Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

hola ;)

w skrócie: ja już w pracy :bash:, elewacja się robi od poniedziałku (nie wiem co wstawić za emotikonę bo fajnie że już ale ....) , dzieci u teściowej :wiggle: nie muszę "warzyć" obiadów, no a poza tym samo życie, niestety dużo złych chorób w najbliższym otoczeniu :( w jednym czasie

pozdrawiam stare i nowe dziewczynki

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć dziewczęta :)

Witaj Bastuś.

Pokaż foty z wywczasów :rolleyes:

Elewacja ? No wreszcie i u Ciebie cos do przodu :)

Asiula, z mojego doświadczenia wynika, ze obgotowane czy zblanszowane kurki, po rozmrożeniu sa gumowe. Nie lubie tego grzyba. Nie przemawia do mnie jego smak i konsystencja. z reguły staram się wykorzystac go na świeżo. Jeśli juz cos robię z rozmrozonych to staram się bardzo krótko obrabiac termicznie.

Im dłużej je smażysz, dusisz czy gotujesz staja się twardsze.

U nas na bazarach jakos nie widze kurek. Jesli juz gdzieś są to podsuszone, pomarszczone i byle jakie. Cena jedyne 40 zł za kg.

Już niedługo puszcze sie w las to pozbieram troszkę, tylko pytanie dla kogo ? :eek:

Mąż lubi ale nie może. Ja nie lubię. Dzieci drą się, że bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Chyba pozbieram i porozdaję. Może nawet na śląsk pojadą :cool:

Asiula, płacisz tylko za kuriera. Zbierania Ci nie policzę :)

Zobaczymy jak będzie z tym lasem bo w okolicach Mrągowa lasy są obrzydliwe !!!! Same chaszcze, ksiury, bajzel jakiś. Jak nie Mazury.....

Wejść się nie da.

W zeszłym roku, zabrałam córy do fury i jedziemy w poszukiwaniu lasu. Jeździłyśmy az po horyzont. Tam gdzie widziałyśmy coś zielonego od razu w drogę.

Nigdzie nie dało się wejść. Same bagniska, rowy porośnięte krzakami, ciemno. Bardzo nieprzyjemne lasy.

Krążąc tak "po okolicy" dojechałam aż do Świętej Lipki :bash::bash::bash: i ani razu nie weszłysmy do lasu. Kaplica jakaś.

W tym roku poleę w kierunku Piecek. Może tam coś znajdziemy.

A jak i tam nic nie będzie to się wpienię i polecę aż pod Szczytno. Tam to są lasy !!!! Najpiękniejsze jakie widziałam :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Potem lecimy nad morze a tam to już dupa blada. Co najwyżej śledzia Ci wyślę ;)

Do skupu się nie opyla. Płacą takie groszę, że śmiech na sali.

Święte słowa Kasiu, dentki !

Beciu, tez się uzalezniłam. Najbardziej licze na wieczorne randeczki, ale Was już nie ma :(

Codziennie myślę o każdej z Was z osobna. Opowiadam o Was mojemu mężowi :)

A co z domem Kasiuli...co dziś wyprawia Becia...gdzie teraz leci Gosiak...gdy odpalam rano kompa wiem, ze pierwszy post będzie należał do Biondzi :)......kogo dziś oprowadza Ala...czy pada u Rere i czy pogadamy na skajpie....co słychac u Anteny.....Bastuś to się już zakopała czy nie.....Żona - zajrzy czy dziś gania po okolicy z kosiarą.....kiedy wreszcie wróci Barbi......Bulwka tajemnicza moja myszka......itp itd.

Jeśli kogos pominęłam to przepraszam :) Pamiętam o Was wszystkich.

Aniu....a u mnie jak rano włączę kompa to już cały dzień chodzi....(chyba że mąż widzi i wyłączy!!!!!!!), bo ja w przelocie jak przeciąg zaglądam na forum i do ciebie i lecę dalej:D:D:D

Aniu,no po prostu się wzruszyłam:cry:

Też bardzo lubię tu przychodzić.

Za przecieranie porzeczek podziwiam ,u mnie teraz porzeczki w sokowniku,nawet gałazek wszystkich nie obrałam.bo mi się nie chce.

Ciekawe jak remont u Ani -Kerram,nagle zamilkła.

Kochana...ja od 25 lat nie słodzę, ani herbaty ani kawy......ale kawałeczkiem ciasta nie pogardze do kawusi:D

I ja już robię sobie drugą kawkę....zawsze jak działam w kuchni.....filiżanka z kawą musi stać:D

od 5.30 ;( a zarwałam nockę wczoraj bo posiedzieliśmy ze znajomymi i poszłam spać ok 1.00 w nocy więc jedno oko mam dzisiaj do połowy otwarte a drugie wcale :sleep:

Ale u mnie trzy kawy to w sumie norma jedna rano w domu na przebudzenie duży kubek białej bez cukru a później w pracy dwie średnie filiżanki