bionda 23.07.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Aniu!! Wysyłam gorące pozdrowienia dla Was:hug::hug: Trzymajcie się,wszystko będzie dobrze:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulwa 23.07.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Kochane dziewczynki!!! Dopiero odczytałam wiadomość od Ani, którą przysłała mi w nocy:( Ania w nocy trafiła z Zuzią do szpitala. Zabrało je pogotowie. Anulka, trzymajcie się, modlę się za was i czekam na jak najszybszy powrót do nas!!!!! Zmartwiłam się!! Co się stało?????? Myślami jestem z Anią i trzymam kciuki żeby szybko wróciły do domku!!!! :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.07.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Zuzia dostała drgawek padaczkowych, straciła przytomność....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.07.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Zuzia jest w trakcie badań....Ania bardzo dziękuje za wsparcie i że jesteśmy z nią! A gdzie mamy być Aniu w takim momencie??? Od tego tu jesteśmy, żeby się wspierać!!! Wszystko musi być dobrze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 23.07.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 o kurcze, Anka trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicja5 23.07.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Aneczko-przytulaski dla córci i dla ciebie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 23.07.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Aniu, trzymajcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 23.07.2013 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Anuś trzymaj się dzielnie, buziaki dla córy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 23.07.2013 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Macie jakieś wieści od Ani? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 23.07.2013 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Anku, myślę o Was. Daj znać, co z Zuzką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.07.2013 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Dziewczynki.....Anię podmienili w szpitalu, żeby mogła ogarnąć trochę w domku....obiady, zakupy, dzieciaczki.....najgorsze, że sama jest padnięta:( Jak coś będę wiedziała to dam wam znać! Aneczko, myślimy o tobie....trzymaj się kobietko!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 23.07.2013 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Cholerko nie daj się : )) Wiem, że najgorszą sytuacją pod słońcem jest choroba najbliższych. Możesz sobie łapę za nich w ogień wsadzić, stanąć na głowie i zatańczyć kankana... Tylko dbaj o siebie, bo jesteś najważniejszym elementem DOMU : ))) : ** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.07.2013 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Dobrze prawisz Monisiu!!!!! Tylko jak ta nasza Aneczka ma wypocząć, jak wszystko na jej głowie.....ehhhhhh....życie!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 23.07.2013 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Trzeba jakiś sprytny plan ustalić... W jakim wieku są dzieci Ani? Wiem, że Ola jest malutka - mam wprawę w zajmowaniu się małymi dziewczynkami. Michał jest chyba w wieku Weroniki. Starsze ogarnie moja Ola - ma wprawę, bo w harcerstwie działa i umie zainteresować dzieciaki. Tak konkretnie, naukowo : )) Anka, jeżeli chcesz mieć chwilę dla siebie, to wiesz, do kogo napisać : )) poważnie mówię : )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 23.07.2013 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Witajcie:) ojej co ja tu czytam....Aniu wszystko będzie dobrze....trzymaj się.Nie jest łatwo w życiu,co chwilkę wyskakuje cos ,czego nie chcielibyśmy i musimy sie z tym zmagać,podołać nowym zadaniom.Jesteś silna kobietą....wierzę w Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.07.2013 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 KOCHANE MOJE !!!! Wzruszyłam się czytając Wasze posty Jesteście wielkie, kochane, cudowne i zawsze można na Was liczyć. To dla mnie bardzo ważne..... Kocham Was Nic nie napisze bo jeszcze nic nie wiemy. Badania trwają a na wyniki trzeba poczekać. Pisze w telegraficznym skrócie bo torba już czeka i lecę na kolejna nockę do szpitala. Nie wiem kiedy się znów odezwę bo stale latam ale pamietam o Was, myślę i jestem Wam ogromnie wdzięczna, że jesteście Nigdy nie zaznałam tylu serdecznych i ciepłych słów od kogokolwiek a co dopiero od "obcych" osób. MACIE WIELKIE SERDUCHA ! i nigdy o tym nie zapomnę. Ppapapapap Do usłyszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 23.07.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 ...buziaki dla Ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 23.07.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Wyczyść proszę w wolnej chwili skrzynkę, bo dobić się do Ciebie nie można: * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.07.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Aneczko.....trzymaj się Wiedz, że my jesteśmy z tobą!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SeboI 23.07.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Przestraszyłem się, że temat wątku odnosi się do pewnego klubu którego nie lubię (muzycznego) http://www.vipdanceclub.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts