bionda 15.07.2013 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Cześć kochane! Komp mi domowy siada:bash:dopóki nie naprawię nie pogadamy:( Witam młody narybek:bye:Ula i Monia Moniu ,Twój ogródek bardzo mi siępodoba,lubię taki porządek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 15.07.2013 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 A Jaromira to bardzo... Głos jak cisza,to rzadkość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.07.2013 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 No wreszcie Asiu...stary narybek Czyli co ? Monia ma tak zostawić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 15.07.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Aniu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 15.07.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 A Monia zanim zdecyduje się na coś konkretnego może kartofli nasadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 15.07.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Cześć kochane! Komp mi domowy siada:bash:dopóki nie naprawię nie pogadamy:( Witam młody narybek:bye:Ula i Monia Moniu ,Twój ogródek bardzo mi siępodoba,lubię taki porządek. I ja się pięknie witam i pozdrawiam:) Zapraszam do mnie choć na chwilkę-może i mi coś podpowiesz,dasz jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.07.2013 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Mój nowy avatar co by kolezanki się nie pogubiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 15.07.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 (edytowane) Śmiejcie się cholery Jeszcze niedawno "ogród" wyglądał tak: i tak: Trzy gniazda os ziemnych na nim były i srylion taczek kamieni, puszek, butelek i innego badziewia więc proszę o choć mikro-odrobinkę szacunku Teraz to już prawie ucywilizowany ugór : ) O ziemniakach też myślałam albo innych pomidorach:bash: marimag Nie gadaj, że nie znasz ogrodu Toli... wszyscy na forumie go znają... Wstęp na własną odpowiedzialność ; ) http://forum.muratordom.pl/showthread.php?20296-DOM-TOLI&highlight=Toli Edytowane 15 Lipca 2013 przez m&m niewielki m05b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 15.07.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 A Jaromira to bardzo... Głos jak cisza,to rzadkość. Ooo znaczy się, że ze mną wszystko ok, nawet jeżeli Pepika słucham? : )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.07.2013 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Obejrzałam Jezu, jak to powiedzieć, żeby nikt nie poczuł sie urażony ? ..........Ładnie u niej. Widac ogromna pracę, serce, kasę i głowę, ale......... mi nie za bardzo jakos lezy. No sorki, ale jak dla mnie, za duzo się tam dzieje. Zbyt linijkowo, grzecznie, słodko. Tyle tam tego jest, że aż ciężko skupić się na czymś konkretnym. Natłok a Ja wolę prostotę w aranżacjach. Kompozycje z plamami i to najlepiej w jednym kolorze, ale różniącymi się odcieniami czy "fakturami". Lubię tajemnicze ogrody, dzikie...jak to któraś z dziewczyn słusznie zauwazyła...trolowate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.07.2013 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 No ale żeby nie było !Trawnik mistrzostwo świata.Ten kto sie choć trochę na tym zna, wie ile to roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.07.2013 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 To są moje klimaty http://newgreen.pl/wp-content/uploads/2012/07/Niebor%C3%B3w-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 15.07.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Helo, helo, witam się po długiej nieobecności. Nie mam na nic ostatnio czasu, chałupa się maluje ( znaczy ja ) walczę z ekipą, która rozumiem, że po prostu jest niedowidząca i stąd pewne problemy. Poza tym chłopię me zabieg miało i nadal nieczynny a Dzieć ćwiczy moją cierpliwosc z różnym skutkiem. Poza tym trzeba pracować, co zasadniczo koliduje z moim wolnym czasem.... Pozdrawiam Wszystkich i starych i nowych!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.07.2013 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 http://d.naszemiasto.pl/k/r/4b/25/4f9937258d071_g1.jpg http://dobre-forum.pl/attachment.php?aid=268 http://www.albamar.com.pl/zdjecia1/miscanthus_gracilimmus/4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.07.2013 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Gosiula !!!!!!!!! Czyli jednak wykastrowałaś pytke Zbysia Pozdrów...hmmmm chłopaka ? Jak tam Wam idzie malu malu ? Co z tym synem ? Ta dzisiejsza młodzież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 15.07.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Właśnie za olbrzymi wkład pracy i czasu podziwiam... Ja na pewno nie będę w stanie utrzymać takiego ogrodu. A czy jest linijkowo i słodko? Chyba nie... W każdym razie stawiam teraz chyba na łubin, żeby chwaściory się znow nie rozbuchały a jak się już przeprowadzimy, to będzie czas na konkretniejsze pomysły. Jak dożyję Ładna fotka. Ale na czarodziejski ogród mam za mało miejsca : ) Ma nie być tuji, rabatek i innych skalniaków...raczej ozdobne krzaczory, różne trawy, róże okrywowe na tarasie i parę drzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.07.2013 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Już sie boję odezwać na jaki kolwiek temat bo niestety ale moje opinie są......mało popularne Nie lubie szpalerów tuj pod płotami, oczek wodnych i pseudo wodospadów no chyba, ze teren wielki i wyglada to naturalnie. Nie przepadam za altankami, chatami grilowymi czy innymi domkami lesniczego. Moniu, wkleiłaś zdjęcie z altanką. Chcesz u siebie robic ? ( nie patrz na zdanie powyżej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 15.07.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 To Ci się pewnie w takim razie też spodoba...cudne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 15.07.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Nie jestem fanem altanek, ale zapewniają jakąś tam prywatność a u mnie sąsiedzi mogą w zęby zaglądać : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 15.07.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Jakbys Mari zgadła ale akurat specjalnie do zartow nam nie bylo. Zabieg na szczescie sie udal, ale poki nie zdejma szwow i sie nie zagoi to spokojna nie bede. Dziec rypniety z racji wieku, on sie juz budzi oflagowany Ma przeblyski czlowieczenstwa ale poza tym wiekszosc czasu poswieca na doprawadzeniu mnie do granic wytrzymalosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts