczęłam zrywać-to czubate wiadro się uzbierało. Więc nie miałam wyjścia-jak zabrać się za kiszenie.Do tego jeszcze dzieci dziś zerwały czarną porzeczkę-bo już się sypała....to i dżemy robiłam i zasypane w samym cukrze:stirthepot: Także Aniu,nie jesteś odosobniona i kiedy tak mozolnie będziesz w kuchni robiła przetwory-to pomyśl,że gdzieś tam,jakaś Ulka też się tym para;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.07.2013 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Fajnie by było, poparac sie razem Jakies przyspiewki ludowe, jakis chłopina ze wstydem i koło gospodyń wiejskich ogłaszam za otwarte Ja juz zaczynam czuc zmęczenie materiału. Troszku mi sie przejadło robienie, ale muszę, muszę, muszę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 09.07.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 he he hetak-jakie mamy inne wyjście? ja tez jestem tradycjonalistką i uważam,że co sama zrobię-to wiem co jem:)ale super by było,gdybyśmy razem to robiły-zapraszam-ja pracę wstępna wykonuję w ogrodzie,reszta-czyli gotowanie dopiero w gorącej kuchni:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.07.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 (edytowane) A ja z koła gospodyń wiejskich i zajmę się przyśpiewkami: "...Jestemy dwie kumy, obie się kuchumy, gdzie kuma tam i ja...tarira-rira-ram.......kumo, co robisz? kotlety...o rety rety...ja tyż kotlety....jestemy dwie kumy, obie się kuchumy..........................................................." http://img109.imageshack.us/img109/7825/vzqa.jpg Edytowane 9 Lipca 2013 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 09.07.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 (edytowane) hi hi hi Beatko-no no-ja wiedziałam,że ty talent jesteś-ale że aż taki? zatem mam pomysł-my z Ania będziemy zaprawy robić,na wolnym powietrzu,przy śpiewie ptaków-a ty.....jak ta mróweczka,w kuchni -obiadzik,to jakies rogaliki,a kawkę......zgoda? Edytowane 9 Lipca 2013 przez Moje Chmielniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 09.07.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Beatko,ja wiedziałam,że Ty szalona Jesteś-ale że aż tak?hihihihi ale sie uśmiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.07.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 oooo ja tylko tańce z przytupem:D na to się godzę...ja z sekcji artystycznej, hahaha no kawkę zaparzyć i rogaliki wam zrobię...no obiadzik też, ale ja z wami na powietrzu i tańcem będę was zabawiać i przyśpiewkami:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 09.07.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 to teraz już na 100 % wiem,skąd Ewunia ma talent do śpiewania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 09.07.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Zgoda:wave:tylko dopytamy,kiedy Ania wpadnie......musimy się zgrać,hihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.07.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Ula....toż ja do tańca i do różańca:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.07.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Kurde coś nie mogę wysyłać wiadomości...coś forum ciężko mi wchodzi:( Ania....grafik ustalmy....czy najpierw słoiki...czy darcie pierza:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts