Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

................VIP Club.........................

marimag

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• marimag

10298

• bogumil

2217

• bionda

1933

• Bastki

1507

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kochane dziewczynki!!!

Dopiero odczytałam wiadomość od Ani, którą przysłała mi w nocy:( Ania w nocy trafiła z Zuzią do szpitala. Zabrało je pogotowie.

Anulka, trzymajcie się, modlę się za was i czekam na jak najszybszy powrót do nas!!!!!

Aniu!!

Wysyłam gorące pozdrowienia dla Was:hug::hug::hug::hug:

Trzymajcie się,wszystko będzie dobrze:hug::hug:

Zmartwiłam się!! Co się stało??????

Myślami jestem z Anią i trzymam kciuki żeby szybko wróciły do domku!!!!

:hug::hug::hug:

Zuzia jest w trakcie badań....

Ania bardzo dziękuje za wsparcie i że jesteśmy z nią!

A gdzie mamy być Aniu w takim momencie??? Od tego tu jesteśmy, żeby się wspierać!!! Wszystko musi być dobrze!!!

o kurcze, Anka trzymaj się

Aneczko-przytulaski dla córci i dla ciebie:hug:

Aniu, trzymajcie się :hug:

Anuś trzymaj się dzielnie, buziaki dla córy.

Anku, myślę o Was. Daj znać, co z Zuzką.

Dziewczynki.....Anię podmienili w szpitalu, żeby mogła ogarnąć trochę w domku....obiady, zakupy, dzieciaczki.....najgorsze, że sama jest padnięta:(

Jak coś będę wiedziała to dam wam znać!

Aneczko, myślimy o tobie....trzymaj się kobietko!!!!!!!

Cholerko nie daj się : )) Wiem, że najgorszą sytuacją pod słońcem jest choroba najbliższych. Możesz sobie łapę za nich w ogień wsadzić, stanąć na głowie i zatańczyć kankana... Tylko dbaj o siebie, bo jesteś najważniejszym elementem DOMU : )))

: **

Witajcie:)

ojej co ja tu czytam....Aniu wszystko będzie dobrze....trzymaj się.Nie jest łatwo w życiu,co chwilkę wyskakuje cos ,czego nie chcielibyśmy i musimy sie z tym zmagać,podołać nowym zadaniom.Jesteś silna kobietą....wierzę w Ciebie :)

...buziaki dla Ciebie:)

Aneczko.....trzymaj się:)

Wiedz, że my jesteśmy z tobą!!!!

Aniu Trzymam kciuki za Was

Będzie dobrze :hug:

Dzień Dobry!

Aniu,jak minęła nocka?:hug:Mam nadzieję,że dzisiejszy dzień przyniesie odpowiedzi na najważniejsze pytania.Zyczę CI dużo siły i optymizmu.Trzymaj się :hug:

Witam!

Wpadłam zobaczyć czy są jakieś wieści.

Wczoraj przyjechałam do domu , ale dziś już wracam na wieś.

Niestety tam tylko internet mam na telefonie , ale że z zasięgiem kiepsko (bo to koniec świata) to tylko czasem mogę się połączyć..

Trzymam kciuki za dobre wiadomości.

Witam,

Zostawiam dla Ani uściski i moc ciepłych myśli.

Trzymaj się kochana :hug:

Anula, przepraszam, że nie mogę być z Wami cały czas tutaj. Będę myślami. Zostawiam uściski. I odezwij się jak będziesz wiedzieć coś więcej.

Tulaski dla reszty dziewczynek.

Aniu,jak żyjesz kochana?

Aneczko......myślę o Was i mocno trzymam kciuki aby diagnoza nie była zbyt poważna i abyście to wszystko jakos ogarnęli.Pozdrawiam:)

dopiero teraz dotarłam. anka trzyzmaj się, wszystko będzie dobrze. Mojej znajomej syn w zeszłym tygodniu miał to samo, po 3 dniach wyszli ze szpitala ale nikt nie wie co to byłoi. BADANIA W NORMIE. Niby mial tem. zasnął a obudził sie z drgawkami, pogotowie zabrało go nieprzytomnego. Moze coś wisi w powietrzu, jakiś cholerny wir czy co.

Trzymam kciuki.:yes:

cześć dziewczynki;)

wiadomo coś co u Ani i Zuzi? macie jakieś info?

Pozdrawiam.

Aniu życzę pozytywnych wiadomości i zdrówka dla was

Aniu trzymaj się :hug::hug::hug:

Aneczko.przesyłam dla ci ogrom sił witalnych i tryliardy worów ze zdrowiem dla córeczki !!!!!!!!!!!!!!

Trzymaj się kochana:hug:

Dopiero dzisiaj dałąm radę tu dotrzeć a tu takie smutne wieści!Przesyłam pozytywne emocje, oby było tylko lepiej!

Aniu...dla was od nas........

http://img825.imageshack.us/img825/6756/t791.jpg

DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM Z CAŁEGO SERCA :hug:

CZY WAM MÓWIŁAM ŻE WAS KOCHAM ?

JEŚLI NIE TO TERAZ TO CZYNIĘ.

LOFCIAM WAS STRASZNIE !!!

Z okazji imienin, składam najserdeczniejsze życzenia wszystkim Hannom, Annom i Grażynom.

Ariciu, gwiazdki z nieba i świętego spokoju. Niech się wiedzie i powodzi,spełnienia wszystkim, nawet najbardziej odjechanych marzeń.

A tu skromny, bo w biegu przygotowany poczęstunek dla wszystkich moich sióstr :)

http://wkuchnibezdubli.blox.pl/resource/przyjecie_na_stojaco_7.jpg

nio tak chcemy w tym roku. Moi teście rozwiedzeni od paru lat wiec mamy problem, moja mama wdowa plus inne ujki i dziadki, jesteśmy tak zmęczeni świętami że w tym roku planujemy uciec, zmęczeni odwiedzinami i odwiedzającymi. Przed światami zapych w domu i kuchni, a w trakcie świąt nie mogę nawet girów na kanapie wyciągnąć. mamy masakre