marimag 11.07.2013 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Pięknie, nie ? Gdzie reszta koleżanek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 11.07.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 A ja dzisiaj miałam rodziców od rana, bo cały ich blok ewakuowali!!! http://www.choszczno.pl/content/view/2330/1/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 11.07.2013 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Prawo dżungli Beciu Ula ale o który chodzi bo mam w sumie dwa. Jeden tu u nas, niedaleko, w zajefajnej okolicy - tzw. anglik - to na wypadek pozostania w okolicach wawy i drugi stara, poniemiecka szkoła z czerwonej cegły o ZAJEBISTYM położeniu, między wielkim jeziorem z wyspami a mega lasami - warmińsko mazurskie Chciałam krowy hodować, kury tyż, pracować na roli, w sadzie i ogródku. Myślałam o agroturystyce ale nieco innej niż tak która zwykle się wszystkim kojarzy. A takim już mega odjechanym marzeniem było kupno koni. Jako hobby, zajęcie dla dzieci ale przede wszystkim jako terapię dla wszystkich potrzebujących. No to o który chodzi ? Aniu-o ten i o tamten-dawaj dwie focie-bardzo chętnie je zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 11.07.2013 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Witam wszystkie szałowe laseczki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 11.07.2013 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Hej Kasiu...Ania dzisiaj z doskoku chyba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.07.2013 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Z doskoku bo stonka okupuje.Oprócz tego, dziś akcja porzeczka !Przetwory zaczynają mi się śnić po nocach.Mąż się śmieje, ze niedługo będę spała z drylownicą. Chyba zaczynam czuć lekkie znudzenie i zmęczenie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 11.07.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Aniu, ja dzisiaj przywiozłam całe wiadro wiśni...będę robiła jutro nalewki:D:D:DI chyba upiekę ciacho z wiśniami bo jutro cała chata ludzi, dzisiaj piekłam rogaliki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 11.07.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Anulka....ale mi miło:D:D:D Przepracowujesz się dlatego jesteś zmęczona!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.07.2013 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Nie umiem nic nie robić Miło bo ? Nalewki ? Ale nie zdążą sie przemacerowac na jutrzejszy wieczór Co do ciacha. Też planuję bo mąż jakis mało słodki ostatnio chodzi i widze, że cos by opier...lił. Zrobię z tego przepisu. Szkoda, że gość mało dokładny w wymiarach blachy jest http://kromcio.blogspot.com/2012/07/placek-z-wisniami.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 11.07.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Miło mi, że znalazłaś tę fotkę, którą mi wysłałaś:D:D Nalewka którą robię dobra do picia po......godzinie???:D Już jak rozlewam do butelek to muszę próbować....inaczej się nie da:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.07.2013 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Pewnie, że tak ! A czy od tego próbowania to : a - cos zostaje dla gości ? b - jesteś w stanie przyjmowac gości ? A teraz masz i priva i maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 11.07.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Z tym próbowaniem różnie bywa:) Ale dla gości zawsze jest! Z tego co ja robię, z dwóch porcji czyli, wychodzi 14 butelek:) Jest co dawać w prezencie i na zimowe wieczorki jak znalazł Wysłałam Już Uli co trzeba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 11.07.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Dzisiaj się już żegnam:) Mam nadzieję, że jutro uda mi się zajrzeć do Ciebie:) Trzymaj się dzielnie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.07.2013 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Sorki za opóźnienie ale zostałam zasypana privami Dzięki za Ulę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.07.2013 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Bry Jak się spało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.07.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Mamy problem z internetem.....już trzeci raz piszę to samo....może pójdzie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.07.2013 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Ja często mam problemy z zalogowaniem.Nie ładuje się. A powiedz mi, z jakiej to okazji masz gości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.07.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Aniu, mój syn z dziewczyną przyjeżdża na weekend:D:D:DZnowu cała chata ludzi będzie, bo i dziadki przyjdą ....już się ciasto piecze, z wiśniami:) Nalewka się robi.....butelki naszykowane.....obiadek na życzenie się robi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.07.2013 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 No to teraz będzie wywiad Co sobie zażyczono na obiad ? Ciasto według jakiego przepisu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.07.2013 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 A tego gościa nie znałam ( z twórczości) Jestem zachwycona i poryczana. Śpiewa o tym wszystkim co mnie męczy, chodzi po głowie i co czuję. Poryczcie sobie ze mną http://www.youtube.com/watch?v=0SEg695ce3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts