Bastki 17.07.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 hola w skrócie: ja już w pracy , elewacja się robi od poniedziałku (nie wiem co wstawić za emotikonę bo fajnie że już ale ....) , dzieci u teściowej nie muszę "warzyć" obiadów, no a poza tym samo życie, niestety dużo złych chorób w najbliższym otoczeniu w jednym czasie pozdrawiam stare i nowe dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 17.07.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Cześć A ja własnie Gosiu wróciłam z Twojego miasta,jeden korek:bash: Aniu!Czy Ty blanszujesz kurki przed mrożeniem?Bo właśnie zanabyłam 2 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.07.2013 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Cześć dziewczęta Witaj Bastuś. Pokaż foty z wywczasów Elewacja ? No wreszcie i u Ciebie cos do przodu Asiula, z mojego doświadczenia wynika, ze obgotowane czy zblanszowane kurki, po rozmrożeniu sa gumowe. Nie lubie tego grzyba. Nie przemawia do mnie jego smak i konsystencja. z reguły staram się wykorzystac go na świeżo. Jeśli juz cos robię z rozmrozonych to staram się bardzo krótko obrabiac termicznie. Im dłużej je smażysz, dusisz czy gotujesz staja się twardsze. U nas na bazarach jakos nie widze kurek. Jesli juz gdzieś są to podsuszone, pomarszczone i byle jakie. Cena jedyne 40 zł za kg. Już niedługo puszcze sie w las to pozbieram troszkę, tylko pytanie dla kogo ? Mąż lubi ale nie może. Ja nie lubię. Dzieci drą się, że bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Chyba pozbieram i porozdaję. Może nawet na śląsk pojadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 17.07.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Kochane witam Was:).Walczymy na budowie po 12 h dlatego mało bywam. Od sierpnia będzie brak netu to już wogóle nie wiem co i jak! Jednak kurde blaszka myślę o Was:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.07.2013 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 A My, kurna Olek, o Tobie Olej malowanie tylko walcz z netem ! Jak można życ bez forum....bez Nas ? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 17.07.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 A My, kurna Olek, o Tobie Olej malowanie tylko walcz z netem ! Jak można życ bez forum....bez Nas ? :lol2: To nie życie kochana, to wegetacja;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.07.2013 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Posunęłabym się dalej ......umarł w butach ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 17.07.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Aniu! Kochana jesteś ALE ja na Twoim miejscu uzbierane kurki zaniosłabym na pobliski bazar i sprzedała hurtem handlarzom,wezmą z pocałowaniem.Śląska cena to 30/kg u was tyle to w hurcie pewnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 17.07.2013 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Ja też kurki preferuję tylko świeże, potem to już jakieś takie dentki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.07.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Witajcie kochane babeczki!!!!Kasiu masz rację...człowiek się uzależnia od foruma:D:D:D tzn od forumowych dzieweczek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.07.2013 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Asiula, płacisz tylko za kuriera. Zbierania Ci nie policzę Zobaczymy jak będzie z tym lasem bo w okolicach Mrągowa lasy są obrzydliwe !!!! Same chaszcze, ksiury, bajzel jakiś. Jak nie Mazury..... Wejść się nie da. W zeszłym roku, zabrałam córy do fury i jedziemy w poszukiwaniu lasu. Jeździłyśmy az po horyzont. Tam gdzie widziałyśmy coś zielonego od razu w drogę. Nigdzie nie dało się wejść. Same bagniska, rowy porośnięte krzakami, ciemno. Bardzo nieprzyjemne lasy. Krążąc tak "po okolicy" dojechałam aż do Świętej Lipki :bash: i ani razu nie weszłysmy do lasu. Kaplica jakaś. W tym roku poleę w kierunku Piecek. Może tam coś znajdziemy. A jak i tam nic nie będzie to się wpienię i polecę aż pod Szczytno. Tam to są lasy !!!! Najpiękniejsze jakie widziałam :rolleyes: Potem lecimy nad morze a tam to już dupa blada. Co najwyżej śledzia Ci wyślę Do skupu się nie opyla. Płacą takie groszę, że śmiech na sali. Święte słowa Kasiu, dentki ! Beciu, tez się uzalezniłam. Najbardziej licze na wieczorne randeczki, ale Was już nie ma Codziennie myślę o każdej z Was z osobna. Opowiadam o Was mojemu mężowi A co z domem Kasiuli...co dziś wyprawia Becia...gdzie teraz leci Gosiak...gdy odpalam rano kompa wiem, ze pierwszy post będzie należał do Biondzi ......kogo dziś oprowadza Ala...czy pada u Rere i czy pogadamy na skajpie....co słychac u Anteny.....Bastuś to się już zakopała czy nie.....Żona - zajrzy czy dziś gania po okolicy z kosiarą.....kiedy wreszcie wróci Barbi......Bulwka tajemnicza moja myszka......itp itd. Jeśli kogos pominęłam to przepraszam Pamiętam o Was wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.07.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Aniu....a u mnie jak rano włączę kompa to już cały dzień chodzi....(chyba że mąż widzi i wyłączy!!!!!!!), bo ja w przelocie jak przeciąg zaglądam na forum i do ciebie i lecę dalej:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 17.07.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Aniu,no po prostu się wzruszyłam:cry:Też bardzo lubię tu przychodzić. Za przecieranie porzeczek podziwiam ,u mnie teraz porzeczki w sokowniku,nawet gałazek wszystkich nie obrałam.bo mi się nie chce. Ciekawe jak remont u Ani -Kerram,nagle zamilkła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 18.07.2013 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Witam się z rańca i kawę parzę Która dołączy do kawkowania?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 18.07.2013 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Czesc! Beatko ile słodzisz? ja już drugą kawkę połknełam na biegu w robocie. Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 18.07.2013 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Kochana...ja od 25 lat nie słodzę, ani herbaty ani kawy......ale kawałeczkiem ciasta nie pogardze do kawusi:D I ja już robię sobie drugą kawkę....zawsze jak działam w kuchni.....filiżanka z kawą musi stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 18.07.2013 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 A tak swoją drogą...to ta nasza gospodyni śpi????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 18.07.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Hejo ja też sobie trzecią kawulę zarzucę Bionda no Rybnik fest zakorkowany na pewno na to mają wpływ inwestycje budownictwa drogowego, może kiedyś będzie lepiej Mari jak o mnie opowiadasz to że co ? że ja z piekła a żona z horroru :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 18.07.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Bastki....trzecią kawę??? To od której ty na nogach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 18.07.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 od 5.30 ;( a zarwałam nockę wczoraj bo posiedzieliśmy ze znajomymi i poszłam spać ok 1.00 w nocy więc jedno oko mam dzisiaj do połowy otwarte a drugie wcale Ale u mnie trzy kawy to w sumie norma jedna rano w domu na przebudzenie duży kubek białej bez cukru a później w pracy dwie średnie filiżanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts