Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć kochane!

Komp mi domowy siada:bash:dopóki nie naprawię nie pogadamy:(

Witam młody narybek:bye:Ula i Monia:bye:

Moniu ,Twój ogródek bardzo mi siępodoba,lubię taki porządek.

I ja się pięknie witam i pozdrawiam:)

Zapraszam do mnie choć na chwilkę-może i mi coś podpowiesz,dasz jakiś pomysł?

Śmiejcie się cholery :D

Jeszcze niedawno "ogród" wyglądał tak:

PICT0579.jpg

i tak:

PICT0581.jpg

Trzy gniazda os ziemnych na nim były i srylion taczek kamieni, puszek, butelek i innego badziewia więc proszę o choć mikro-odrobinkę szacunku :D

Teraz to już prawie ucywilizowany ugór : ) O ziemniakach też myślałam albo innych pomidorach:bash:

marimag Nie gadaj, że nie znasz ogrodu Toli... wszyscy na forumie go znają... Wstęp na własną odpowiedzialność ; )

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?20296-DOM-TOLI&highlight=Toli

Edytowane przez m&m niewielki m05b

Obejrzałam :)

Jezu, jak to powiedzieć, żeby nikt nie poczuł sie urażony ? :bash:

..........Ładnie u niej. Widac ogromna pracę, serce, kasę i głowę, ale.........

mi nie za bardzo jakos lezy.

No sorki, ale jak dla mnie, za duzo się tam dzieje. Zbyt linijkowo, grzecznie, słodko.

Tyle tam tego jest, że aż ciężko skupić się na czymś konkretnym.

Natłok a Ja wolę prostotę w aranżacjach. Kompozycje z plamami i to najlepiej w jednym kolorze, ale różniącymi się odcieniami czy "fakturami".

Lubię tajemnicze ogrody, dzikie...jak to któraś z dziewczyn słusznie zauwazyła...trolowate :p

Helo, helo, witam się po długiej nieobecności. Nie mam na nic ostatnio czasu, chałupa się maluje ( znaczy ja ) walczę z ekipą, która rozumiem, że po prostu jest niedowidząca i stąd pewne problemy. Poza tym chłopię me zabieg miało i nadal nieczynny a Dzieć ćwiczy moją cierpliwosc z różnym skutkiem. Poza tym trzeba pracować, co zasadniczo koliduje z moim wolnym czasem....

Pozdrawiam Wszystkich i starych i nowych!!

Właśnie za olbrzymi wkład pracy i czasu podziwiam... Ja na pewno nie będę w stanie utrzymać takiego ogrodu. A czy jest linijkowo i słodko? Chyba nie...

W każdym razie stawiam teraz chyba na łubin, żeby chwaściory się znow nie rozbuchały a jak się już przeprowadzimy, to będzie czas na konkretniejsze pomysły. Jak dożyję :D

Ładna fotka. Ale na czarodziejski ogród mam za mało miejsca : ) Ma nie być tuji, rabatek i innych skalniaków...raczej ozdobne krzaczory, różne trawy, róże okrywowe na tarasie i parę drzew

Już sie boję odezwać na jaki kolwiek temat bo niestety ale moje opinie są......mało popularne :rolleyes:

Nie lubie szpalerów tuj pod płotami, oczek wodnych i pseudo wodospadów no chyba, ze teren wielki i wyglada to naturalnie.

Nie przepadam za altankami, chatami grilowymi czy innymi domkami lesniczego.

Moniu, wkleiłaś zdjęcie z altanką. Chcesz u siebie robic ? ( nie patrz na zdanie powyżej)

Jakbys Mari zgadła :-) ale akurat specjalnie do zartow nam nie bylo. Zabieg na szczescie sie udal, ale poki nie zdejma szwow i sie nie zagoi to spokojna nie bede. Dziec rypniety z racji wieku, on sie juz budzi oflagowany :bash: Ma przeblyski czlowieczenstwa ale poza tym wiekszosc czasu poswieca na doprawadzeniu mnie do granic wytrzymalosci.