marimag 19.07.2013 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Obiecywałam sobie, ze na razie koniec z przetworami i w związku z tym kupiłam 4 kg wiśni :bash: To już chyba trzeba leczyć Pora drylować, ale brzuch mnie nasuwa i siedzę sobie w fotelu, jem rennie i modlę się o poprawę bo w tym stanie to nie dam rady wysiedzieć na krześle. Muszę zacząć się już powoli pakować lub chociaż przygotowywać do wyjazdu ale nie chce mi się okropnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 19.07.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 zwykle tak jest,że jeśli się czegoś nie chce-to potem wyjazd będzie udany......ja też wyjeżdżam ale na parę dni tylko......ale cieszę się,bo przy okazji zobaczymy się z Beatką i Bogusiem...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 19.07.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 ....a gdzie ta nasza Beatka wybyła.wiesz coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.07.2013 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Przecież to Ty jestes jej przyjaciółka od kołyski Nie opowiedziała się ? Ja nic nie wiem..... A gdzie jedziecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 19.07.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Witajcie! Aniu olej te wiśnie i się połóż! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 19.07.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Aniu,ja tu ostatnio mało bywałam,byłam zarobiona.......jakos mi umknęło aby Beatke zapytać-a sama sie nie pochwaliłaTo ja jadę do teściowej-a ona mieszka tam gdzie Beatka więc......tupu tupu.......i juz u nich jestem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 19.07.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Witajcie! Aniu olej te wiśnie i się połóż! witaj:) masz rację-Aniu,wiśnie nie zając...nie uciekną-kładź sie i odpoczywaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 19.07.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 zmykam i ja już-dobrej nocki:sleep: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.07.2013 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Cześć Asiulka Wiesz jak to jest. Dziś oleję i odłoże na jutro a jutro sie skicham bo roboty podwójnie. Zaraz sie ogarnę bo ciut mi lepiej i idę dłubać. Czy Was też tak męczy głowa ? Niby miało padac ale pogoda durna. Chmurzy się, wieje jak jasny gwint a deszczu niet. Może jak wreszcie pogoda się zdecyduje to mi przejdzie.... A brzuch to mnie boli od tej aspiryny. Ostatnio miałam spokój i czułam się dobrze. Po wzięciu aspiryny tak mnie ruszyło, że muszę leki brać i męczę się wieczorami. A w lodóweczce czeka na mnie pychotkowe Tiramisu. Czeka i kusi..... Tak mi się zachciało czegoś z kremem a nie ciągle te ucierańce ( pod katem męża). Tak sobie siedze i myślę...Co Ja bez Was zrobie przez 3 tygodnie ? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.07.2013 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Spac o 22 ? Ula, weź sie ogarnij ! Szaleć trzeba a nie z kurami chodzic spać. My codziennie siedzimy do 2 - 3. Nadrabiamy zaległości kinowe. Wczoraj oglądałam Sępa. Pisze oglądałam bo mąż poległ :lol2: Borgiów tłuczemy co wieczór. Czasem jakiś dziwaczny serial, ale Ja nie kumam o co w nim chodzi więc wpadam na FM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 19.07.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 A propos filmów,jest taki jeden,który oglądałam w kinie,które już nie istnieje będąc na wagarach w czasach licealnych,tytuł to:"schodami w góre,schodami w dół"na podst.książki Choromańskiego o tym samym tytule. Próbuję od bardzo długiego czasu gdzieś ten film obejrzeć,nie ma go nigdzie...macie jakieś pomysły gdzie szukać? Bardzo lubię międzywojenne klimaty,młodopolski dekadentyzm ,wiecie ,takie opary obłędu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.07.2013 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Hmm hmmmm przepraszam ale Ja w tej lidze nie chodzę Dekadentyzm....u la la. Poczekaj na pojawienie sie kulturalnego towarzystwa to Ci napewno pomoże.... Zapytam męża bo jest niezłym szperaczem Poszukamy dla Ciebie Jestes pewna tytułu ? A nie schody w górę , schody w dół ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 19.07.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Musiałabym książkę wykopać i sprawdzić ale chyba się nie mylę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 19.07.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 ja od 25 lat szukam tego filmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.07.2013 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Sprawdziłam...nie mylisz się Niezła obsada. Wiesz, że Ja tego filmu chyba nie widziałam Mąż teraz na wojnie, ale jak z niej powróci ( jesli ) to poproszę ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.07.2013 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 No to mam misję, cholera jasna ! Świetny pomysł na prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 19.07.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 dzięki Aniu za dobre serce:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.07.2013 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Oj tam, oj tam Potrzebne mi tylko pewne dane. Data urodzenia, imienin no i adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 19.07.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Hm... nie trzeba daleko szukać - film jest tutaj, ale to chyba niezły hard-core http://www.youtube.com/watch?v=B-ShpJStmbs Dobry wieczór mówi Wam nieżle zmęczona Monia P.S. Zostawcie te wiśnie : )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.07.2013 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 O żesz Ty ! Monia ale masz wejście ! Biondziu, nie śpimy. Oglądamy film Monia, gdzie sie podziewałas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts