Bastki 26.07.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Mari to pisz szybko co i jak? jak Zuzia ? jak ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.07.2013 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Kochane dziewczynki!!! Dopiero odczytałam wiadomość od Ani, którą przysłała mi w nocy:( Ania w nocy trafiła z Zuzią do szpitala. Zabrało je pogotowie. Anulka, trzymajcie się, modlę się za was i czekam na jak najszybszy powrót do nas!!!!! Aniu!! Wysyłam gorące pozdrowienia dla Was:hug::hug: Trzymajcie się,wszystko będzie dobrze:hug: Zmartwiłam się!! Co się stało?????? Myślami jestem z Anią i trzymam kciuki żeby szybko wróciły do domku!!!! :hug: Zuzia jest w trakcie badań.... Ania bardzo dziękuje za wsparcie i że jesteśmy z nią! A gdzie mamy być Aniu w takim momencie??? Od tego tu jesteśmy, żeby się wspierać!!! Wszystko musi być dobrze!!! o kurcze, Anka trzymaj się Aneczko-przytulaski dla córci i dla ciebie:hug: Aniu, trzymajcie się Anuś trzymaj się dzielnie, buziaki dla córy. Anku, myślę o Was. Daj znać, co z Zuzką. Dziewczynki.....Anię podmienili w szpitalu, żeby mogła ogarnąć trochę w domku....obiady, zakupy, dzieciaczki.....najgorsze, że sama jest padnięta:( Jak coś będę wiedziała to dam wam znać! Aneczko, myślimy o tobie....trzymaj się kobietko!!!!!!! Cholerko nie daj się : )) Wiem, że najgorszą sytuacją pod słońcem jest choroba najbliższych. Możesz sobie łapę za nich w ogień wsadzić, stanąć na głowie i zatańczyć kankana... Tylko dbaj o siebie, bo jesteś najważniejszym elementem DOMU : ))) : ** Witajcie:) ojej co ja tu czytam....Aniu wszystko będzie dobrze....trzymaj się.Nie jest łatwo w życiu,co chwilkę wyskakuje cos ,czego nie chcielibyśmy i musimy sie z tym zmagać,podołać nowym zadaniom.Jesteś silna kobietą....wierzę w Ciebie ...buziaki dla Ciebie:) Aneczko.....trzymaj się Wiedz, że my jesteśmy z tobą!!!! Aniu Trzymam kciuki za Was Będzie dobrze Dzień Dobry! Aniu,jak minęła nocka?:hug:Mam nadzieję,że dzisiejszy dzień przyniesie odpowiedzi na najważniejsze pytania.Zyczę CI dużo siły i optymizmu.Trzymaj się Witam! Wpadłam zobaczyć czy są jakieś wieści. Wczoraj przyjechałam do domu , ale dziś już wracam na wieś. Niestety tam tylko internet mam na telefonie , ale że z zasięgiem kiepsko (bo to koniec świata) to tylko czasem mogę się połączyć.. Trzymam kciuki za dobre wiadomości. Witam, Zostawiam dla Ani uściski i moc ciepłych myśli. Trzymaj się kochana Anula, przepraszam, że nie mogę być z Wami cały czas tutaj. Będę myślami. Zostawiam uściski. I odezwij się jak będziesz wiedzieć coś więcej. Tulaski dla reszty dziewczynek. Aniu,jak żyjesz kochana? Aneczko......myślę o Was i mocno trzymam kciuki aby diagnoza nie była zbyt poważna i abyście to wszystko jakos ogarnęli.Pozdrawiam:) dopiero teraz dotarłam. anka trzyzmaj się, wszystko będzie dobrze. Mojej znajomej syn w zeszłym tygodniu miał to samo, po 3 dniach wyszli ze szpitala ale nikt nie wie co to byłoi. BADANIA W NORMIE. Niby mial tem. zasnął a obudził sie z drgawkami, pogotowie zabrało go nieprzytomnego. Moze coś wisi w powietrzu, jakiś cholerny wir czy co. Trzymam kciuki. cześć dziewczynki;) wiadomo coś co u Ani i Zuzi? macie jakieś info? Pozdrawiam. Aniu życzę pozytywnych wiadomości i zdrówka dla was Aniu trzymaj się :hug: Aneczko.przesyłam dla ci ogrom sił witalnych i tryliardy worów ze zdrowiem dla córeczki !!!!!!!!!!!!!! Trzymaj się kochana:hug: Dopiero dzisiaj dałąm radę tu dotrzeć a tu takie smutne wieści!Przesyłam pozytywne emocje, oby było tylko lepiej! Aniu...dla was od nas........ http://img825.imageshack.us/img825/6756/t791.jpg DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM Z CAŁEGO SERCA CZY WAM MÓWIŁAM ŻE WAS KOCHAM ? JEŚLI NIE TO TERAZ TO CZYNIĘ. LOFCIAM WAS STRASZNIE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 26.07.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Mari!!:wave:Super,że jestes!!! Gosiu-Bastko ,proszę Cię,już koniec lipca, ja pierwszego wyjezdżałam to ile można urlopować??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.07.2013 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Dalej...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 26.07.2013 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Mari,a cos Ty taka kochliwa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 26.07.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 eee no widzisz Bionda ja jeszcze urlopem żyję w pracy nie umiem się ogarnąć, a najgorsze że inni dopiero teraz wyjeżdżają i mi żal dupkę ściska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 26.07.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 To planuj następny urlopik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 26.07.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 tylko kto mi go da w tym roku Anka no i co ? pisz co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 26.07.2013 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Gosiu, ja już o feriach zimowych napomykam w domu:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 26.07.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Ania smaży taaakiego posta,że do wieczora nie przeczytamy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 26.07.2013 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Z okazji imienin, składam najserdeczniejsze życzenia wszystkim Hannom, Annom i Grażynom. Ariciu, gwiazdki z nieba i świętego spokoju. Niech się wiedzie i powodzi,spełnienia wszystkim, nawet najbardziej odjechanych marzeń. A tu skromny, bo w biegu przygotowany poczęstunek dla wszystkich moich sióstr http://wkuchnibezdubli.blox.pl/resource/przyjecie_na_stojaco_7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 26.07.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 No i znów wlazłam... Anka tylko bez lofciania... proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 26.07.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Wyżera i dryny... no... już lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 26.07.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 chyba tak pisz i pisze ja o feriach też ale w tym roku to myślę też o świętach bożego narodzenia, góry , narty i podane pod "pysk" (tak brzydko napisałam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 26.07.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Cos bym powiedziała ale z pełną buzią się nie mówi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 26.07.2013 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 a Arici jakoś długo nie ma, urlopuje się czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 26.07.2013 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 nie mów tylko pisz :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bionda 26.07.2013 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Gosiu ale na wigilię się planujecie wywieźć? ja na wielkanoc to regularnie polskie morze ale wigilia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 26.07.2013 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 cosik z tej patery by se wzięła:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 26.07.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 nio tak chcemy w tym roku. Moi teście rozwiedzeni od paru lat wiec mamy problem, moja mama wdowa plus inne ujki i dziadki, jesteśmy tak zmęczeni świętami że w tym roku planujemy uciec, zmęczeni odwiedzinami i odwiedzającymi. Przed światami zapych w domu i kuchni, a w trakcie świąt nie mogę nawet girów na kanapie wyciągnąć. mamy masakre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts