marimag 15.07.2013 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Gdyb to był mój dom i mój ogródek to : po pierwsze ! Zrobiłabym sobie kawusię i przycupnęła na tarasie. Na spokojnie przyjrzała się temu widokowi co to go mam sobie stworzyć. Zastanowiłabym się czego absolutnie nie chcę bo nie podoba się, nie lubię.... Zastanowiłabym się również nad tym czy lubię dłubac w ogródku i moge sobie pozwolic na trudne i wymagające rosliny czy też nie mam czasu na pracę i chcę rosliny robiące wrażenie ale przy minimalnym nakładzie pracy. Po tej psychoanalizie, zasiadłabym do kompa i szukała, pytała, oglądała Potem to botanicznego czy innego Łazienkowskiego po inspiracje. Do centrum ogrodniczego, szkółki no i tu do nas. TAR jest psycholem ogrodowym, Gosiek33 też. bogumilka ma fijoła galopującego, mejdej zaczyna wielka przygodę z PGR-em i wiem, ze duzo wie. Której mistrzyni jeszcze nie wymieniłam ? A i jeszcze wykwalifikowana miszczyni od zieleni elfir. W razie co to pomoże Czekam teraz na odpowiedzi Idę po herbę .....tup tup tup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.07.2013 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Moniu, kompozycja fajna ale trzeba by ją było rozciągnąć na działke minimum 5000 metrów. Znowu gęsto...za gęsto. Brak oddechu Ale nie patrz na mnie. Wszyscy juz przywykli, że Ja zdrowo pier...ęta jestem. Nie ma tu nikogo ( chyba i niestety) kto by mnie rozumiał i podzielał moje schizy. A i jeszcze jedno..... Im się bardziej zakrywasz i odgradzasz to wzbudzasz wieksza ciekawość. Proponuje na zywca a sasiadom bedzie głupio do Was zerkac bo...widac gdy sie gapią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.07.2013 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Gosiu ale jak to ? Co mu pochlastali ? No chyba nie nabiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.07.2013 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Moni, a czy masz jakąś mapke co by miec pojęcie jak to wszystko jest posadowione na działce ?O z lotu ptaka mi się rozchodzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 15.07.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Pozdrawiam zapominalską....rano muszę wstać,dobrej nocki:goodnight: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 15.07.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Nabial, nabial, ale oddali naprawiony spowrotem Ktos mu popsuł, albo ja wilokrotnie próbując po ciemku wyleźć z łóżka nie rozdeptując zwierzów albo kiedyś nasz dzieć, bo mu parę razy skoczył...łóżko to bardzo niebezpieczne miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 15.07.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Psychoanalizę robię nieustająco, centra ogrodnicze przyprawiają mnie o chorobę nerwową, bo chcę wszystko natentychmiast, dopiero zerknięcie na metkę z ceną sprowadza mnie a ziemię. Po necie łażę maniacko i już mi się myli berberys i irysem : )) Wiem, że tu jest kopalnia wiadomości a wiedzę trza sobie stopniować, bo inaczej człowiek oszaleje... wpuścić blokersa w świat roślin : )) Lecę, bo padam na klawiaturę. Mapkę wrzucę jutro. Dzięki za wątek, jest fajną odskocznią a Twoje poczucie humoru i ciepło, to miód na duszę : )) Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.07.2013 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Gosiula, jaja z jaj sobie robisz !Powaznie ?Jak bum cyk cyk ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.07.2013 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Moniu, nie uciekaj jeszcze. Wspominałaś o urlopie to siedź do końca ...urlopu Poszukam dla Ciebie czegos wyjątkowego Rozumiem, że altanko cos ma byc tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.07.2013 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Ula, faktycznie ZAPOMINALSKA !!!! :bash: Sorki, zaraz się poprawię i wpadnę do Ciebie. Taki brunet wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.07.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 O matko bosko!!! Ania.....wlazłam po pracowitym dniu i co ja widzę ??!!!!! Komplimentuję mnie: "..... ma fijoła galopującego....." dzięks:D:D:D normalnie urosłam:D Anka....no nie mów, że nie podoba ci się moja altanka?????????? A ja ją uwielbiam....wiszą tam dwa hamaki!!! mój i mojego m...cobyśmy się nie kłócili:D a jak trzeba to i stoły i krzesła:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.07.2013 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 No i wiedziałam, ze komus podpadnę. Pamietaj, ze najpierw Cie skomplementowałam :lol2: Beciu, powiem szczerze, że jakoś Twojej altanki nie widziałam. U kogos mnie nie razi ale u siebie bym nie zrobiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayday 15.07.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 No jak bum cyk cyk! Trzeba uważać, ale po ciemku trudno:rolleyes: poza tym ajkieś niewypowiedziane afekty mi zalegały.. Żartuje oczywiście z tym działaniem z premedytacją. Na szczęście już po wszystkim, teraz rekonwalescencja... Dla chlopa gorzej niz wyrok ... Na krotkiej smyczy trzymac trzeba, a to nie za latwe jak jest tyle roboty. Teraz sie zegnam po padam na ryjek... Papapapapapapapapapapapa:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.07.2013 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Gosiu ale co mu robili ?Nadmychali mu jajka czy wyprostowali...hmmmm baton ? A może trafił Ci sie egzemplarz europejski na podzespołach afrykańskich, co ?Jak chodził to sobie przygniatał czy cos w ten deseń ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.07.2013 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 O padaniu na ryjek nie ma mowy !!!! Wpadasz raz na miesiąc, robisz zajawkę i zasypiasz. W dupe wleję i na zabieg będziesz musiała isć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.07.2013 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 MONIKO NARYBKU Moje propozycje Dom masz prosty, nowoczesny i oszczędny w formie. Moim skromnym i jakże nie skromnie popieprzonym zdaniem, trzeba by sie dopasować. Filozof !!! :bash: Chcesz altanki, pewnie grila i roślinność, tak ? Pozwole sobie sama odpowiadac na pytania bo mi zwiałaś. A gdyby tak cos takiego ? http://st.houzz.com/simgs/9ec196c10f89fe43_8-0178/modern-patio.jpg Zadaszenie ażurowe i trakt ku kiełbasie. dookoła zieleń, dośc skromna ale ładnie podkresla te o to budowlę. Można by zrezygnować z tych krótkich żerdzi i rozciagnąc w tym miejscu płótno żaglowe. Super zadaszenie na słoneczne dni a przy tym lekko to wyglada. Inne propozycje http://st.houzz.com/simgs/180125cf0bee43b9_8-1000/modern-landscape.jpg http://www.alchemia-ogrody.pl/wp-content/uploads/2011/05/123456.jpg http://www.wsalonie.pl/pliki/f156cf4d1e96db98219acbb9a63161a086.jpg http://alexmeble.pl/wp-content/uploads/2012/12/altana-ogrodowa.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.07.2013 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Poczekam na Twoja odpowiedź czy zmierzam w dobrym kierunku Gosiu, Ty już chyba padłas tym ryjkiem w klawisze bo się świecisz a nic nie piszesz Żegnam sie i ucałuj pytke Zbysia Dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 15.07.2013 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 No i spać mi się przez Ciebie nie chce W końcu urlop zobowiązuje, szkoda czasu. Dom mam staropierdzielski a nie nowoczesny Kierunek całkiem niezły, altanki super, chociaż nie o drogę do kiełbasy tak do końca chodzi Kto to jest Zbysio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 15.07.2013 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Dowiem się w następnym odcinku. Wszystkie zielone kropki pogasły więc ja też znikam : )) : * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 16.07.2013 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Pobudka !!Wstać!!!Koniom wody daaać!! Aniu,te altanki to pięękne,cud,miód ,malina:rolleyes::jawdrop: Moniu,nie jestem w ogóle fachowcem od ogrodów ale temat zasłaniania się od sąsiadów jest mi bliski;) A gdyby tak w najbardziej newralgicznych miejscach posadzić bluszcz wiecznie zielony?? Miłego dnia dziewuszki!! P.S Moniu:hug:dzięki za poczucie humoru,strasznie się bałam,że się obrazisz za te kartofle;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts